infrasound Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δεν είμαι σίγουρος ότι ευθύνεται η οθόνη για το πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε αλλά θα το διαπιστώσουμε. Πρόσφατα παρατήρησα σε video του Youtube και όχι μόνο, μια οριζόντια αδιάφανη γραμμή να εμφανίζεται περίπου στη μέση της εικόνας η οποία γίνεται έντονη όταν υπάρχει κίνηση στο πλάνο και εξαφανίζεται όταν το πλάνο είναι σταθερό. Σαν να μην μπορεί η οθόνη να ακολουθήσει τα γρήγορα frames του video. Μου είναι δύσκολο να το περιγράψω αλλά ίσως το χει πάθει και κάποιος άλλος. Έκανα update το flash player και τα drivers της gpu αλλά δεν διορθώθηκε. Επίσης να σημειώσω ότι στα παιχνίδια δεν εμφανίζεται ποτέ αυτή η γραμμή, μόνο σε video.
infrasound Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μια εικόνα χίλιες λέξεις.... Προσπάθησα screenshot και δεν έβγαινε η γραμμή... μόνο οταν κινείται το πλάνο εμφανίζεται.
TheELF Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Ένα βίντεο χίλιες εικόνες.... (Ε,σόρρυ αλλά αν δεν δούμε τι είναι αυτό δεν μπορούμε να βοηθήσουμε)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα