ALLisCHAOS Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 ισως εφταιγε τελικά κάποιο finally? αυτά άλλαξα κ τα έκανα catch
dimitrisOP Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 ισως εφταιγε τελικά κάποιο finally? αυτά άλλαξα κ τα έκανα catch αυτο φταει δεν εκανες καπου catch και σε πεταγε στο close() μετα
ALLisCHAOS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Update, τοπικά τρέχει μια χαρά, αν το ανεβάσω όμως σε server μου πετάει πάλι connection refused, χρειάζεται να προσθέσω κάτι?
dimitrisOP Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 σε διαφορετικα pc πρεπει να το δοκιμασεις στο εναν βαζεις τον σερβερ και στο αλλο τον client ο client πρεπει να εχει την ip του σερβερ και την πορτα του ενω ο σερβερ μονο την πορτα του
ALLisCHAOS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 ναι εννοείται πως στο client σαν ip για συνδεση βάζω πλέον αυτή του server(του μηχανήματος που έχω το server file). Μήπως πρεέπει να βάλω κάποιο συγκεκριμένο Port να τρέχει ο server( τώρα το έχω στο 9090) ? ή χρειάζεται να το ανοίξω τίποτα?
dimitrisOP Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 το range στα ports ειναι 0-65535 καποιες τις χρησιμοποιει το συστημα αν σου βγαζει κανενα connection refuse δοκιμασε και αλλες πορτες με netstat -a βλεπεις ποιες πορτες χρησιμοποιουνται απο το συστημα
ALLisCHAOS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 βασικά ένα update στο error, δεν μου βγάζει refussed connection αλλά connection time out, αν διαφωτίζει κάτι.. επίσης δεν χρησιμοποιώ κάποιο port από τα αυτά που χρησιμοποιεί το σύστημαΝew update: εάν βάλω στο client ως port το 22 και κάνω συνδεση μου επιστρέφει κανονικά μήνυμα, εάν βάλω όμως το port που έχω στο δικό μου server file μου πετάει το error
dimitrisOP Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 δοκιμασε πορτες απο 10.000 και πανω connection time out στον client σου βγαζει σωστα? μαλλον καπου κολλαει παλι ειναι σωστες οι ip στα pc?
ALLisCHAOS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 μόλις βρήκα ξανά χρόνο να ασχοληθώ με το παραπάνω, έστω κ αργά, ναι connection time out στον client, οι ip σωστες, αυτο που δεν θυμάμαι είναι αν βάζω ports >10000, θα το τσεκαρω...
mad-proffessor Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Εδω στο σερβερ τρέχεις fedora επίσης;
ALLisCHAOS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Με θυμάσαι ε? Μόλις το δοκίμασα στον ίδιο server που σ είχα ζαλίσει για να τρέξει ο ftp, εάν του βάλω το port 21 (το οποίο είχα(με) ανοίξει με iptables)τρέχει κανονικά, φαντάζομαι θα πρέπει να κάνω το ίδιο αν θα θέλω άλλο port?
mad-proffessor Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Ναι και να αλλάξεις την selinuxuser_tcp_server μεταβλητή σε 1 αν είναι false. Θα μπορείς να τρέχεις tcp server με port range απο την 1025 εως την 31999.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα