Katerina.K Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Kαλησπερα παιδια. εχω ενα λαπτοπ sony vaio με windows 8 και τις τελευταιες μερες οταν τον ανοιγω μου πεταει το terminal c:/system32/cmd.exe το οποιο αμεσως παταω Χ αλλα μου λεει οτι παρουσιαστηκε καποιο προβλημα και κλεινει μονο του μετα απο λιγο. γνωριζει καποιος τι μπορει να φταει?
Kostasspil Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Αυτο αν δεν κανω λαθος ειναι προβλημα με την registry. Δοκιμασε να κανεις μια επαναφορα συστηματος. Εγκατεστησες κατι και στο παρουσιασε;;
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Eνα απο τα πρωτα πραγματα που πρεπει να κανεις ειναι full scan με το antivirus σου. Επισης, ελεγξε τι ξεκιναει αυτοματα με την εκκινηση των Windows.
Euclides Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Η κάρτα γραφικών σου είναι ΑΤΙ? Αν ναι, ξαναπέρασε τους drivers.
Katerina.K Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 το προβλημα εχει να κανει με το rocket tab. εχω διαγραψει τα αρχεια του αλλα παλι τα ιδια.
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Επισης, ελεγξε τι ξεκιναει αυτοματα με την εκκινηση των Windows.
SPANK Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Το συγκεκριμένο ειναι malware κάνε ενα scan (ακόμα καλύτερα απο ασφαλή λειτουργία) με το malwarebytes , adwcleaner και superantispyware
Euclides Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 το προβλημα εχει να κανει με το rocket tab. εχω διαγραψει τα αρχεια του αλλα παλι τα ιδια. Για να το ξεφορτωθείς, μαζί και με ότι άλλο σκουπίδι έχεις, τρέξε το ESET Online Scanner (esetsmartinstaller_enu.exe) με τις ρυθμίσεις όπως στην φωτογραφία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα