Shadowjump Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Πουλησα πριν λιγο καιρο το Note 3, πριν αρχισει η κατηφορα στην τιμη και τσιμπησα ενα S5 μεχρι να βγει το Note 4. Μου φαινεται σαν να εχω μετριο κινητο. Η οθονη μικρη, τα κουμπια ειναι σκληρα, το ηχειο μαπα και γενικα μου αφηνει την αισθηση οτι ειναι πολυ κατωτερο του Note 3. Παρ ολο που εχει λιγο πιο γρηγορο επεξεργαστη μου φαινεται και πιο "αργο". Κανας αλλος που εκανε αυτην τη μεταβαση; 1
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Πουλησα πριν λιγο καιρο το Note 3, πριν αρχισει η κατηφορα στην τιμη και τσιμπησα ενα S5 μεχρι να βγει το Note 4. Μου φαινεται σαν να εχω μετριο κινητο. Η οθονη μικρη, τα κουμπια ειναι σκληρα, το ηχειο μαπα και γενικα μου αφηνει την αισθηση οτι ειναι πολυ κατωτερο του Note 3. Παρ ολο που εχει λιγο πιο γρηγορο επεξεργαστη μου φαινεται και πιο "αργο". Κανας αλλος που εκανε αυτην τη μεταβαση; Tην ειχα κανει απο Note 2 σε s4 και αυτο που καταλαβα ειναι οτι αν συμβιωσεις 1-2 χρονια με τη σειρα Νοτε δυσκολα βολευεσαι με τα S. Εγω το ειχα κανει ομως γιατι δε με βολευε η οθονη και ηθελα κατι μικροτερο εσυ αφου ηξερες οτι ειναι μικρη η οθονη του γιατι εκανες αυτη τη μεταβαση? Το ειδες καθολου απο κοντα πριν το αγορασεις?
Socratis_g Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 γιατί το έκανες αυτό το εγκλημα στον ευατό σου? αν έχεις νοτε όλα τα αλλα σου φένονται μίζερα οθονάκια. εγώ ζαχαρώνω το sony z3, αλλά μόνο που βλέπω τις 5,2'' ξενερώνω.
achilles_g_ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Είμαι κάτοχος των note 3 και note 3 νεο. Σκεφτόμουν να δώσω το neo και να πάρω το s5, έτσι για αλλαγή. Την πάτησες αλλά με έσωσες.
king2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Note 3 αλλαζετε μονο με note 4 με κανενα αλλο.Η σειρα s δειχνει πολυ κατωτερη 5
Shadowjump Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Ε, πιο πολυ το εκανα γιατι θα χασω λιγοτερα λεφτα αν εχω S5 στο χερι, παρα Note 3 τους επομενους 1-2 μηνες. Πραγματικα ομως, πατας του κουμπι για να δεις τις ανοιχτες εφαρμογες σου και κανει ποση ωρα παραπανω σε σχεση με το Note 3. Πατας μετα την εφαρμογη που θες να επαναφερεις και λες, τωρα το πατησα ή δεν το πατησα; Τοση ωρα κανει να σου την ανοιξει. Ή κατι δεν εχουν κανει καλα στο S5 ή τα 3GB RAM τελικα κανουν διαφορα. Το μονο που βρισκω καλυτερο, ειναι το μενου της καμερας, που επιτελους διαλεγεις τι συντομευσεις θες να εχεις μπροστα μπροστα.
StigmaX Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Ε, πιο πολυ το εκανα γιατι θα χασω λιγοτερα λεφτα αν εχω S5 στο χερι, παρα Note 3 τους επομενους 1-2 μηνες. Πραγματικα ομως, πατας του κουμπι για να δεις τις ανοιχτες εφαρμογες σου και κανει ποση ωρα παραπανω σε σχεση με το Note 3. Πατας μετα την εφαρμογη που θες να επαναφερεις και λες, τωρα το πατησα ή δεν το πατησα; Τοση ωρα κανει να σου την ανοιξει. Ή κατι δεν εχουν κανει καλα στο S5 ή τα 3GB RAM τελικα κανουν διαφορα. Το μονο που βρισκω καλυτερο, ειναι το μενου της καμερας, που επιτελους διαλεγεις τι συντομευσεις θες να εχεις μπροστα μπροστα. Βρε μπας και έχεις ενεργοποιημένο το energy save της σάμσουγκ? Δεν έχουν διαφορά στην ταχύτητα τα τηλέφωνα, τα έχω δουλέψει και τα δύο. Το ίδιο είχε κάνει γνωστός και νόμιζε οτι αγόρασε σκάρτο τηλέφωνο... 1
Shadowjump Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Βρε μπας και έχεις ενεργοποιημένο το energy save της σάμσουγκ? Δεν έχουν διαφορά στην ταχύτητα τα τηλέφωνα, τα έχω δουλέψει και τα δύο. Το ίδιο είχε κάνει γνωστός και νόμιζε οτι αγόρασε σκάρτο τηλέφωνο... Οχι βεβαια! Ποτε δεν το ανοιγω το energy save. Μα ποτε ομως :Ρ Τι να πω, ισως ο TouchWiz να ειναι πιο ελαφρυς στο Note 3 απ οτι στο S5.
vag_del Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Για το Note 3 δεν ξερω αλλα το S5 απο ποιοτητα κατασκευης ειναι για κλαματα, μολις σημερα μου εσπασε το πορτακι του USB!!!
achilles_g_ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Οχι βεβαια! Ποτε δεν το ανοιγω το energy save. Μα ποτε ομως :Ρ Τι να πω, ισως ο TouchWiz να ειναι πιο ελαφρυς στο Note 3 απ οτι στο S5. Και δεν βάζεις τον nova launcher...
Shadowjump Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δεν με βολευει ρε συ ο Nova. Εχω δοκιμασει πολλους, αλλα εχω μαθει στον TouchWiz και δεν μπορω να αλλαξω.
mindscape Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Παίδες, μια μικρή ερώτηση, ημι-σχετική: θέλω να πάρω το Note 3 και δεν μπορώ να καταλάβω την τόσο μεγάλη χρηματική διαφορά που έχει η απλή έκδοση από την πιο ενισχυμένη. 280 ευρώ vs 412 ευρώ, για λίγο περισσότερη μνήμη (16 vs 32 gb) και λίγο καλύτερη οθόνη (με μείον την ονομαστικά πιο αδύναμη διάρκεια μπαταρίας στην ενισχυμένη έκδοση). Χάνω κάτι που δε λένε στα specs?
StigmaX Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Παίδες, μια μικρή ερώτηση, ημι-σχετική: θέλω να πάρω το Note 3 και δεν μπορώ να καταλάβω την τόσο μεγάλη χρηματική διαφορά που έχει η απλή έκδοση από την πιο ενισχυμένη. 280 ευρώ vs 412 ευρώ, για λίγο περισσότερη μνήμη (16 vs 32 gb) και λίγο καλύτερη οθόνη (με μείον την ονομαστικά πιο αδύναμη διάρκεια μπαταρίας στην ενισχυμένη έκδοση). Χάνω κάτι που δε λένε στα specs? Άλλο τηλέφωνο το Note 3, και άλλο το Note 3 Neo. Δεν είναι απλή έκδοση και ενισχυμένη, είναι μέρα με τη νύχτα. To note 3 παραμένει ένα απο τα καλύτερα τηλέφωνα της αγοράς, παρότι έχει έναν χρόνο που κυκλοφορεί. Αποδίδει καλύτερα απο πολλά φετινά τηλέφωνα... όσο για το neo, απλά κόλπο marketing να κονομίσουν στο όνομα ενώς επιτυχημένου τηλεφώνου απο αυτούς που έχουν πιο περιορισμένο budget.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα