Mihalhs Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα σε ολους! Τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή μου ειναι τα εξης:motherboard: Gigabyte H87-HD3CPU: intel i5 4440CPU fan: Stock Τροφοδοτικο: Corsair CX600RAM: Corsair vengeance 2x4GB (blue)SSD: Kingston 120GB case: Coolermaster k350 Καρτα γραφικων: Sapphire dual-x r9 270x AMD radeon Καρτα δικτυου: TP-LINK TL-WN951N (PCI)Οθονη: Samsung SyncMaster 720NΛοιπον στο προβλημα! Συνδέω την οθόνη και την τηλεοραση μου, οπου μεχρι τωρα η συνδεση ηταν με VGA(η οθονη) και (καλωδιο HDMI-DVI) η τηλεοραση. Αγόρασα προσφατα την καρτα γραφικών (πριν δεν ειχα) και επειδη δεν χορουσαν 2 ανταπτορες(VGA to DVI και DVI to HDMI) αγορασα νεο καλωδιο HDMI μονο. Παρατήρησα οτι μόλις συνδεω το hdmi η ταχυτητα μου πεφτει εως και 90%, απο 20mb σε 1mb, ουσιαστικά τιποτα! Το ιδιο συμβαίνει και οταν τα συνδεω στην καρτα της μητρικής αντι για την καρτα γραφικων. Ακομα να σημειώσω οτι οταν ειχα χρησιμοποιήσει τον ανταπτορα (DVI-HDMI για την τηλεοραση) δεν διαβαζε καν ο υπολογιστης την καρτα δικτυου, ενω η καρτα είχε κανονικα ρεύμα, ο υπολογιστης δεν την αναγνώριζε. Το ιδιο εγινε και οταν αλλαξα καρτα δικτυου με μια αλλη (PCI), οταν ομως εβαλα ενα wifi usb stick το διαβαζε κανονικα! Το προβλημα αυτο ενα χρόνο τωρα δεν το είχα εντοπησει διοτι δεν χρησιμοποιουσα καθόλου HDMI! Υ.Γ. Υπαρχει ενα ακομα θεμα τους τελευταιους 2 μηνες, οταν βλεπω βιντεο στο youtube σε hd μου κανει κατι κολληματα και εναν ηχο περιεργα (στιγμιαια), αυτο συμβαινει μονο οταν το βλεπω στην οθονη. Εαν πρεπει να ανοιξω νεο θέμα γι'αυτο το προλημα πείτε μου.Σας ευχαριστώ πολυ!
Mihalhs Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Τίποτα??? Καμια βοηθεια ρε παιδια.... Εχω δοκιμασει τα παντα. Μολις συνδεω την TV με HDMI δεν εχω ιντερνετ!!Πείτε καμια ιδεα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα