Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια 650 Τi της Palit και κάθε φορά παλεύω για να περάσω τα drivers, είτε είναι εγκατάσταση μέσω experience είτε να πάω εγώ στο site και να τους κατεβάσω.

Αυτό που κάνει είναι ότι κατά την διάρκεια του install που η οθόνη αναβοσβήνει για 1 sec, εκεί κολλάει και μόνο με restart ξαναξεκινάει. Το experience μετά λέει ότι "φοράει" τα καινούργια drivers ενώ η προσθαφαίρεση προγραμμάτων λέει ότι έχει την προηγούμενη έκδοση. Από Hdmi το γύρισα χτες σε VGA και έσβησα τα drivers της κάρτας και όπως ξεκινάει με χαμηλή ανάλυση και πάει να κάνει το configure σε HD πάλι κολλάει, 2 restart μετά πάλι το ίδιο μέχρι που (αν ήμουν εγώ) πριν προλάβει να κάνει τράμπα την ανάλυση, πάτησα εγώ μια στην τύχη, που πάλι δηλαδή άλλαξε σε HD αλλά δεν κόλλησε. Πέρασα πάλι τα drivers και τα δέχτηκε κανονικά.

Η οθόνη είναι  Tv-monitor με καινούργια πλακέτα λόγο επισκευής, ο σκληρός είναι ο samsung 840 evo και δεν έχει κλείσει 8 μήνες αλλά δεν έχω προβλήματα σε καμία άλλη εγκατάσταση και η κάρτα πρέπει να είναι 1 χρονών και στα games δεν έχω θέμα, μόνο στα drivers.

Δημοσ.

Θα σου συνιστούσα οπωσδήποτε ένα driver cleaner όπως το DDU για να απεγκαταστήσεις τους οδηγούς και ότι τυχών σκουπίδι έχει μαζευτεί σε αυτούς και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας να κάνεις καθαρή εγκατάσταση οδηγού κάρτας γραφικών.

• Like 2
Δημοσ.

Για όλλα φταίει η @ η κοινωνία αλλά επειδή αυτή δεν αλλάζει κάνε αυτό που λέει ο Ailouros και βλέπουμε.

Δημοσ.

Θα σου συνιστούσα οπωσδήποτε ένα driver cleaner όπως το DDU για να απεγκαταστήσεις τους οδηγούς και ότι τυχών σκουπίδι έχει μαζευτεί σε αυτούς και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας να κάνεις καθαρή εγκατάσταση οδηγού κάρτας γραφικών.

Θα το προσπαθήσω. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Τελικά το πρόβλημα επεκτάθηκε. Μερικές φορές όταν ανοίγω τον υπολογιστή και την οθόνη, δεν κάνει σωστό calibration(η αριστερά μισή οθόνη μαύρη και η δεξιά μισή είναι το αριστερότερο μέρος της επιφάνειας εργασίας μου και στο WoW, μπορεί να τρέχω σε ένα μονοπάτι με 60fps stable και όταν ανέβω το ίδιο μονοπάτι ξανά να γυρίσω πίσω, πέφτει και κολλάει στα 30 fps stable. Αν ξανατρέξω πίσω και πάλι μπρος θα ξανανέβει 60 fps.

Δημοσ.

Τελικά το πρόβλημα επεκτάθηκε. Μερικές φορές όταν ανοίγω τον υπολογιστή και την οθόνη, δεν κάνει σωστό calibration(η αριστερά μισή οθόνη μαύρη και η δεξιά μισή είναι το αριστερότερο μέρος της επιφάνειας εργασίας μου και στο WoW, μπορεί να τρέχω σε ένα μονοπάτι με 60fps stable και όταν ανέβω το ίδιο μονοπάτι ξανά να γυρίσω πίσω, πέφτει και κολλάει στα 30 fps stable. Αν ξανατρέξω πίσω και πάλι μπρος θα ξανανέβει 60 fps.

΄Εκανες κατ΄αρχήν καθαρή εγκατάσταση οδηγών κάρτας γραφικών για να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να φταίει κάτι εκεί; Αν ναι τότε ή η κάρτα γραφικών ή η οθόνη έχει πρόβλημα.

Δημοσ.

΄Εκανες κατ΄αρχήν καθαρή εγκατάσταση οδηγών κάρτας γραφικών για να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να φταίει κάτι εκεί; Αν ναι τότε ή η κάρτα γραφικών ή η οθόνη έχει πρόβλημα.

Στην TV-Monitor έχει αντικατασταθεί η πλακέτα ολόκληρη. Drivers έβαλα με την επιλογή clean install που έχει η Nvidia. Τι να πω, να φταίει πάλι η Tv ;

Δημοσ.

Στην TV-Monitor έχει αντικατασταθεί η πλακέτα ολόκληρη. Drivers έβαλα με την επιλογή clean install που έχει η Nvidia. Τι να πω, να φταίει πάλι η Tv ;

Θα προτιμούσα να είχες χρησιμοποιήσει driver cleaner για την δουλειά αυτή αλλά ας είναι. ΄Οπως σου είπα: ή η οθόνη μπορεί να φταίει ή η κάρτα γραφικών. ΄Εχει κάνας φίλος ή γνωστός κοντά σου άλλο PC να δοκιμάσεις την οθόνη εκεί να δεις αν κάνει τα ίδια και εκεί;

Δημοσ.

Θα προτιμούσα να είχες χρησιμοποιήσει driver cleaner για την δουλειά αυτή αλλά ας είναι. ΄Οπως σου είπα: ή η οθόνη μπορεί να φταίει ή η κάρτα γραφικών. ΄Εχει κάνας φίλος ή γνωστός κοντά σου άλλο PC να δοκιμάσεις την οθόνη εκεί να δεις αν κάνει τα ίδια και εκεί;

Το Xbox 360 που έχω πάνω με Hdmi δεν μου έβγαλε τέτοια προβλήματα ποτέ πάντως, έχω και δεύτερη οθόνη vga αλλά πάλι τα ίδια έκανε στην αρχή, μετά από πολλά restart σύνελθε.

Δημοσ.

Το Xbox 360 που έχω πάνω με Hdmi δεν μου έβγαλε τέτοια προβλήματα ποτέ πάντως, έχω και δεύτερη οθόνη vga αλλά πάλι τα ίδια έκανε στην αρχή, μετά από πολλά restart σύνελθε.

΄Αρα δεν είναι η οθόνη. Κάνε τον κόπο και χρησιμοποίησε αυτή την εφαρμογή να καθαρίσεις το σύστημά σου από κάθε υπόλοιπο προηγούμενων οδηγών http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.htmlκαι κάνε μια καθαρή εγκατάσταση με τους πιο πρόσφατους επίσημους οδηγούς. Αν και πάλι δεν αλλάξει κάτι τότε μάλλον έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

΄Αρα δεν είναι η οθόνη. Κάνε τον κόπο και χρησιμοποίησε αυτή την εφαρμογή να καθαρίσεις το σύστημά σου από κάθε υπόλοιπο προηγούμενων οδηγών http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.htmlκαι κάνε μια καθαρή εγκατάσταση με τους πιο πρόσφατους επίσημους οδηγούς. Αν και πάλι δεν αλλάξει κάτι τότε μάλλον έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών.

Έκανα και δούλεψε! Αλλά τώρα που ξαναβγήκαν καινούργιοι και πήγα να τους περάσω από το Experience πάλι έκανε τα ίδια..

Edit: Αυτήν την φορά έπρεπε να κάνω 2 φορές DDU και τουλάχιστον 8 restart διότι δεν βγάζει πλέον hdmi σήμα. Η τηλεόραση μου έβγαζε μήνυμα "Ακατάλληλο Format" και δεν έδειχνε τίποτα. Έπρεπε να βάλω το vga που και πάλι ενώ είχα κάνει ήδη 1 DDU κόλλησε και έκανα πάλι restart, και μετά έδειχνε για κάποιο λόγο ότι είχε extend το screen σε 2ο monitor (ενώ δεν υπάρχει πια). Μετά το install έσβησα το πισί. Ξαναέβαλα το hdmi. Εμφάνισε το ίδιο μήνυμα η οθόνη αλλά αυτήν την φορά μέχρι να προσπεράσει το BIOS..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...