Προς το περιεχόμενο

OnePlus One vs Huawei Honor 6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους σας,

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα από τα δύο αυτά SmartPhone και δεν μπορώ να διαλέξω πιο το Huwei honor 6 ή OnePlus One, εσείς πιο μου προτείνεται? Με ενδιαφέρει πιο από τα δύο είναι σχετικά "καλύτερο" σαν Οθόνη (Χρώματα, αφή, όσο για το μέγεθος δεν με πειράζει αν είναι μεγάλο) και σαν ταχύτητα γενικά. Αν έχει κάποιος είδη ένα από τα δύο κινητά ή τα έχει χρησιμοποιήσει έστω ένα από τα δύο θα παραμείνω ευχαριστημένος αναφέροντας μου την γνώμη του σχετικά με αυτό :)

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

to oneplus έχει λίγο μεγαλύτερη οθόνη ( και την δυνατότητα για capacity Πλήκτρα οπότε μεγαλώνει και άλλο) το huwei παίρνει κάρτα sd αλλά αν πάρεις το Opo 64gb δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία.. 

Τώρα ποιο είναι ποιο γρήγορο δεν έχει και τόση σημασία και με τα δύο θα έχεις την καλύτερη εμπειρία android...

Εγώ αγόρασα το Oneplus και είμαι πάρα πολύ ευχαριστήμενος πάρα πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και το βρίσκω και ποιο όμορφο από το huawei που επείσεις φαίνεται πάρα πολύ ποιοτικό .. 

στα + του και το λογισμικό που φοράει 

• Like 3
Δημοσ.

Αν το δούμε σαν νούμερα, το Oneplus One έχει 5.5 ίντσες οθόνη, ενώ το HUAWEI HONOR 6 5 ίντσες. Το HUAWEI HONOR 6 παίρνει εξωτερική κάρτα, ενώ το Oneplus one όχι. Σαν τιμή είναι σχεδόν ίδια. Από αξιόπιστο μαγαζί που έχω αγοράσει κάμποσες φορές βλέπω ότι το 16άρι HUAWEI HONOR 6 έχει  290 € τελική, ενώ το Oneplus One έχει 280 € τελική. Παρότι είμαι οπαδός της Xiaomi, θα προτιμούσα το HUAWEI.

Δημοσ.

Και εγώ για κάποιο λόγο προτιμώ το Huawei, αλλά μπορώ να σε ρωτήσω κάτι με την εγγύηση τι γίνεται και επίσης υπάρχει ευρωπαϊκό το Huwei honor 6?

Δημοσ.

Οπου βλεπεις mali στριβεις, αν θελεις κατι σε 5'' απο κινα μερια δες καλυτερα το xiaomi mi4.

Μαζί σου (το Mi3 έχω), αλλά δεν έχει βγει ακόμα η 4G έκδοση και εκεί υστερεί...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...