kapngage Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα στον υπολογιστή όποιος ειναι του 2003, το πρόβλημα ειναι ότι ι δεν κάνει boot από το cd ούτε από USB, είχε στο σκληρό τον ιό της ελληνικής αστυνομίας το οποίο δεν μπορούσα λειτουργήσω ετσι των υπολογιστή, οποτε άλλαξα σκληρό και δεν ξερω αν εχει μέσα windows ή οτιδήποτε άλλο, έπειτα κατα την διαδικασία που πατάω f12 για να διαλέξω το boot ( εχω μπει και στο f2 boot menu να τα φτιάξω με την ακόλουθη σειρά •CD •Removable Device •HDD •Δεικτιο ) και ότι και να βάλω να κανω boot βγάζει μια λευκή παύλα με μαύρο φόντο και μετα λιγο με πετάει στο boot απο δίκτυο, τι να κανω ; Είχε windows xp προσπαθώ να βάλω windows 7 Το bootable usb ειναι φτιαγμένω απο boot camp απο αυθεντικά windows 7 ultimate 32bit Με των παλιό σκληρό δεν κάνει τπτ παρά μόνο boot των σκληρο με τα windows xp και μου πετάει την εικόνα της ελληνικής αστυνομίας δεν σβήνει με τίποτα
mpermpatis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Άφησε τον στα ΧΡ. Δοκίμασε να βάλεις άλλη μοναδα για την ανάγνωση του cd! και το πιό πιθανό αφού δεν κανει boot απο το usb είναι να μην τα έχεις περάσει σωστά τα ΧΡ και να μην χρησιμοποιείται ως boot usb Μπορεις να χρησιμοποιήσεις το win to flash για να περασεις τα win στο usb ααα μην ξεχάσω! Ανοιξε το pc σε safe mode περασε ένα καλο antivirous και θα φύγει αυτο με την αστυνομία και όλα καλά...
Euclides Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα στον υπολογιστή όποιος ειναι του 2003, το πρόβλημα ειναι ότι ι δεν κάνει boot από το cd ούτε από USB, είχε στο σκληρό τον ιό της ελληνικής αστυνομίας το οποίο δεν μπορούσα λειτουργήσω ετσι των υπολογιστή, οποτε άλλαξα σκληρό και δεν ξερω αν εχει μέσα windows ή οτιδήποτε άλλο, έπειτα κατα την διαδικασία που πατάω f12 για να διαλέξω το boot ( εχω μπει και στο f2 boot menu να τα φτιάξω με την ακόλουθη σειρά •CD •Removable Device •HDD •Δεικτιο ) και ότι και να βάλω να κανω boot βγάζει μια λευκή παύλα με μαύρο φόντο και μετα λιγο με πετάει στο boot απο δίκτυο, τι να κανω ; Είχε windows xp προσπαθώ να βάλω windows 7 Το bootable usb ειναι φτιαγμένω απο boot camp απο αυθεντικά windows 7 ultimate 32bit Με των παλιό σκληρό δεν κάνει τπτ παρά μόνο boot των σκληρο με τα windows xp και μου πετάει την εικόνα της ελληνικής αστυνομίας δεν σβήνει με τίποτα Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα χθες με ένα VAIO δεκαετίας, που δεν μπουτάρει από USB και είχε DVD χαλασμένο. Αυτό που έκανα είναι έβγαλα τον σκληρό δίσκο, τον έβαλα σε ένα άλλο μηχάνημα, πέρασα Mint 17 XFCE, και τον τοποθέτησα ξανά πίσω.
kapngage Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δεν μπαίνεις σε safe mode και δεν ανοίγει καν ποια , μετά από πολλές φορές προσπάθησα. Άλλαξα σκληρό για να το φτιαξω, δεν εχω άλλο PC που να πέρνει use 2.5 :/ για να κανω απο αυτό την εγκατάσταση. Το θέμα μου δεν ειναι ότι δεν έφτιαξα σωστά το usb η το cd γιατι σε άλλο PC ειναι κομπλέ. Δεν μπορώ να φτιαξω το boot του για να κανω format και εγκατάσταση τα windows ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα