makiss8 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 παιδι καλησπερα, σε win7, βαζω εικονικο κτρολογιο για να κανω χρηση ctrl alt delete. και δεν δουλευει. μου πεταει ενα μηνυμα να χρησιμοποιησω start menu. ευχαριστω
micos000 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Για ποιο λόγο θέλεις να το κάνεις μέσα από το πληκτρολόγιο οθόνης; Αν θέλεις να εμφανίσεις τη διαχείριση εργασιών κάντο με εκτέλεση (WINDOWS+R) και δώσε taskmgr
makiss8 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 ειναι καποιος απο αποσταση (teamviewer) ο οποιος πρεπει να πατησει ctrl alt delete για να κανει log in. μονο μεσω εικονικου πλη/γιου, και δεν πιάνει..
makiss8 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 ωραια, σε ευχαριστω. επειδη τεθηκε το ιδιο θεμα χωρις τεαμβιουερ,, ειναι θεμα πολιτικης, πρεπει να αλλαχτει ενα registry key για να παιξει
micos000 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Εμείς έχουμε το tightvnc. Έχω βάλει σε όλους τους σταθμούς το server να τρέχει σαν service και με τον viewer συνδέομαι σε όποιον θέλω και μπορώ να στείλω ctrl+alt+delete για logon (περνάνε από rsa signon manager και netid και οι υπάλληλοι συνδέονται με κάρτα σε hp πληκτρολόγιο). Το μόνο που μου έλειπε ήταν η ευκολία του team με τη λίστα των υπολογιστών αλλά έκατσα και έγραψα ένα απλό πρόγραμμα με gui για το tight σε vb6 και μπορώ να επιλέγω όποιον υπολογιστή θέλω από τακτοποιημένη λίστα κατά γραφείο. Αν θα σε βόλευε σου στέλνω τον κώδικα και το exe να τα τροποποιήσεις όπως θέλεις.
makiss8 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Εμείς έχουμε το tightvnc. Έχω βάλει σε όλους τους σταθμούς το server να τρέχει σαν service και με τον viewer συνδέομαι σε όποιον θέλω και μπορώ να στείλω ctrl+alt+delete για logon (περνάνε από rsa signon manager και netid και οι υπάλληλοι συνδέονται με κάρτα σε hp πληκτρολόγιο). Το μόνο που μου έλειπε ήταν η ευκολία του team με τη λίστα των υπολογιστών αλλά έκατσα και έγραψα ένα απλό πρόγραμμα με gui για το tight σε vb6 και μπορώ να επιλέγω όποιον υπολογιστή θέλω από τακτοποιημένη λίστα κατά γραφείο. Αν θα σε βόλευε σου στέλνω τον κώδικα και το exe να τα τροποποιήσεις όπως θέλεις. καλη μαγκια.. οχι σ ευχαριστω. λυθηκε το προβλημα, εναν υπολογιστη ηταν αυτο το προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα