mar26 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Κάνοντας έρευνα αγοράς για laptop που : είναι πολύ φθηνό ικανοποειεί τις απαιτήσεις που έχω τώρα(browsing,κλπ) αποφάσισα να πάρω refurbished και κοιτάζοντας σε ελληνικά sites κατέληξα σε αυτό : http://www.cosmodata.gr/product/191378/notebook-dell-latitude-d531-me-dipirino-epexergasti-amd-80-gb-apothikevtiko-choro-ke-litourgiko-windows-7-home-premium μετά έψαξα για το μοντέλο στο ebay και εμφανίστηκε αυτό http://www.ebay.co.uk/itm/Dell-Latitude-D531-AMD-Sempron-2-00GHz-2GB-RAM-80GB-HDD-Windows-7-/321517138970?pt=UK_Computing_Laptops_EH&hash=item4adbea341a που είναι πολύ πιο φθηνό. Οι απορίες μου ειναι : 1) Παραείναι μεγάλο ρίσκο να αγοράσω refurbished? 2)Ποιο από τα παραπάνω links συμφέρει περισσότερο? Ευχαριστώ!!
xristoforos89 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Έχεις σκεφτεί να κοιτάξεις τις αγγελίες του φόρουμ? Μιλάμε ότι είναι χρεπια ολκής τα 2 που παρέθεσες.
apostol1s Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 φιλε θα βασανιστεις με αυτα τα λαπτοπ.βαλε λιγα χρηματα να παρεις κατι σωστο
SPANK Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Τα refurbished όπως ξέρεις ειναι ανακατασκευασμένα κτλπ οπότε δεν είσαι σίγουρος τι έχεις τραβήξει το laptop απο ζημιές κτλπ , και εγγύηση να σου δίνουν που συνήθως ειναι 1 χρόνο και πάλι κατα την γνώμη μου ειναι άδικα χρήματα γιατι ανα πάσα στιγμή μπορεί να ψοφήσει το laptop , καλύτερα μάζεψε χρήματα αν δεν το χρειάζεσαι άμεσα και πάρε ενα καινούργιο μέν αλλα οχι πολύ ακριβό. Αν θέλεις να ρωτήσει γνώμες για laptop κτλπ κάνε την ερώτηση σου εδώ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΦΟΡΗΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
mar26 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστώ πολύ παιδιά αλλά από λεφτά δεν παίζει και το χρειάζομαι άμεσα...έχετε μήπως προτάσεις για laptop μέχρι 300 ευρώ ή είναι χαμένη υποθεσή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα