Προς το περιεχόμενο

Neo LED-40772 απόψείς? (συγγνωμη αν δεν πρόκειται για ευκαιρια)

aggeloszog93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΣΤα 255 απο 299 στο E-shop...Δε με ενδιαφέρει ούτε να είναι smart (που απ οτι λέει είναι) ούτε πολλά άλλα χαρακτηριστικά...Τίμια θέλω να είναι και να αντέξει χρόνια στο καθιστικό...Τέλος, το σασι της ειναι ολόιδιο με τις turbo-x, τι παίζει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να βαλουμε κι ενα link και να πουμε επισης οτι προκειται για τηλεοραση και οχι για ξυριστικη μηχανη ή φουρνο μικροκυματων.

http://www.e-shop.gr/neo-led-40772-40-led-full-hd-smart-tv-p-PER.168481

Επισης φιλε Αγγελε μην την ακουμπας καθολου την τηλεοραση.......καλυτερα πηγαινε και παιξε τα χρηματα σου στο κινο ή σε κανενα στοιχημα ή περιμενεις να βγει καμια προσφορα οπως αυτην http://www.insomnia.gr/topic/544380-lg-tv-42-299-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E/

ΣΤα 255 απο 299 στο E-shop...Δε με ενδιαφέρει ούτε να είναι smart (που απ οτι λέει είναι) ούτε πολλά άλλα χαρακτηριστικά...Τίμια θέλω να είναι και να αντέξει χρόνια στο καθιστικό...Τέλος, το σασι της ειναι ολόιδιο με τις turbo-x, τι παίζει?

τι να παίζει ρε φίλε φασον τηλεορασεις ειναι απο εργοστάσια στην Κίνα και ο καθένας βάζει την φιρμα που θέλει.

Δυστυχώς η τηλεόραση που πρότεινε ο φίλος πανω Στα 299 απο το πλαίσιο δεν είναι πλεον διαθέσιμη, αλλά αν περιμένεις λίγο και παρακολουθείς το θέμα θα βρεις και άλλη.

Τελος, όταν δεν είμαστε σίγουροι για το αν κάτι είναι προσφορα υπαρχει το θεμα "βρήκα κάτι που υποτίθεται ότι είναι προσφορά"

Αν το ρισκάρω, έχω μια ερώτηση..Η εγγύηση 2 χρόνων που έχει θα με καλύπτει η θα βρεθώ προ εκπλήξεων? Έχει ελληνική αντιπροσωπεία η NEO?

• 6 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...