Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Στο Πλαισιο την πηρε αλλα αφου δουλεψε στην αρχη δεν ξερω αν δεν δουλεψει ξαφνικα κι εκει ... Μου εχει τυχει με htpc από Πλαισιο που δεν εβλεπε την tv γιατι ειχε πολύ υψηλη αναλυση και όταν το πηγα εκει μια χαρα δουλεψε σε δικο τους υπολογιστη . Το "χαμηλωσαν" και δουλευει ακομα.
άδικος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Ρε Γιάννη με όλο το συμπάθειο τι σχέση έχει το ένα με τ'άλλο; Είναι ίδια περίπτωση; Αν ναι τότε έχεις τη λύση. Αλλιώς, αν ντρέπεται να τη πάει, ας πληρώσει τεχνικό σπίτι. Αν δε μπορεί να πληρώσει ας την ανοίξει να τη φτιάξει. Αν δε ξέρει να τη φτιάξει ας τη κρατήσει να τη βλέπει. Στο Πλαισιο την πηρε αλλα αφου δουλεψε στην αρχη δεν ξερω αν δεν δουλεψει ξαφνικα κι εκει ... Δλδ τα προϊόντα που δουλεύουν στην αρχή δεν χαλάνε; Και αυτά που είναι να χαλάσουν τα παίρνεις εξαρχής χαλασμένα; Αυτό καταλαβαίνω από τα λεγόμενα σου Δε καταλαβαίνω ποιος ο λόγος να μη γίνει η χρήση της εγγύησης σε κάτι καινούριο, έστω & αν στη τελική αποδειχθεί πως δεν έχει πρόβλημα. Τι άλλη λύση να σου δώσει το φόρουμ;
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Ρε Γιάννη με όλο το συμπάθειο τι σχέση έχει το ένα με τ'άλλο; Είναι ίδια περίπτωση; Αν ναι τότε έχεις τη λύση. Αλλιώς, αν ντρέπεται να τη πάει, ας πληρώσει τεχνικό σπίτι. Αν δε μπορεί να πληρώσει ας την ανοίξει να τη φτιάξει. Αν δε ξέρει να τη φτιάξει ας τη κρατήσει να τη βλέπει. Δλδ τα προϊόντα που δουλεύουν στην αρχή δεν χαλάνε; Και αυτά που είναι να χαλάσουν τα παίρνεις εξαρχής χαλασμένα; Αυτό καταλαβαίνω από τα λεγόμενα σου Δε καταλαβαίνω ποιος ο λόγος να μη γίνει η χρήση της εγγύησης σε κάτι καινούριο, έστω & αν στη τελική αποδειχθεί πως δεν έχει πρόβλημα. Τι άλλη λύση να σου δώσει το φόρουμ; Σε αυτό θα καταληξει αλλα ελεγα μπως είναι θεμα καποιας ρυθμισης ή κατι που δεν μπορω να φανταστω.
άδικος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Σε αυτό θα καταληξει αλλα ελεγα μπως είναι θεμα καποιας ρυθμισης ή κατι που δεν μπορω να φανταστω. Οι δοκιμές με την Asus δείχνουν προς την lg. Αν επιβεβαιώσει τη δυσλειτουργία της και σε άλλο pc τη πας χωρίς άγχος. Άσε που ο κάθε πελάτης δε πρέπει να είναι τεχνικός και να κάνει διαγνώσεις (αλλά θα μου πεις θες να γλιτώσεις & το μπελά/τρέξιμο - καλά κάνεις). 1
george200-13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Aλλαξε οθονη Και είναι λυση αυτό να πεταξει μια οθονη 20 ημερων αξιας εστω μικρης 110 ευρω ? Οπως λεει και ο φιλος απο κατω αν εχει εγγυηση στειλτην πισω και κατα 99% θα στην αλλαξουν.
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Χθες μιλησα με τον φιλο μου και μου ειπε ότι συνδεσε την LG αλλα με το καλωδιο που ειχε από την παλια Asus και δουλεψε . Επισης μου ειπε αν καταλαβα καλα ότι το αναλογικο καλωδιο της LG είναι πιο λεπτο από αυτό που ειχε. Θα δειξει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα