Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια , συγνωμη που επαναφερω το θεμα....αλλα τι καλωδιο θελει για τροφοδοσια στο PSU ;;;(γιατι ηρθε χωρις καλωδιο)

Δημοσ.

Τι τροφοδοτικό έχεις; Τα τροφοδοτικά έχουν SATA power connectors, και με αυτά συνδέεις. Είναι η ίδια τροφοδοσία με αυτή του σκληρού.

Δημοσ.

Έχεις ήδη καλώδια SATA, Δε χρειάζεται να αγοράσεις τίποτα. Ή θα υπάρχει ήδη ή θα πρέπει να βάλεις εκεί που λέει στο Modular interface SATA/PATA/FDD ένα από τα παρεχόμενα (αυτά που τα βάζεις αν θες, τα ξεχωριστά).
Αν είχες ήδη στο μηχάνημα σκληρό, το ίδιο καλώδιο που πάει σ'αυτόν πάει και στον SSD.

Δημοσ.

δυστυχως ομως , την συσκευασια του τροφοδοτικου την εχω στη μονιμη κατοικια μου, σπουδαζω ,και απο οτι βλεπω στο μηχανικο δισκο οντως υπαρχει ενα ιδιο καλωδιο και ειναι συνδεμενο, το ποιο πανω καλωδιο κανει για να επαρκως και με ασφαλεια απο το PSU στον SSD , ?

Ευχαριστώ πολυ, και συγγνωμη αλλα δε ξερω και πολλα πραγματα εντος του κουτιου....

Δημοσ.

Εννοείς ότι ας πούμε το ίδιο καλώδιο, έχει και άλλες υποδοχές; Κάπως έτσι;
images?q=tbn:ANd9GcQMH4IsYbHrtSX2Ts3NG7F

Αν ναι, τότε ναι άνετα και χωρίς κανένα πρόβλημα, από εκεί θα δώσεις ρεύμα στον SSD.

• Like 1
Δημοσ.

Σωστος ρε Selianx, εδωσε ρευμα στον ssd αλλα επειδη δεν εφτανε το καλωδιο απο την Τριτη συνδεση,(μια για το dvd-rom, δυο για hdd) το εβγαλα απο τον hdd, και το τωρα αλλα το ερωτημα μου ειναι τι καλωδιο θελει για προεκταση της Τριτης συνδεσης, ;;; ωστε να τα εχω ολα συνδεμενα....Ευχαριστώ παρα πολυ για το χρονο σου...

Δημοσ.

Δε το βγάζεις από το DVD rom μιας και φαντάζομαι δε πολυχρησιμοποείται στις μέρες μας; :P

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάτι σαν αυτό που παρέθεσες πιο πάνω και να χρησιμοποιήσεις ένα molex για να δώσεις ρεύμα.
Ή κάτι τέτοιο, ώστε απλά να επεκτείνεις λίγο το υπάρχων καλώδιο για να κάνεις τη δουλειά σου. Δηλαδή ψάξε κάτι σε SATA TO SATA, Sata extender κλπ.

Αλλιώς μείνε λίγο με το DVD ROM εκτός, και όταν γυρίσεις στο σπίτι που βρίσκονται τα καλώδια για το τροφοδοτικό, τσίμπα ένα εφόσον υπάρχει και παίξε έτσι.

• Like 2
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ παρα πολυ με βοηθησες πολυ,τελικα εκανα αυτο που "ειπες" δλδ να ειναι συνδεμενος ο μηχανικος και ο ssd, το DVDrom εξ αλλου και εγω ο ιδιος δε το πολυχρησιμοποιω. Ευχαριστώ πολυ για το χρονο σου.......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...