markostas13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Το παρακάκατω pc αγοράστηκε τον Αύγουστο και από τις πρώτες σχεδόν μέρες αρχισε να μου εμφανίζει στην οθόνη rainbow όπως φαίνεται και στο link( ) που ανέβασα. Από τότε με διάφορους τρόπους προσπαθώ να δώ τι φταίει, έχω κάνει διαφορα stress test χωρίς κανένα πρόβλημα με θερμοκρασίες Η κρασάρισμα στη διάρκειά τουςΥ.Γ Μετά απο στενή παρακολούθηση παρατήρησα ότι κατά τη διάρκεια που χτυπούσε το κινητό μου κράσαρε το σύστημα,έπειτα το τέσταρα επίτηδες και με άλλα κινητά και όταν το πηγαινα κοντά στο κουτί (περιπου 4-5 φορες) έβλεπα το ουράνιο τόξο να πουμε και απορώ πλέον πραγματικά.. Μπορει να ειναι και χαζομαρα αυτο που λεω αλλα πολλες συμπτωσεις μαζί παύουν να 'ναι συμπτωση.!!Ευχαριστώ παιδια και ελπίζω κάποιος να μπορεί να βοηθήσει!!Χαρακτηριστικά:Mobo-- Asus H97M-E Motherboard (H97, DDR3, S-ATA 600, Micro ATX, 1x PCI Express 3.0 x16, HDMI, USB 3.0, Socket 1150)Ram-- G.SKILL f3-12800cl9d-8gbxlCPU-- Intel® Core™ i5-4440 Processor (6M Cache, up to 3.30 GHz)PSU-- COOLERMASTER ELITE SERIES 600W PSU (RS600-ACABM2-WI)Case-- ZALMAN Z3 BLACKDvD-- SAMSUNG DVD-RW SH-224DB/BEBE SATA BLACK BULKssd-- SAMSUNG MZ-7TE120BW 840 EVO SERIES SSD 120GB 2.5'' SATA3
Σαϊνόμπι Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Πολυ lsd προβλημα. Αν συνδεσεις αλλο pc πανω λειτουργει κανονικα? Γιατι ισως ειναι της οθονης θεμα μιας και ειναι αρκετα παλια.
markostas13 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 εχω δοκιμάσει και αλλη οθόνη και την ώρα που εβλεπα τα Rainbow μαλιστα και τα εδειχνε και αυτη οπότε ειναι θέμα pc !!άσε που σε κάθε κρασαάρισμα δν λειτουργουσε τίποτα ούτε ήχος ουτε κάτι αλλο ,οπότε σιγουρα δν έιναι η οθόνη.
rfc Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δοκιμασες να αλλαξεις καλωδιο που να εχει φεριτη πανω?
markostas13 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Όλα τα καλώδια φίλε μου εχουνε φεριτη!!!!!!
markostas13 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Το δοκιμασα και σε άλλη οθόνη. Κοίτα, το pc crashάρει εντελώς. ΔΕΝ είναι πρόβλημα οθόνης. Αν ήταν όντως πρόβλημα παρεμβολών στο καλώδιο της οθόνης, θα επηρεαζόταν ΜΟΝΟ η οθόνη. Επίσης μόλις έκανα και benchmark με 3dmark και δούλεψαν όλα κομπλέ.
rfc Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Τοτε υποπτη ειναι η μητρικη παντα με αυτα τα στοιχεια. Μπορει και τροφοδοτικο. Το οτι κρασαρει παιζει να ειναι και ασχετο με το συγκεκριμενο θεμα του rainbow.
Spyros_Spy Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 VGA δεν έχεις να δοκιμάσεις; Drivers για την κάρτα γραφικών του i5 έχεις βάλει; στα bios ακύρωσες την onboard της μητρικής αν υπάρχει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα