master1992g Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Γεια σας, πρόσφατα αγόρασα ένα g3 και παρατηρώ lag/low fps σε games όπως το fruit ninja και το minion rush. Σε σύγκριση με το iphone 5 που είχα η διαφορά είναι εμφανής(καλύτερα fps σε iphone). Δεν το έχω κάνει root. Είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο ή πρέπει να κάνω κάτι?
kataramenos32 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Πιθανον και να μην ειναι θεμα συσκευης αλλα εφαρμογων.Το minion rush απο οτι θυμαμαι ηταν αρκετα κακογραμμενο τωρα για το fruit ninja δεν ξερω
master1992g Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Πάντως και σε g2 που το δοκίμασα έτρεχε καλύτερα.
dieccast Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Γεια σας, πρόσφατα αγόρασα ένα g3 και παρατηρώ lag/low fps σε games όπως το fruit ninja και το minion rush. Σε σύγκριση με το iphone 5 που είχα η διαφορά είναι εμφανής(καλύτερα fps σε iphone). Δεν το έχω κάνει root. Είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο ή πρέπει να κάνω κάτι? κοιτα ειχες iphone 5 και αυτο θα σε κανει να βλεπεις γενικοτερα διαφορες! τωρα για το g3 αμα εχεις μονο σε αυτο που λες lag τοτε ναι μαλλον ειναι θεμα εφαρμογης αν και τα για το fruit ninja μου φαινεται ακυρο αν χεις lag εκει? καποιο αλλο lag εχεις παρατηρησει?
klrat Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 κοιτα ειχες iphone 5 και αυτο θα σε κανει να βλεπεις γενικοτερα διαφορες! Το άλλο με τον τοτό το ξέρεις ? Ts κάνε ένα hard reset και δες αν έχεις πρόβλημα.
dieccast Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Το άλλο με τον τοτό το ξέρεις ? Ts κάνε ένα hard reset και δες αν έχεις πρόβλημα. το ξερω ναι! καλο ειναι!
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 To αλλο με το "μη βγαινετε εκτος θεματος" το ξερετε? Αχαχουχα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα