mitr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 εχω ενα iphone 5 και εχω χασει το κωδικο για το icloud το κινητο ειναι αγορασμενο (οχι κλεμενο κλπ) υπαρχει αποδειξη αγορας κουτι κτλ πως μπορω να βρω τον κωδικο ??
Kostasspil Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Αν θυμάσαι το mail σου μπορείς να πατήσεις εδώ και να επιλέξεις, reset password. Αν δεν θυμάσαι ούτε το mail ούτε τον κωδικό σου, τηλεφωνείς στο 0080044145417 από σταθερό και μιλάς μαζί τους. Θα σου ζητήσουν ΙΜΕΙ του κινητού και μια φωτογραφία την απόδειξη αγοράς και είσαι κομπλέ 2
mitr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 σε ευχαριστω θα παρω αυριο ενα τηλ και θα αν εχω καποιο προβλημα θα σε ενημερωσω
Kostasspil Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Λογικά δε θα υπάρξει πρόβλημα, αλλά εδώ είμαστε
mitr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 πρεπει να ξερω μια τουλαχιστον απαντηση στις προσωπικες ερωτησεις επαγγελμα μελοντος ( θυμαμαι τι επαγγελμα ειχα βαλει )( αλλα δεν θυμαμαι αν εδινε επιλογες το συστημα ή επρεπε να το γραψω ο ιδιος για λογο ορθογραφιας εννοω ελληνικα ή αγγλικα ) καλητερος φιλος παραλιες κλπ ταυτοτητα (δεν καταλαβα γιατι)δεν εχω δηλωσει τα στοιχεια μου στην apple -πως θα κανει ταυτοποιηση?? για να ξεκλειδωσει αλλιως λεει δεν γινετε
Kostasspil Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Επιλογές δεν έδινε, έγραφες εσύ τις απαντήσεις. Θα μπορέσεις τελικά να το ξεκλειδώσεις;
mitr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 αυριο θα ξαναπαρω τηλ μολις εκλεισα το τηλ θυμηθηκα το επαγγελμα (μαλλον ) βασικα το λογαρισμο δεν τον χρειαζομαι να πουλησω το κινητο θελω δεν γινεται να διαγραψω τον λογαριασμο και να βαλει ο καινουργειος αγοραστης δικο του ???
Kostasspil Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Πρέπει πρώτα να το ξεκλειδώσεις. Κατόπιν, πριν κάνεις restore για να το παραδώσεις καθαρό θα πας στις ρυθμίσεις και θα απενεργοποιήσεις την επιλογή "Find my phone". Επίσης αφού κάνεις τα παραπάνω πας εδώ και αφαιρείς την συσκευή σου και είσαι έτοιμος. 1
mitr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 αμα δηλαδη δεν θυμηθω τον κωδικο δεν γινεται τιποτα δεν μπορω να το πουλησω και θα το κρατησω με το ζορι ουτε με jailbreak δεν γινεται τιποτα λες
Kostasspil Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Όχι τίποτα δεν γίνεται. Μα αφού μου πες ότι σου ζήτησαν μια απάντηση και εσύ την ξέρεις. Το επάγγελμα. Τους το λες και ξεμπερδεύεις. + την ταυτότητα
mitr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 δεν την θυμημουν εκεινη την ωρα μολις εκλεισα το τηλ το θυμηθηκα αν ομως δεν ειναι αυτο το επαγγελμα ??? πακετο
Kostasspil Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δεν έχεις άλλες επιλογές. Δοκίμασε και βλέπεις
Kostasspil Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Τίποτα, πες τι έγινε για να βρούμε τι άλλο μπορεί να γίνει
basilis5 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 παντως σε αναλογη περιπτωση που δεν θυμομουν κι εγω την απαντηση, μου ειπε η κοπελα πως εκτος απο τις ερωτησεις υπαρχουν κι αλλοι τροποι αν χρεαστει. που δεν χρειαστηκε, οποτε δεν ξερω. ειχα μιλησει με μια ελληνιδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα