Badge Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 Πριν λίγο άκουγα ειδήσεις στον Alpha και χασμουριόμουνα βαριεστημένα. Μέχρι που ο Χατζηνικολάου ξεστόμισε τη μαγική για μένα λέξη : "ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ". Τινάχτηκα πάνω σαν ελατήριο. Διότι αυτός φρουτάκια ξέρει, φρουτάκια λέει. Και βάζει μέσα σε ένα τσουβάλι και τους κουλοχέρηδες και τα πολυαγαπημένα μας arcades. Που με τόσο ιδρώτα και κόπο έχουμε ταίσει (το μισό χωράφι του πατέρα που πουλήσαμε, το έφαγα στα credits του Samurai Shodown 3 ο αχαϊρευτος !). Anyway, συγνώμη για την πολυλογία. Το βασικό που άκουσα είναι το εξής: Κάποιος υπουργός ονόματι Μαντέλης έκανε μια εισήγηση στη Βουλή περί τροπολογίας και τελικής άρσης του επίμαχου νόμου 3037/2002 ο οποίος απαγορεύει ΟΛΑ τα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένης και της πασιέντζας. Και αν δεν αρθεί από ό,τι είπανε, τουλάχιστον θα τροποποιηθεί κατάλληλα για να ξεχωρίζει τους αμνούς από τα ερίφια. Είμαι σίγουρος ότι αύριο θα το διαβάσουμε σε κάποιο άρθρο εφημερίδας, αν φυσικά δεν είναι μπαρούφα του ALPHA. Πάντως, όποιος κι αν είναι αυτός ο υπουργός, μέχρι που θα τον ψηφίσω δαγκωτό στις επόμενες εκλογές. Δύο χρόνια τώρα πάσχω από σύνδρομο στέρησης. Και το ξεσπάω πάνω στο MAME του PC και σε ένα Tehkan World Cup που έχω στο σαλόνι. Κι αυτά κρυφά, μη μας πάρουνε χαμπάρι και μας χώσουνε μέσα. Νόμος είναι αυτός, η δικαιοσύνη είναι τυφλή, δεν κάνει διακρίσεις. Νομίζω ;
Jastonas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 eilikrina akoma k twra den mporw na syneidhtopoihsw oti yparxei tetoios nomos sthn ellada tou 2004.... ma ginetai na kanoume TOSO xaza pragmata?!....
damn3 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 ta fruta einai akoma paranoma, akoma kai ean perasei i eisigisi manteli (kai papathemeli mou fenete).
Badge Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 damn3, για τα φρούτα ΔΕΝ με νοιάζει. Ας πάνε στον αγύριστο, ας τα θάψουνε κάτω από έναν τόνο μπάζα. Τα arcades είναι που με νοιάζουνε. Απλά επειδή ο νομοθέτης δεν είχε τη στοιχειώδη νοημοσύνη να διαχωρίσει τι είναι φρούτο και τι arcade, μαζί με τα ξερά κάηκαν και τα χλωρά.
theoritikos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Ναι αλλα είπανε πως στα μαγαζιά ΔΕΝ θα αφήνουν πάνω απο τρια παιχνίδια στο ίδιο μέρος, γιατί θα πέφτει πρόστημο, και όρισαν ως νόμιμη ηλικία να πας σε ουφάδικο τα 21 (ναι καλά ) Για να δουμε τι θα καταφέρουν..
damn3 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 mou fenete ena paixnidi ana kapoion arithmo tetragwnikwn metrwn.
firegarden Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Και το ξεσπάω πάνω στο MAME του PC και σε ένα Tehkan World Cup που έχω στο σαλόνι Ποσο σου στοιχισε το Tehkan;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.