Zeda Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Καλημέρα , σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά ποντικιού για gaming γύρω στα 50-60 . .Σ αυτά τα λεφτά έχω δει το g400s και λίγο πιο πάνω το deathadder 2013 .Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο σ αυτά τα λεφτά καθώς και γενικά τα θετικά και αρνητικά της κάθε επιλογής .Εννοείται πως στην τελική απόφαση θα παίξει ρόλο η αίσθηση του ποντικιού στο χέρι μου καθώς όταν καταλήξω σε 4-5 θα πάω να τα δοκιμάσω . Επίσης έχω ακούσει πως τα Logitech είναι πιο ανθεκτικά από τα razer κάτι που μπορεί να είναι απλά φήμη και να έτυχε στους 2-3 που ρώτησα να μην τους βγήκε καλό το razer τους .
Spyros_Spy Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μπορεί να σε φωτίσει αυτό το βίντεο για τα 2 mouse που είπες https://www.youtube.com/watch?v=lWdc-F3jEFY.Αν το θες για Gaming και συγκεκριμένα για MMO τότε καλύτερα να σκεφτόσουν για κάτι πιο πάνω. Έχω 6 μήνες το G400s είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος αλλά αν θυμάμαι καλά τα logitech είναι plug n play χωρίς drivers, δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο και για τα Razer.Παρόλο που είμαι πολύ ικανοποιημένος επειδή παίζω WoW σκέφτομαι για αγορά Razer Naga MMO ή Logitech G600. αντίστοιχο βίντεο Edit: Τώρα γιατί το ένα βίντεο είναι link και το άλλο είναι player δεν ξέρω!
greg1900dz Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Παντως το deathadder μου και ας μην το χω πολυ καιρο εχει φαει κλωτσιες και εχω τραβηξει το καλωδιο οταν το ειχα μπλεξει καταλαθος στο χέρι μου και δεν εχει τιποτα :-P..και να πω πως τα ραζερ εχουν software το synapse που ειναι αρκετα καλο
Stogianz Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 SteelSeries Rival, τσέκαρε το Mια χαρά είναι τα razer ποντικάκια και γερά αν και μπορεί λίγο υπερτιμημένα μερικά προϊόντα της.
Sakiz105 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Εγω θα σου προτεινα η το logitech g402 η σε πιο πολλα λεφτα g502.Κατα την γνωμη μου τα πιο καλα που κυκλοφορουν τωρα σε αυτες τι τιμες Ειχα το razer naga hex και μου κρατησε εναμιση χρονο.Απο εκει και μετα αν πατουσες το αριστερο κλικ λιγο πιο πισω εκανε διπλο κλικ και τα 1-3 στα αριστερα δεν εκαναν κλικ καθολου.ΑΛΛΑ,εχει δυο χρονια εγγυηση και η εγγυηση τα καλυπτει τα διπλα κλικ οποτε το πας πισω και σου δινουν αλλο η πιστωση (εμενα στο you.gr,μου εδωσαν πιστωση την ιδια μερα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα