chrispet Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Έχω μια φόρμα στην visual basic 2010 και θέλω πατώντας ένα κουμπί να στέλνεται ένα mail σε μια διεύθυνση. Ο κώδικας που έχω βάλει στο κουμπί αυτό είναι ο εξής : Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click Try Dim e_mail As New MailMessage() Smtp_Server.Credentials = New Net.NetworkCredential("[email protected]", "123456") Smtp_Server.Port = 25 Smtp_Server.Host = "smtp.gmail.com" e_mail = New MailMessage() e_mail.From = New MailAddress("[email protected]") e_mail.To.Add("[email protected]") e_mail.Subject = "VB.NET Email Sending" e_mail.Body = "000000" Smtp_Server.Send(e_mail) Catch error_t As Exception MsgBox(error_t.ToString) End Try End Sub End Class ******Άμα αλλάξω το port από 25 ή 487 έχω αυτό το error A first chance exception of type 'System.Net.Mail.SmtpException' occurred in System.dll Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Έχω μια φόρμα στην visual basic 2010 και θέλω πατώντας ένα κουμπί να στέλνεται ένα mail σε μια διεύθυνση. Ο κώδικας που έχω βάλει στο κουμπί αυτό είναι ο εξής : Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click Try Dim e_mail As New MailMessage() Smtp_Server.Credentials = New Net.NetworkCredential("[email protected]", "123456") Smtp_Server.Port = 25 Smtp_Server.Host = "smtp.gmail.com" e_mail = New MailMessage() e_mail.From = New MailAddress("[email protected]") e_mail.To.Add("[email protected]") e_mail.Subject = "VB.NET Email Sending" e_mail.Body = "000000" Smtp_Server.Send(e_mail) Catch error_t As Exception MsgBox(error_t.ToString) End Try End Sub End Class Και το error που μου βγάζει το έχω στο screenshot. ******Άμα αλλάξω το port από 25 ή 487 έχω αυτό το error A first chance exception of type 'System.Net.Mail.SmtpException' occurred in System.dll Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2014 από chrispet
chrispet Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μόλις τώρα το είδα πως έχω παρακάμψει αυτή την παράμετρο αλλά και πάλι υπάρχει το ίδιο πρόβλημα.
SouLSLayeR Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Επίσης, ή έκανες typo πάνω και εννοείς 587, ή το port που θες είναι το 465 για ssl...νομίζω.
chrispet Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δοκίμασα μόλις 465 με ssl + Χωρίς την 587 με ssl και χωρίς και την 25 με ssl και χωρίς.....έχω το ίδιο θέμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα