draculias Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Καλημέρα στην ομάδα. Εάν μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας θα σας είμαι πολύ ευγνώμων. Iphone 4S, ios 8.0.2, Itunes 11.4 Το λοιπόν: Είχα κάνει update στο (καταστροφικό) ios 8 και αργότερα στο 8.0.2 που καλυτέρευσε κάπως η κατάσταση (με wifi όλα ΟΚ, απόκριση στο touch παραμένει ένα κλικ πιο αργή, αλλά δεν πειράζει, θα μάθουμε να το ζούμε κι έτσι...) Χωρίς να θεωρώ πως παίζουν ρόλο τα παραπάνω (απλά αναφέρω τη χρονική σειρά των γεγονότων), έχω παρατηρήσει τα εξής: 1) Όταν συνδεθεί η συσκευή με usb στο pc (και στο itunes, απλά το αναφέρω) και πάω my computer με windows explorer στη μνήμη του (ο κλασικός φάκελος "DCIM") και ανοίξω τα δύο subfolders του, στα περιεχόμενά του βλέπω, εκτός από τις φωτογραφίες μου, και πολλά αρχεία με εικονίδιο windows! Μεταφέρω τις φωτό τοπικά στο desktop για backup. Τα "windows - look" εικονίδια ούτε μεταφέρονται, ούτε διαγράφονται! με μόνιμο popup παράθυρο "The delete operation has failed. The device has either stopped responding or has been disconnected." Να σημειώσω εδώ πως δεν "παγώνει" τίποτε από windows explorer ή από τη μνήμη του iphone από my computer...αλλά απλά δεν μπορώ να τα σβήσω! Και βέβαια ούτε κάποιου τύπου format μπορώ να κάνω εκεί. Στο παρελθόν δεν παρατήρησα τέτοια αρχεία να υπήρξαν ποτέ. Αν συμβαίνει και σε άλλους και αφορά κάποιο bug πάω πάσο, ΟΚ και αναμένω για ios 8.1 στις 20/10 ή όποτε το βγάλει επίσημα και όχι beta το (σάπιο) μήλο... Ο φόβος μου είναι μήπως αφορά κάποιον ιό...και όταν το account σου είναι associated και με κάρτα, τα πράγματα σοβαρεύουν. Έχετε κάποια ιδέα αγαπητοί φίλοι, κάποιο tool ίσως σας παρακαλώ? 2) σε auto update μέσω itunes κάνει locate και update για το τελευταίο icloud version, αλλά ΠΑΝΤΑ αποτυγχάνει να κάνει install. Οτιδήποτε άλλο στο παρελθόν σε update έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς χωρίς παρατράγουδα, synchronization, κατέβασμα εφαρμογών κτλ ΟΚ. Όποιος μπορεί παιδιά να βοηθήσει, σας ευχαριστώ προκαταβολικά!
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δεν εχεις ιο στο iPhone σου. Κατα τ αλλα, ενα back up και fresh install ενδεικνυται. Btw, εαν μπορεις, ανεβασε καποιο απο τα αρχεια στα οποια αναφερεσαι (μπορεις να κανεις copy paste?) για να δουμε τι παιζει.
draculias Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Gi0 ευχαριστώ για την απάντηση. Τα αρχεία αυτά δεν μπορώ να τα κάνω..τίποτα...Σου κάνω ένα photo attachment απο αυτό που τράβηξα. Στο background φαίνονται τα αρχεία αυτά. Πιο κάτω ακολουθούν οι jpg φωτό μου. Να σημειώσω πως ο αριθμός των αρχείων αυτών ΔΕΝ είναι ο ίδιος με τον αντίστοιχο των φωτό...Εάν παίζει κάποιο ρόλο. Τώρα για το backup & fresh install που αναφέρεις είναι καλή ιδέα. Απ' όσα διάβασα στο net (και επειδή με το iphone δεν έχω ασχοληθεί με τέτοια θέματα), να κάνω 1) backup μέσω itunes? 2) με σβηστό το iphone, με τη "μέθοδο" των Home & Power buttons να συνδεθεί με itunes για restore? και να επιλέξω απευθείας την 8.0.2? ή η τελευταία αποτελεί κάποιου είδους "service pack" , οπότε να πάω στην ios 8? Η φωτό όμως δεν ανέβηκε...γιατί? πως μπορώ να την "τραβήξω" από το desktop εδώ στον κειμενογράφο?
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 "Περισσοτερες Επιλογες Απαντησης" και την σερνεις ακριβως κατω απο το box του reply σου. Κατα τ αλλα, προφανως backup μεσω iTunes και βαζεις την 8.0.2. Προτεινω να μπεις σε DFU mode και να κανεις ενα clean install. Θα βρεις μπολικους οδηγους σε περιπτωση που δεν ξερεις τον τροπο. Πχ γρηγορες οδηγιες εδω. Παντως μην αγχωνεσαι περι ιων κλπ, εισαι σε 8.0.2 το οποιο σημαινει πως εαν βρεις ιο εχεις βρει επικη τρυπα στο ios, το jailbreak ειναι κοντα και ετοιμασου να γινεις διασημος(..κρατα πολυ μικρο καλαθι ). Εχω την εντυπωση πως καπου το εχω πετυχει το συγκεκριμενο αρχειο σε αντιστοιχη περιπτωση, οταν χρειαστηκε να περασω διαφορα σε ενα lumia800 το οποιο επισης χρειαζεται software για sync. Αλλα δεν τους εδωσα σημασια. Εαν δω τη φωτο θα σου πω εαν ηταν κατι παρομοιο.
draculias Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δεν θέλω δόξα, την υγειά μου θέλω χαχα για να δούμε μπήπως βρήκα τη τρύπα του (σάπιου) μήλου... όλα τα αρχεία είναι του ενός kb
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Yeap, ακριβως το ιδιο ειχα δει στο lumia800 οταν το συνδεσα με Windows. Καμια τρυπα, ειναι "μαγκιες" των Windows το αρχειο (..δεν εκατσα να το ψαξω οπως σου ειπα), no worries. Θα πονταρω πως εχει να κανει με την περιορισμενη προσβαση που σου δινει το κινητο στο filesystem του (οπως συμβαινει και με το lumia800) οταν το συνδεεις σε υπολογιστη. Περα απο το "αισθητικο" προβλημα της υποθεσης, δεν χρειαζεται να ανησυχεις. 1
draculias Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Ωραίος (εσύ) & τυχερός (εγώ)! Παρ' όλα αυτά, θεωρούμε ότι είναι καλή κίνηση ένα clean install μια και έξω από τα απανωτά updates. Θα το επιχειρήσω. Αν έχω κάποια απορία, ποστάρω. Και πάλι ευχαριστώ Gi0! Τη καλησπέρα μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα