thelos257 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Την καλησπερα μου και καλομεσημερι σε ολους-ες σας σημερα εχω αγορασει οπως ειπα και στην βοηθεια για αγορα νεου φορητου υπολογιστη στο θεμα εκεινο δηλαδη το Lenovo G505 εχω κανει το UnBoxing του (εφτιαξα και βιντεο και ανεβενει στο youtube) και εχω να πω πως ειναι σχετικα γρηγορο (ενταρξη δεν ειναι τετραπλουπυρινα αλλα ειναι δυπυρινο παλι κανω την δουλεια μου δεν εχει μονο ενα πυρινα αλλα δυο). Οι περιγραφη του Laptop ειναι αυτη εδω: ΕπεξεργαστήςAMD DUAL CORE E1-2100Λειτουργικό σύστημαWindows 8.1Μνήμη4GB DDR3Μονάδα σκληρού δίσκουΧωρητικότητα HDD 500 GBΜπαταρία5 ώρεςΔιαστάσεις377x250x34 χιλ. (14,84x9,84x1,33 ίντσες)Κάρτα γραφικώνINTEL HDΒάρος2,6 κ./5,73 λίβρεςΕπικοινωνίαΣυνδεσιμότητα Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth,10/100 Mbps LAN Συνδέσεις1x USB 2.0; 2x USB 3.0, συσκευή ανάγνωσης καρτών 2σε 1 (SD/MMC), ακουστικά, μικρόφωνο, HDMIΟθόνη/ΑνάλυσηΟθόνη υψηλής ανάλυσης (1.366x768)15,6"Ευρεία οθόνη 16:9ΉχοςΣτερεοφωνικά ηχεία με πιστοποίηση Dolby AdvancedAudio για καθηλωτικό ήχο ΚάμεραΚάμερα CMOS σταθερής εστίασης το παιρνω απο το καταστημα μου δωσαν το κουτι και ηταν ανοιχτο τους λεω δεν το θελω δωστε μου αλλο πακετο με σφαριγμενο μου λενε οκ κυριε συγνωμη. Μου δωσαν το αλλο το εφερα στο σπιτι το ανοιγω μαζι με το βιντεο που εκανα απο την καμερα του αλλου φορητου μου υπολογιστη οκ ολα καλα μεχρι εδω εκανα το setup μια χαρα. Εχω παρατηρηση ομως δυο διαφορες σε συγκριση με την περιγραφη του: 1) Αντι να εχει τα Microsoft Windows 8 εχει τα MicrosofT windows 8.1 οκ λεω δεν με πειραζει. 2) Εχει την καρτα γραφικων: AMD Radeon HD 8210 ενω στην περιγραφη εκει που ηταν η καρτελιτσα ελεγε: Intel HD χωρις 4000 ή ξερω γω. Δεν με πειραζιε ουτε αυτο ειπα οκ ας παει το παντατελο. Παντος ειμαι παρα πολυ χαρουμενος δεν εχω παραπονο μεχρι στιγμης και ουτε προκειται να εχω στο μελλον. Φωτογραφικο υλικο: Φωτογραφιες κουτιου: Φωτογραφιες απο το Μηχανακη: Αποριες: Το λαπτοπ εχει ενα κουμπακι εκει που ειναι το power εκει που αναβει δηλαδη τι ειναι και πως λειτουργει ; Αν θελησω να περασω τα windows 7 βρισκουμε drivers ; Σας ευχαριστω Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2014 από thelos257
SPANK Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Τα windows 8 έχει απλα εχει και την νεότερη αναθάθμιση που τα κάνει 8.1 δηλαδή και τα 8 να είχες οταν θα έκανες τα updates θα γινόντουσαν 8.1 , οσο για την κάρτα γραφικών μονο θετικό βλέπω οτι εχει αυτην της amd και οχι της intel. Όσο αφορά τους drivers θα μπείς στο site της lenovo και θα κατεβάσεις drivers 1
David20 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δεν θα με βρεις συμφωνο στο να βαλεις windows 7...Ετσι ελεγα κι εγω (οτι τα 7αρια τα γουσταρω πολυ,δεν τα αλλαζω με τιποτε),κι ομως τα 8 τα συνηθισα σε δυο μερες μπαμ μπαμ ("εσωτερικα" ειναι ακριβως ιδια με τα 7) και το κυριοτερο ,τα 8 ειναι ΠΑΝΑΛΑΦΡΑ και ειδικα τα 8.1..Επιπλεον εισαι απολυτα σιγουρος οτι τα 7 θα τα αντεξει το laptop σου;...Καλοδουλευτο παρεπιπτοντως. 1
thelos257 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δεν θα με βρεις συμφωνο στο να βαλεις windows 7...Ετσι ελεγα κι εγω (οτι τα 7αρια τα γουσταρω πολυ,δεν τα αλλαζω με τιποτε),κι ομως τα 8 τα συνηθισα σε δυο μερες μπαμ μπαμ ("εσωτερικα" ειναι ακριβως ιδια με τα 7) και το κυριοτερο ,τα 8 ειναι ΠΑΝΑΛΑΦΡΑ και ειδικα τα 8.1..Επιπλεον εισαι απολυτα σιγουρος οτι τα 7 θα τα αντεξει το laptop σου;...Καλοδουλευτο παρεπιπτοντως. Ναι φιλε μου συμφωνω μαζι σου δεν αντιλεγω αλλα πως εξαφανιζω το μετρουι και πως βαζω το μενου εναρξης των windows 7 ; Παιδια ποιο Antivirus να βαλω ; θελω καποιο free.
David20 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) θα σε πω για antivirus το οποιο με καθοδηγησε καιρο πριν ο arc απο δω μεσα...Λοιπον εχω Bitdefender free antivirus ΜΑΖΙ ΜΕ Spybot εκδοση 1.6.2 (κατα την εγκατασταση απενεργοποιεις το tea timer και το sd helper) και ΜΑΖΙ ΜΕ SuperAntispyware.Ευχαριστω και παλι τον Arc βεβαια...Αυτα οσον αφορα τα anivirus απο μενα κολλητε. ΥΓ..ειναι ολα παναλαφρα,συνεργαζονται αψογα μεταξυ τους και το κυριοτερο,εδικα το Bitdefender δουλευει στο παρασκηνιο,δεν σε ενοχλει ποτε,οτι κι αν κανει (σαρωσεις,ελεγχους,ενημερωσεις) σε ενημερωνει αμεσα,χωρις να ασχολεισαι καν.Αν αποφασισεις να το εγκαταστησεις στειλε πμ να σε πω τι θα κανεις ακριβως για να το χεις αβερτα κι οχι δοκιμαστικα(αν τυχον δεν ξερεις). Το Bitdefender ειναι απλως το καλυτερο (δεν το βγαζω απ το μυαλο μου),τα εργαστηρια δοκιμων (Av test ,καθως και αλλα) το χουν πρωτο με διαφορα αν διαβασεις.Προσωπικα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ να απενεργοποιησεις προηγουμενως το windows defender,αλλιως θα χεις δυο antivirus και θα χουν διενεξη μεταξυ τους. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2014 από David20 1
thelos257 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 θα σε πω για antivirus το οποιο με καθοδηγησε καιρο πριν ο arc απο δω μεσα...Λοιπον εχω Bitdefender free antivirus ΜΑΖΙ ΜΕ Spybot εκδοση 1.6.2 (κατα την εγκατασταση απενεργοποιεις το tea timer και το sd helper) και ΜΑΖΙ ΜΕ SuperAntispyware.Ευχαριστω και παλι τον Arc βεβαια...Αυτα οσον αφορα τα anivirus απο μενα κολλητε. ΥΓ..ειναι ολα παναλαφρα,συνεργαζονται αψογα μεταξυ τους και το κυριοτερο,εδικα το Bitdefender δουλευει στο παρασκηνιο,δεν σε ενοχλει ποτε,οτι κι αν κανει (σαρωσεις,ελεγχους,ενημερωσεις) σε ενημερωνει αμεσα,χωρις να ασχολεισαι καν.Αν αποφασισεις να το εγκαταστησεις στειλε πμ να σε πω τι θα κανεις ακριβως για να το χεις αβερτα κι οχι δοκιμαστικα(αν τυχον δεν ξερεις). Το Bitdefender ειναι απλως το καλυτερο (δεν το βγαζω απ το μυαλο μου),τα εργαστηρια δοκιμων (Av test ,καθως και αλλα) το χουν πρωτο με διαφορα αν διαβασεις.Προσωπικα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ να απενεργοποιησεις προηγουμενως το windows defender,αλλιως θα χεις δυο antivirus και θα χουν διενεξη μεταξυ τους. Φιλε μου σε υπεραευχαριστω να σαι καλα ΥΓ Πως απενεργοποιηω το Defender ; Λογικα απενεργοποιηται αυτοματα με την εγκατασταση νεου αντιvirus σωστα ;
David20 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Οχι βεβαια....θα σε πω σε λιγα λεπτα..Υπομονη. Ελα κολλητε ....Απενεργοποιηση defender http://www.pcsteps.gr/27654-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-windows-defender-windows-8/ και οριστε antivirus http://www.pcsteps.gr/493-%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-antivirus/ Εσυ αποφασιζεις,εγω σε ειπα την δικη μου εμπειρια απο το Bitdefender,ok; Ο τυπακος τα γραφει πολυ επεξηγηματικα,ειναι αδυνατον να μπερδευτεις..Επιπλεον ειναι πολυ καλο που ο εν λογω τυπος παραθετει και links για απ ευθειας κατεβασμα ολων οσων προτεινει και οχι μονο antivirus,παντου στα αρθρα του εχει links για ολα σχεδον. Πρωτα απενεργοποιεις το windows defender και μετα βαζεις το antivirus της επιλογης σου. 2
thelos257 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Οχι βεβαια....θα σε πω σε λιγα λεπτα..Υπομονη. Ελα κολλητε ....Απενεργοποιηση defender http://www.pcsteps.gr/27654-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-windows-defender-windows-8/ και οριστε antivirus http://www.pcsteps.gr/493-%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-antivirus/ Εσυ αποφασιζεις,εγω σε ειπα την δικη μου εμπειρια απο το Bitdefender,ok; Ο τυπακος τα γραφει πολυ επεξηγηματικα,ειναι αδυνατον να μπερδευτεις..Επιπλεον ειναι πολυ καλο που ο εν λογω τυπος παραθετει και links για απ ευθειας κατεβασμα ολων οσων προτεινει και οχι μονο antivirus,παντου στα αρθρα του εχει links για ολα σχεδον. Πρωτα απενεργοποιεις το windows defender και μετα βαζεις το antivirus της επιλογης σου. Οκ φιλε μου σε υπεραευχαριστω εβαλα αυτο το αντιβιωτικο που μου ειπες και ειμαι very happy που λαλει και ο Engέζος μαζι με το SuperantiSpyware free
David20 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Ωραια,χαιρομαι,εχεις κανει login για να μην κρατησει η λειτουργια του μονο 30 μερες;.....Να σε στειλω πμ να σε πω πως γινεται για να εισαι σιγουρος; 1
thelos257 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Ωραια,χαιρομαι,εχεις κανει login για να μην κρατησει η λειτουργια του μονο 30 μερες;.....Να σε στειλω πμ να σε πω πως γινεται για να εισαι σιγουρος; Βλεπω το 29 και λεω τι στο καλο του θεου συμενει ; σε ευχαριστω πολυ αλλα για να κανω λογιν πρεπει πρωτα να κανω εγγραφη σωστα ;
David20 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Σε στελνω πμ για να μην πρηζουμε τους υπολοιπους,θα ειναι λεπτομερες,οποτε περιμενεις λιγο..οκ; 1
thelos257 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Σε στελνω πμ για να μην πρηζουμε τους υπολοιπους,θα ειναι λεπτομερες,οποτε περιμενεις λιγο..οκ; Ναι φιλε μου περιμενω η νυχτα ειναι δικια μας που λεει ο λογος
David20 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Στο στειλα ηδη,καντο με την ησυχια σου και περιμενω οποτε εισαι κομπλε να με πεις. Επισης καποια στιγμη κανε scan (κατα προτιμηση σε safe mode) και εννοω full scan στο superAntispyware..Θα κρατησει μπολικη ωρα/ωρες,μην μασας. 1
thelos257 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Στο στειλα ηδη,καντο με την ησυχια σου και περιμενω οποτε εισαι κομπλε να με πεις. Επισης καποια στιγμη κανε scan (κατα προτιμηση σε safe mode) και εννοω full scan στο superAntispyware..Θα κρατησει μπολικη ωρα/ωρες,μην μασας. Οκ φιλε μου τα εχω κανει ολα ομως το Scan θα το κανω αυριο που θα ερθω απο το πανεπιστιμειο και θα εχω χρονο αφου θα παρει ολες μπολικες.
David20 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Σωστος....Ολα καλα λοιπον ως εδω.Και αν δεν κανεις full scan, ενα γρηγορο scan κανε,λιγα λεπτα θα παρει.Δεν εχει αρχεια, ουτε πλακωθηκες στο ιντερνετ ωστε να εχεις θεμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα