Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Έχω ένα SAMSUNG Galaxy Trend Plus GT-S7580 εδώ και 6 μήνες . Σχετικά με το πλήκτρο που έχει στο πλάι για να ανεβάζεις/κατεβάζεις την ένταση, (νομίζω) παρουσιάζει ένα πρόβλημα. Μπορεί το πρόβλημα να είναι και software/firmware πρόβλημα.

Μερικές φορές, όταν πατάω π.χ. δύο φορές μόνο το πλήκτρο για να ανεβάσω την ένταση, αντί να ανέβει δύο σκάλες που θέλω, πηγαίνει μόνο του στο τέρμα (max). Το ίδιο και όταν θέλω να χαμηλώσω την ένταση. Πηγαίνει ασταμάτητα στο minimum. Σε καμία περίπτωση δεν κάνω κακή χρήση του πλήκτρου.

Να σημειώσω εδώ ότι, αν θυμάμαι καλά, αυτό το φαινόμενο άρχισε να συμβαίνει πριν λίγες ημέρες, που έγινε αυτόματα στο κινητό ένα update σε firmware και εφαρμογές. Παρατήρησα, δε, ότι απ' αυτό το update και μετά, αρκετά συχνά crash-άρει ο Firefox, ενώ πριν το update δεν είχε γίνει αυτό το crash ποτέ!!

Η γνώμη σας για όλ' αυτά; Να σας πω, το πλήκτρο του volume είναι που με απασχολεί περισσότερο. Για τον firefox, βλέπουμε. Απλά, το έδωσα σαν στοιχείο μήπως βοηθήσει σε συμπεράσματα.

Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Αχ, αυτά τα updates...

Κοίτα μήπως έχει κάποια ρύθμιση για τα πλήκτρα, η οποία ενεργοποιήθηκε με το update και μπορείς να την απενεργοποιήσεις. 

Παίζει επίσης η πιθανότητα να υπάρχει τέτοια ρύθμιση στο μενού "Προσβασιμότητα" των ρυθμίσεων του συστήματος.

Δημοσ.

Συμφωνώ μαζί σου ότι περισσότερο πρέπει τη ζημιά να μου την έκανε update. Μωρέ, καλά έκανα εγώ και τα είχα κλείσει. Με κάποιο τρόπο ενεργοποιήθηκαν ξανά, και να τα αποτελέσματα.

Τα πλήκτρα, οφείλω να ομολογήσω, η SAMSUNG τα έχει φτιάξει πολύ καλά, για να αρχίσουν από τώρα να χάνουν. Σε διάστημα 6 μηνών μόνο. Απ' ό,τι μίλησα και στο live chat με κάποιον απ' τη SAMSUNG, μου είπε να πάρω άπαντα backup, και να το γυρίσω σε εργοστασιακές ρυθμίσεις. Σε καμία περίπτωση !!!

Κοντολογής αυτό που λες και συ annorax. Software πρέπει να την έχει κάνει τη ζημιά.

Τώρα, όσο για τη λύση που προτείνεις, είναι και χάος τα μενού και οι ρυθμίσεις του τηλεφώνου. Άντε να βρεις κάτι περί πλήκτρων. Θα δω για αυτό το "Προσβασιμότητα" που λες και βλέπουμε.

Από κινητά δεν ξέρω, αλλά πάει το μυαλό μου και σε ιό. Παίζουν ιοί στα κινητά; Κάτι έχω ακούσει...

Δημοσ.

Σχετικά με το backup και h/w reset  που μου πρότεινε ο τεχνικός της Samsung, κάποιες ερωτήσεις...

α. Σχετικά με το backup, θα γίνει backup και στις εφαρμογές και τα widget που έχω κατεβάσει, ή θα πρέπει να τα κατεβάσω μετά το hard reset και πάλι ένα-ένα;

β. Στην παραμετροποίηση μιάς εφαρμογής/widget; Πρέπει να την ρυθμίσω και πάλι μετά το restore;

γ. Οι ρυθμίσεις του κινητού θα κρατηθούν στο backup ή θα πρέπει να ρυθμίσω και πάλι απ' την αρχή άπαντα;

Κάρτα SD δεν έχω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...