μπαρμπαμιτσος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 μηπως ξερετε ποσα χρηματα θα μου παρει ο γερμανος για να μου αλλάξει την πλάτη σε ενα iphone 5?
zio10 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 μηπως ξερετε ποσα χρηματα θα μου παρει ο γερμανος για να μου αλλάξει την πλάτη σε ενα iphone 5? Ο Γερμανός δεν κάνει τέτοιες επισκευές απ'ό,τι ξέρω, μόνο αντικατάσταση όλης της συσκευής. Σε ανεξάρτητο σέρβις 100-150€. Αν δεν είναι πολύ σοβαρή ζημιά για μένα μην το κάνεις. 1
Kostasspil Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Και να έκανε ο Γερμανός, πάλι δεν θα τον επέλεγα. Το κόστος είναι αυτό που λέει ο ζιο. Έσπασε;
μπαρμπαμιτσος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Και να έκανε ο Γερμανός, πάλι δεν θα τον επέλεγα. Το κόστος είναι αυτό που λέει ο ζιο. Έσπασε; Μου έκλεισε στην πόρτα του αυτοκινήτου και έκανε βαθούλωμα στην πλάτη.
Kostasspil Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Ψάξε κανα service στην περιοχή σου καλύτερα, δεν ξέρω και αν υπάρχει κάποιος τεχνικός στο φόρουμ.
gagarin Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μπορείς να αγοράσεις την πλάτη απο ebay... Και μετα να την πας σε εναν μάστορα να στη αλλάξει... Με 40-50€ βρίσκεις πλάτη κ μαλιστα oem... Αντε να δώσεις κανά 20-30€ στο μάστορα... Κ εισαι κομπλέ!!! Sent from my iPhone using Insomnia
zio10 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μπορείς να αγοράσεις την πλάτη απο ebay... Και μετα να την πας σε εναν μάστορα να στη αλλάξει... Με 40-50€ βρίσκεις πλάτη κ μαλιστα oem... Αντε να δώσεις κανά 20-30€ στο μάστορα... Κ εισαι κομπλέ!!! Sent from my iPhone using Insomnia Παραπάνω θα του πάρουν, έχει αρκετή δουλειά
Prof_Chaos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 για μενα δεν αξίζε παρα μόνο αν το κάνεις μόνος σου ακολουθώντας video tutorials απο youtube.. αν πιάνουν έστω και λίγο τα χέρια σου κοινώς δεν είσαι τσαπατσούλης θα το καταφέρεις.
wantone Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Tι ακριβως εννοείτε? Αφου η πλατη είναι unibody. Δεν αλλαζει.
zio10 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Tι ακριβως εννοείτε? Αφου η πλατη είναι unibody. Δεν αλλαζει. Αλλάζει αλλά είναι ακριβό κομμάτι και έχει αρκετή δουλειά 1
vkarof Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Αλλάζει κανονικά η πλάτη. Η τιμή είναι γύρω στα 100 - 150 όπως σου είπαν τα παιδιά απο πάνω. Απλά να σιγουρευτείς οτι το ανταλλακτικό είναι καλής ποιότητας (αν το παραγγίλεις μόνος από ebay.)
manoskap Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Εγω πηρα πκατη OEM με χτυπημενα πανω τα δικα μου στοιχεια 25€ και θα τη βαλω μονος μου Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα