Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλημερα μου σε ολους-ες σας δυο αλλα "προβληματακια" που εχω ειναι πως δεν αναβει το λαμπακι του σκληρου δισκου οταν δουλευει μπας και χρειαζεται καποια ρυθμιση στο BIOS ; Τα εχω μετατρεψει ολα στα ελληνικα και εχω βαλει τα ελληνικα ως πρωτη γλωσσα στα windows 8.1 αλλα το metro ui δεν εγινε στα ελληνικα γνωριζει κανεις τι παιζει ;

Δημοσ.

Καλα πως γινεται να εγραφε Intel HD 4000 αφου εχει μητρικη για επεξεργαστη της AMD; Μηπως ειδες κατι λαθος; Προσωπικα παντως θεωρω πολυ κακη την σειρα E-1 της AMD

Δημοσ.

Καλα πως γινεται να εγραφε Intel HD 4000 αφου εχει μητρικη για επεξεργαστη της AMD; Μηπως ειδες κατι λαθος; Προσωπικα παντως θεωρω πολυ κακη την σειρα E-1 της AMD

Οχι δεν ειδα τιποτα λαθος το σωστο μοντελο μου δωσαν απλος στο σιτε λεει αυτο σε καθε προιοντο:

http://www.electroline.com.cy/polymesa/ypologistes/forhtoi-ypologistes/?p_id=IT30069

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων.

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τα στοιχεία αυτά πριν προχωρήσετε στην τελική αγορά.

Δημοσ.

Την καλημερα μου σε ολους-ες σας δυο αλλα "προβληματακια" που εχω ειναι πως δεν αναβει το λαμπακι του σκληρου δισκου οταν δουλευει μπας και χρειαζεται καποια ρυθμιση στο BIOS ; Τα εχω μετατρεψει ολα στα ελληνικα και εχω βαλει τα ελληνικα ως πρωτη γλωσσα στα windows 8.1 αλλα το metro ui δεν εγινε στα ελληνικα γνωριζει κανεις τι παιζει ;

κανεις ;

Δημοσ.

αν δεν κανω λάθος σε φιλο που τοχα δει δεν ειχε τετοιο λαμπακι...

εισαι σίγουρος ότι υπάρχει?

Συγνωμη λαθος εκανα μπεδεστηκα απο συνηθεια αυτου του λαμπακιου στα HP Pavilions μου που εχω. Τελικα το λαμπακι αυτο ειναι για το CapsLock τα κεφαλαια γραμματα και τα ΜΙΚΡΑ.

10704100_637072049747888_458274805569251

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ξανα ανεβασα τις φωτογραφιες γιατι σβηστηκαν απο το χοστ ιμαγε και γι αυτο δεν φενονται στην αρχικη δημοσιεψη.

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Δημοσ.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αγοράζεις τέτοια λάπτοπ ενώ έχει ήδη άλλα αρκετά καλά λάπτοπ;;;

Δημοσ.

Τραβαει το λαπτοπακι μαυτον τον επεξεργαστη;;...για μενα δεν εκανες σωστη αγορα..στα ιδια χρηματα περιπου επερνες το G40-30 που εχει διπυρηνο celeron 2,16 με turbo 2,55 του εβαζες 4gb ram(εχει 2gb) αντε και εναν ssd και ησουν αρχοντας...(για καθημερινες εργασιες τραβαει καλα!κατοχος εδω)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...