Drunkard Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Σοβαρό gaming και γραφικά δεν συμβαδίζουν. Επίσης μπορείς να συνδέσεις το laptop με μια HDMI στην TV και να απολαμβάνεις gaming σε οθόνη πολύ μεγαλύτερη από οποιοδήποτε monitor. explain that 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Τι θες να σου εξηγήσω; Σοβαρός gamer είναι οποιοσδήποτε παίζει με πάθος τα παιχνίδια που αγαπάει, όσο παλιά ή καινούργια κι αν είναι, τα γραφικά είναι το λιγότερο που μετράει αν ένα παιχνίδι έχει καλό gameplay. Μιλώντας όμως για γραφικά και για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα, η είδηση εξηγεί πολύ καλά πόσο έχει κλείσει η ψαλίδα ανάμεσα σε Desktop - Laptop, κάτι που πριν από μία δεκαετία φάνταζε το λιγότερο αδιανόητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MavroManitari Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Σοβαρό gaming και γραφικά δεν συμβαδίζουν. Φυσικά γιατί μόνο pixelized ιndieοπιθηκοπαίχνιδα έχουν έναν βαθύ απολαυστικό στόχο και ότι βλέπεται είναι σκουπίδι ως gameplay... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Είχα μια φαγούρα αν δεν μπορώ να διακρίνω τις ρυτίδες στα πρόσωπα των χαραχτήρων. ΥΓ: Είμαι σίγουρος ότι θεωρείς και το Minecraft πιθηκοπαίχνιδο με πιξελιασμένα γραφικά, αλλά είδες που έφτασε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cosbuster Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Ευχάριστα νέα, καταρρίπτεται όλο και περισσότερο ο μύθος ότι τα laptop δεν κάνουν για gaming Δεν νομίζω ότι υπήρχε ποτέ θέμα επιδόσεων σε laptop. Τα τελευταία χρόνια, πάντα υπήρχε καλό hardware για gaming. Το πρόβλημα ήταν πάντα στις τιμές και τις θερμοκρασίες... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Οι τιμές ναι είναι τσιμπημένες σε σχέση με τα αντίστοιχων δυνατοτήτων Desktop συστήματα (λογικό), αλλά έχουν πέσει δραματικά την τελευταία 5ετία... Ακόμα και στο θέμα των θερμοκρασιών έχουν γίνει μεγάλα βήματα, με καλύτερη διαχείρηση ενέργειας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ή αρνούνται να καταλάβουν ή απλά τρολάρουν. Οι 'ιδιοι φαντάζομαι ότι μπορεί να έχουν κινητό με μηλαράκι των 700€ ή ρολόι των 1500€ ή αμάξι των 50000€ για να"καλύπτουν" τις ανάγκες τους... Οι φορητοί υπολογιστές , έρχονται να καλύψουν συγκεκριμένες ανάγκες. ΤΕΛΟΣ Αν κάποιος ΠΡΕΠΕΙ να έχει φορητό (πχ εγώ που πριν από 2 χρόνια έλειπα 150 ημέρες από το σπίτι μου) , ε δεν μπορεί να έχει το tower και μια οθόνη στην πλάτη... Λοιπόν αυτοί το ξέρουν ότι θα πρέπει να τα σκάσουν καθώς και ότι θα έχουν τα μειονεκτήματα των φορητών (επεκτασιμότητα) Γύρω στα 2000€ για έναν φορητό με i7 και την εκάστοτε κορυφαία mobile gpu. Η ΟΥΣΙΑ της είδησης και η οποία σας διαφεύγει (ή όπως είπα επιλέγετε να σας διαφεύγει) , έιναι ότι όταν έσκαγες 2000€ και ήσουν πολύ πίσω από έναν σταθερό από θέμα ισχύος , τώρα δεν είσαι κ τόσο. Αυτά περί θερμοκρασιών, σκόνες , οθόνες κτλ μοιάζουν με επιχειρήματα μιας δεκατίας πίσω. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2014 από liakjim 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrimi_pontios Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Σαν τεχνικος θα σου πω οτι ο μεγαλυτερος εχθρος μιας ξεχωριστης κατρας γραφικων ειναι η θερμοκρασιες. Και δυσκολα θα εξαληφθει. Η επισκευη της δεν αξιζει (γιατι θα ξαναχαλασει συντομα)και η αλλαγη της κοστιζει μια περιουσια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peleus17 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Σοβαρό gaming και γραφικά δεν συμβαδίζουν. Επίσης μπορείς να συνδέσεις το laptop με μια HDMI στην TV και να απολαμβάνεις gaming σε οθόνη πολύ μεγαλύτερη από οποιοδήποτε monitor. Αλλος ενας που δεν εχει ιδεα απο input lag 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Πω πω τι είπες τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisParaGRR Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Θα μπορω ας πουμε να αλλαξω καρτα ενω εχω ηδη laptop? ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peleus17 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Πω πω τι είπες τώρα...Πάμε εγώ και εσύ 1v1 CSGO ή οποιοδήποτε άλλο fps θες. Εγώ θα παίζω στο λάπτοπ μου και εσύ θα συνδεθείς σε μια τηλεόραση....Μάντεψε ποιος θα νικήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MavroManitari Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Αχ από τα μαργαριταρια που έχεις προσφαίρει σε αυτό το thread φαίνεται τελικά πόσο διαφορετικ καταλαβαίνει το gaming ένας Linuξας Είχα μια φαγούρα αν δεν μπορώ να διακρίνω τις ρυτίδες στα πρόσωπα των χαραχτήρων. ΥΓ: Είμαι σίγουρος ότι θεωρείς και το Minecraft πιθηκοπαίχνιδο με πιξελιασμένα γραφικά, αλλά είδες που έφτασε Φυσικά γιατί το πρόβλημα είναι οι ρυτίδες όχι η τεμπελία/χιπστερίλα που κάνει παιχνίδια του 2013-2014 να μην βλέπονται... Όχι το Minecraft αποτελεί δική του κατηγορία επειδή έγινε διάσημο όχι για το συναρπαστικό gameplay του (original story) αλλά για τον ανοιχτό χαρακτήρα που επιτρέπει να χτίσεις πολλά διαφορετικά παιχνίδια μέσα στο παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Το παιχνιδι στην 2η εικονα ποιο ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MavroManitari Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Το παιχνιδι στην 2η εικονα ποιο ειναι? https://www.youtube.com/watch?v=2Ve2TEG15tY 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα