Aristomaxos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Στο σύστημα μου έχει παραμείνει από τότε που το αγόρασα (2007) μια μητρική P45 (socket 775) Gigabyte UD3R, ένας Core 2 Duo E8400, o οποίος είναι OC στα 3,5 GHz και η μνήμη PNY XLR8 PC2 8500 2 x 2GB DDR2 . Κάρτα γραφικών έχω μια Gigabyte 660 Ti (νομίζω ότι χαραμίζεται η κάρτα γραφικών με αυτή τη CPU). Τροφοδοτικό έχω το Enermax Pro 82+ 625 W . Θα είναι συμβατό με τα νέα κομμάτια ή θα πρέπει ν' αγοράσω καινούριο ; Μετά από τόσο καιρό έχει αρχίσει πλέον να με τρώει το σαράκι της αναβάθμισης. Ως αντικαταστάτες λοιπόν έχω επιλέξει ως μητρική κάρτα την Asrock h97 Pro4 και ως επεξεργαστή τον i3 4150 (Haswell Refresh) έχοντας κατά νου τη πιθανή αναβάθμιση σε Broadwell i5 αργότερα. Ποια μνήμη να επιλέξω γύρω στα 80€ ; Καλοβλέπω τις Gskill Ripjaws αλλά στο site της Gskill δε βλέπω να υποστηρίζονται οι μνήμες απ' την Asrock, όπως και στο site της Asrock h97 Pro 4 στη λίστα με τις υποστηριζόμενες μνήμες δε τη βλέπω να περιλαμβάνεται. Θα υπάρχει θέμα ασυμβατότητας με αυτές ; Προτείνετε να πάρω κάποια άλλη μνήμη ;
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Κανένα θέμα είναι πολύ καλές μνήμες κ σπάνια βγάζουν ασυμβατότητες. 1
TheELF Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 και ως επεξεργαστή τον i3 4150 (Haswell Refresh) έχοντας κατά νου τη πιθανή αναβάθμιση σε Broadwell i5 αργότερα. Γιατί όχι 4160 με κάνα δυο € παραπάνω; 2
Aristomaxos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Γιατί όχι 4160 με κάνα δυο € παραπάνω; Σωστός !! Δε το είχα προσέξει ! Κάποιου είδους "ασυμφωνία" μεταξύ του τροφοδοτικού και της μητρικής επειδή είναι κι αυτό παλιό (αλλά βράχος) δε θα υπάρχει, σωστά ;
TheELF Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Το πολύ να μην υποστηρίζει της νέες καταστάσεις ύπνου που δεν είναι πρόβλημα γιατί σχεδόν ποτέ δεν είναι ενεργοποιημένες από «μάνα» και έτσι και αλλιώς είναι για φορητές συσκευές που έχουν το πρόβλημα του χρόνου λειτουργίας. 1
Sakiz105 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Το πολύ να μην υποστηρίζει της νέες καταστάσεις ύπνου που δεν είναι πρόβλημα γιατί σχεδόν ποτέ δεν είναι ενεργοποιημένες από «μάνα» και έτσι και αλλιώς είναι για φορητές συσκευές που έχουν το πρόβλημα του χρόνου λειτουργίας. Ενεργοποιημενες ειναι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα