Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 7/10/2014 στις 11:29 ΜΜ, selianx είπε

???

καλησπερα φιλε ΑΣΧΕΤΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ βασικα

ακου εχω μια μητρικη asrock n68c-gs fx +fx 6300 stock clock 2gb CL9 1333mhz 1.65v +4gb 1333mhz 1.5v η μητρικη περνει μνημες μεχρι 1.5βολτ

η 2αρα που ειναι απο Intel φταιει για το εξης? >βαζω μπρος και σβηνει σε 5-8δευτερα μετα ανοιγει και ολα οκ) ΑΥΤΑ

ερωτηση ασχετη (κατω απτα σχολια οι περισσοτεροι στο insomnia γραφουν τα specs απτο pc τους αυτο πως το κανεται?

Δημοσ.
Στις 24/12/2019 στις 1:08 ΜΜ, theblacktownmate είπε

καλησπερα φιλε ΑΣΧΕΤΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ βασικα

ακου εχω μια μητρικη asrock n68c-gs fx +fx 6300 stock clock 2gb CL9 1333mhz 1.65v +4gb 1333mhz 1.5v η μητρικη περνει μνημες μεχρι 1.5βολτ

η 2αρα που ειναι απο Intel φταιει για το εξης? >βαζω μπρος και σβηνει σε 5-8δευτερα μετα ανοιγει και ολα οκ) ΑΥΤΑ

ερωτηση ασχετη (κατω απτα σχολια οι περισσοτεροι στο insomnia γραφουν τα specs απτο pc τους αυτο πως το κανεται?

Το πρόβλημα δεν είναι αναγκαστικά ότι η RAM θέλει 1.65V, δεν νομίζω ότι τις τρέχεις 1333/9, μάλλον με 1.35V θα τρέχουν σε μικρότερη ταχύτητα, το πρόβλημα είναι μάλλον ότι είναι διαφορετικές.

Για την υπογραφή στο κάτω μέρος ψάξε στα settings του profile σου.

Δημοσ.

καλημερα και καλες γιορτες

οταν προτοαναβαθμισα απο ΣΟΚΕΤ ΑΜ2+ (AMD ATHLON) ΣΕ ΑΜ3+ ΤΟΝ ΤΡΕΧΟΝ

Αρχισε να το κανει αυτο ,ειναι απτην ταση που θελει να δουλεψει 1.65Βολτ ειναι για intel

συνεχιζει να το κανει και τωρα, εχω σκοπο να παρω καποτε ακομη μια σαν αυτη που πηρα την 4αρα

εγω τις δουλευω σε oc στα 1866mhz χωρις bsods και τιποτα κακο θερμοκρασιες ΟΚ ακομη και σε παιχνιδια οπως gta 5

επισης και οι 2 μνημες παρωτη ειναι διαφορετικης μαρκας ειναι στα 1333/cl9 οποτε δεν ειναι αυτο το θεμα

και σε στοκ στα 1333 παλι τα ιδια εκανε

οποτε ειναι η ταση της μνημης

ευχαριστω για την βοηθεια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, theblacktownmate είπε

καλημερα και καλες γιορτες

οταν προτοαναβαθμισα απο ΣΟΚΕΤ ΑΜ2+ (AMD ATHLON) ΣΕ ΑΜ3+ ΤΟΝ ΤΡΕΧΟΝ

Αρχισε να το κανει αυτο ,ειναι απτην ταση που θελει να δουλεψει 1.65Βολτ ειναι για intel

συνεχιζει να το κανει και τωρα, εχω σκοπο να παρω καποτε ακομη μια σαν αυτη που πηρα την 4αρα

εγω τις δουλευω σε oc στα 1866mhz χωρις bsods και τιποτα κακο θερμοκρασιες ΟΚ ακομη και σε παιχνιδια οπως gta 5

επισης και οι 2 μνημες παρωτη ειναι διαφορετικης μαρκας ειναι στα 1333/cl9 οποτε δεν ειναι αυτο το θεμα

και σε στοκ στα 1333 παλι τα ιδια εκανε

οποτε ειναι η ταση της μνημης

ευχαριστω για την βοηθεια

Καλές γιορτές!

Αν έχω καταλάβει καλά έχεις στην ίδια μητρική 2Χ 2gb 1333/[email protected] και 1X 4gb 1333/[email protected] και τις τρέχεις σε [email protected]. Όταν ανοίγεις το pc στην αρχή σβήνει και μετά από λίγο ανοίγει και όλα μια χαρά, αυτό το κάνει ακόμα και όταν τις τρέχεις [email protected].

Η συμπεριφορά που βλέπεις εκτιμώ ότι έχει σχέση με το memory training, μόλις ολοκληρωθεί όταν ανοίγεις το pc αποφασίζει να αλλάξει κάποια ρύθμιση και χρειάζεται reboot.

Εγώ πιστεύω αυτό που σου έγραψα και νωρίτερα ότι αυτό συμβαίνει επειδή οι μνήμες είναι διαφορετικές. Είναι πολύ απλό να βρεις τι ισχύει, δοκίμασε να αφήσεις μόνο τις 2Χ2gb πάνω να δεις αν θα κάνει πάλι το ίδιο. Μετά δοκίμασε να αφήσεις μόνο την 1Χ4gb πάνω για να είσαι σίγουρος ότι δουλεύει καλά πριν πάρεις μία δεύτερη.

Επεξ/σία από elpenor
  • Thanks 1
Δημοσ.

θα δοκιμασω να αφησω μονο την 4αρα

εχω μια μνημη 2γιγα αλλα ειναι 1.65ΒΟΛΤ η μητρικη μαξ 1.5 μνημες θελει

και η αλλη ειναι 4γιγα στα 1.5βολτ

απο τοτε που εβαλα την 2γιγα 1.65βολτ το κανε αυτο ειναι δεν χρειαζεται τετοια προσπαθεια

καλες γιορτες σε ολους μας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...