snapshot- Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Έχω ένα ελλατωματικό Thermaltake Toughpower 700W SLi Certified με cable management. Το τροφοδοτικό αν το κάνω jump start με συνδετήρα λειτουργεί και μπορεί να δώσει ρεύμα σε κάτι ανεμιστήρες, λάμπες UV και ένα πιστολάκι για μαλλιά που δοκίμασα. Για κάποιον λόγο (capacitor?/12V rail?/καλώδιο?) δε μπορεί να τροφοδοτήσει PC, ούτε με minimum hardware connected (ATX/CPU/+-RAM). Το άνοιξα και μέσα είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Βέβαια το main capacitor στη μέση μου φένεται λίγο, uhm, κάπως, αλλά δεν είχα ούτε έχω χρόνο να το κοιτάξω περαιτέρω. Αν κανείς ενδιαφέρεται, έχει ελεύθερο χρόνο, ή γουστάρει τέλος πάντων να ασχολείτε με τέτοιου είδους εντόσθια, ας μου στείλει PM να του το ταχυδρομήσω. Δε το θέλω πίσω, σε περίπτωση που επισκευασθεί (πιθανόν μιας και είναι λειτουργικό με jump start), το πουλάει και χέρεται τα 30-40 ευρώ που θα πάρει μιας και είναι ένα ποιοτικό τροφοδοτικό. Εκτός και αν το πρόβλημα είναι μπροστά στα μάτια μου και δε το βλέπω μιας και είμαι πτώμα. Εμπειρικά κανείς?! Α, μπορώ να δεχτώ ένα φθηνό ηλεκτρονικό τσιγάρο ως αντάλλαγμα αν βρίσκεται κανένα παρατημένο σε καμιά άκρη, δίχως να χρησιμοποιείται Καλό ξημέρωμα!
Fubar.gr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Αν μπορείς να τροφοδοτείς όλα αυτά και στο PC δέν κάνει τίποτα, πιθανόν να μήν δίνει το power good signal: http://en.wikipedia.org/wiki/Power_good_signal
snapshot- Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μμμ πάρα πολύ πιθανό. Όταν ενεργοποιήσω τον διακόπτη του τροφοδοτικού από 0 σε 1 και περάσει ρεύμα, για μισό δευτερόλεπτο τα λαμπάκια της μητρικής ανάβουν αλλά μετά εξασθενούν και το Go Button της μητρικής τρεμοπαίζει ή αναβοσβήνει συνεχώς άρυθμα. Και εδώ ίσως κάνω λάθος, αλλά κάποιες τάσεις στην 24pin υποδοχή που θα έπρεπε να ήταν 5V είναι 3V. Δε μπορώ να βγάλω άκρη, γι'αυτό και πήρα ένα άλλο τροφοδοτικό
Roger Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 O fubar σου ειπε κατι πολυ σωστο.Ενας λογος που ενα τροφοδοτικο δεν μπορει να δωσει σε ενα pc ειναι αν λειπει το power ok,το γκρι καλωδιο δηλαδη.Μετρησε ολες τις τασεις ,και αν δεν σου δινει το γκρι θα σου πω τι να κανεις. Βεβαια,αν στα 5v που πρεπει να παιρνεις απο την κοκκινη γραμμη παιρνεις 3v οπως αναγραφεις,τοτε αυτο ειναι αλλο προβλημα. Δεν νομιζω να μπερδευεις την πορτοκαλι 3,3v με την κοκκινη 5v?
snapshot- Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δε θυμάμαι! Θα το ξανακοιτάξω σήμερα και θα ανανεώσω. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Ntinaras Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 το πιστολακι πως πηρε ρευμα? δε δουλευει με ac 230v?
snapshot- Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Ένα μικρό πιστολάκι ταξιδιού που είχα ανοίξει τις προάλλες είναι. Δεν γνωρίζω σε τάση δουλεύει μιας και δεν υπάρχει ένδειξη ούτε το έχω μετρήσει με πολύμετρο, αλλά στρόφαρε. Μη φανταστείς, υπολειτούργησε, εμφατικά το χρησιμοποίησα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα