Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παρακάκατω pc  αγοράστηκε τον Αύγουστο και από τις πρώτες σχεδόν μέρες αρχισε να μου εμφανίζει στην οθόνη  rainbow όπως φαίνεται και  στο link(

)  που ανέβασα.  Από τότε με διάφορους τρόπους προσπαθώ να δώ τι φταίει, έχω κάνει διαφορα stress test χωρίς κανένα πρόβλημα με θερμοκρασίες Η κρασάρισμα στη διάρκειά τους

Υ.Γ Μετά απο στενή παρακολούθηση :-D  παρατήρησα ότι κατά τη διάρκεια που χτυπούσε το κινητό μου κράσαρε το σύστημα,έπειτα το τέσταρα επίτηδες και με άλλα κινητά και όταν το  πηγαινα κοντά στο κουτί (περιπου 4-5 φορες) έβλεπα το ουράνιο τόξο να πουμε και απορώ πλέον πραγματικά.. Μπορει να ειναι και χαζομαρα αυτο που λεω αλλα πολλες συμπτωσεις μαζί παύουν να 'ναι συμπτωση.!!

Ευχαριστώ παιδια και ελπίζω κάποιος να μπορεί να βοηθήσει!!

Χαρακτηριστικά:

Mobo-- Asus H97M-E Motherboard (H97, DDR3, S-ATA 600, Micro ATX, 1x PCI Express 3.0 x16, HDMI, USB 3.0, Socket 1150)

Ram-- G.SKILL f3-12800cl9d-8gbxl
CPU-- Intel® Core™ i5-4440 Processor  (6M Cache, up to 3.30 GHz)

PSU-- COOLERMASTER ELITE SERIES 600W PSU (RS600-ACABM2-WI)
Case-- ZALMAN Z3 BLACK
DvD-- SAMSUNG DVD-RW SH-224DB/BEBE SATA BLACK BULK

ssd-- SAMSUNG MZ-7TE120BW 840 EVO SERIES SSD 120GB 2.5'' SATA3

Δημοσ.

εχω δοκιμάσει και αλλη οθόνη και την ώρα που εβλεπα τα Rainbow μαλιστα και τα εδειχνε και αυτη οπότε ειναι θέμα pc !!άσε που σε κάθε κρασαάρισμα δν λειτουργουσε τίποτα ούτε ήχος ουτε κάτι αλλο ,οπότε σιγουρα δν έιναι η οθόνη.

Δημοσ.

Το δοκιμασα και σε άλλη οθόνη. Κοίτα, το pc crashάρει εντελώς. ΔΕΝ είναι πρόβλημα οθόνης. Αν ήταν όντως πρόβλημα παρεμβολών στο καλώδιο της οθόνης, θα επηρεαζόταν ΜΟΝΟ η οθόνη. Επίσης μόλις έκανα και benchmark με 3dmark και δούλεψαν όλα κομπλέ.

Δημοσ.

Τοτε υποπτη ειναι η μητρικη παντα με αυτα τα στοιχεια. Μπορει και τροφοδοτικο. Το οτι κρασαρει παιζει να ειναι και ασχετο με το συγκεκριμενο θεμα του rainbow.

Δημοσ.

VGA δεν έχεις να δοκιμάσεις; Drivers για την κάρτα γραφικών του i5 έχεις βάλει; στα bios ακύρωσες την onboard της μητρικής αν υπάρχει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...