Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το PC της υπογραφής μου. Είχα 4χ4gb ram στα 1600 MHz και πρόσφατα έβαλα άλλες δυο 4χ4gb. Εχω τις corsair xms3. Απλά έκανα βλακεία και τις τελευταίες τις πήρα 1333mzh. Απο τότε παγώνει ο υπολογστης και έκανα ενα memtest και μου έδειξε την εικόνα που επισυνάπτω. Πρεπει να τις αλλάξω ;

Sent from my iPhone using Insomnia

post-141775-0-20781300-1412766652_thumb.jpg

Δημοσ.

Μπερδεύτικα καλα ποση μνήμη εχεις βάλεις .... ετσι που το λές πρέπει να έχεις επάνω 24 gb ........ ; αφού η motherboard εχει 4 υποδοχές για ram και είχες ήδη 4 dimm των 4gb πως έβαλες αλλα 2 dimm των 4gb ;

Δημοσ.

Μπερδεύτικα καλα ποση μνήμη εχεις βάλεις .... ετσι που το λές πρέπει να έχεις επάνω 24 gb ........ ; αφού η motherboard εχει 4 υποδοχές για ram και είχες ήδη 4 dimm των 4gb πως έβαλες αλλα 2 dimm των 4gb ;

Μπερδευτηκε και αντι να γραψει 2x4gb εγραψε δυο των 4x4

Δημοσ.

οοοπ σορρυ παιδια. μπερδευτηκα. οπως το λεει ο sakiz105. Ειχα 2χ4gb στα 1600mhz και εβαλα ακομα 2χ4gb στα 1333mhz.Το pc παγωνει καποιες φορες, εκανα το memtest και δειχνει αυτο που σας επισυναψα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μια απορία εχω.. εχω 4 μνήμες ram , 1 giga η μία , σύνολο, 4 giga, το σύστημα μου λέει οτι εχω εγκατεστημένη μνήμη 4giga (3.50 giga είναι δυνατη η χρήση ) οταν αφαιρέσω τη μια μνήμη μου λέει οτι εχω 3 giga, γιατί οταν βάζω την τέταρτη μου λέει οτι 3.50 giga είναι δυνατη η χρήση ?

Δημοσ.

μια απορία εχω.. εχω 4 μνήμες ram , 1 giga η μία , σύνολο, 4 giga, το σύστημα μου λέει οτι εχω εγκατεστημένη μνήμη 4giga (3.50 giga είναι δυνατη η χρήση ) οταν αφαιρέσω τη μια μνήμη μου λέει οτι εχω 3 giga, γιατί οταν βάζω την τέταρτη μου λέει οτι 3.50 giga είναι δυνατη η χρήση ?

Τελος καλό ολα καλά... εκανα BIOS uptade και λύθηκε το πρόβλημα.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...