voltmod Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Η εταιρεία Elliptic Labs ανακοίνωσε ότι η τεχνολογία της για τον έλεγχο των συσκευών με χειρονομίες που βασίζεται σε υπέρηχους θα είναι διαθέσιμη σε κινητά μέσα στο πρώτο μισό του 2015.Η έλεγχος των συσκευών με χειρονομίες που βασίζεται στη τεχνολογία υπέρηχων αναπτύχθηκε από την Elliptic Labs σε συνεργασία με τη Murata. Η τεχνολογία επιτρέπει στον χρήστη να χρησιμοποιήσει νεύματα για να περιηγηθεί στη gallery με τις φωτογραφίες, να παίξει παιχνίδια, να περιηγείται στα μενού του περιβάλλοντος χρήσης ή σε εφαρμογές αλλά με τη τελευταία αναβάθμιση της τεχνολογίας, η εταιρεία πρόσθεσε μία νέα δυνατότητα που ονομάζεται "πολυεπίπεδη αλληλεπίδραση", η οποία χρησιμοποιεί την απόσταση που έχει το χέρι σας από τη συσκευή, για να πραγματοποιήσετε διάφορες ενέργειες. Για παράδειγμα, ανάλογα πόσο κοντά ή πόσο μακρυά είναι το χέρι σας από την οθόνη κλειδώματος, μπορείτε να ξυπνάτε από τη κατάσταση αναμονής το κινητό σας, να βλέπετε ειδοποιήσεις ή άλλου είδους μηνύματα στην οθόνη κ.ά. Πολλά από τα παραπάνω, τα έχουμε συναντήσει ήδη σε κινητά που χρησιμοποιούν οπτική τεχνολογία, ωστόσο με τη τεχνολογία υπέρηχων δεν είναι απαραίτητο να είστε απολύτως ακριβείς και προσεκτικοί κουνώντας το χέρι μπροστά από τη κάμερα ή τον αισθητήρα. Η τεχνολογία της Elliptic Labs είναι πιο βολική για καθημερινή χρήση εξαιτίας του ευρύτερου πεδίου χρήσης, αφού η ενεργή περιοχή μπροστά από την οθόνη αγγίζει τις 180 μοίρες. Έτσι μπορείτε να αλληλεπιδράτε με το κινητό σας, κουνώντας το χέρι με μεγαλύτερη ελευθερία ακόμα και όταν οι χειρονομίες βρίσκονται υπό γωνία 180 μοιρών. Βεβαίως, οι οπτικές τεχνολογίες μπορούν και συλλαμβάνουν περισσότερη λεπτομέρεια, κάτι που βοηθάει σημαντικά στο 3D scanning ή στο ακριβές point-and-click, αλλά το θέμα είναι ποια τεχνολογία μπορεί να τελειοποιηθεί ώστε να προσφέρει τη καλύτερη εμπειρία χρήσης. Σύμφωνα με την εταιρεία, η τεχνολογία της που χρησιμοποιεί τον ήχο, καταναλώνει σημαντικά λιγότερη ενέργεια ενώ επιπλέον μπορεί και λειτουργεί στο σκοτάδι. Site: Engadget
GrandGamer Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Και η ακτινοβολία στα ύψη! ...βασίζεται στη τεχνολογία υπέρηχων... 12
mindtrapper Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Και η ακτινοβολία στα ύψη! Η ακτινοβολία από τους υπέρηχους;
Zam732 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Και η ακτινοβολία στα ύψη! H ελενη λουκα της τεχνολογιας εισαι αδερφε! Παντως μιλαμε για συσκευη "γκουμουτσα" 4
ChimairaX Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Λογικά θα βγουν και apps για εγγυμοσύνη μιας και θα έχει υπέρηχους. Συγχαρητήρια, κυοφορείτε αγοράκι! 2
blaze71002 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Εγω πάντως που εχω το s4 στο μονο που μου εχει φανει χρησιμο ειναι στην προεπισκοπηση του βιντεο για να δεις που θες να πας. Ολα τα αλλα ειναι αχρηστα. Με τον αντιχειρα γινονται πολυ πιο γρηγορα κ πολυ πιο ευκολα και δε φαινεσαι σα να εχεις στνδρομο down οταν εισαι εξω. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Εγω πάντως που εχω το s4 στο μονο που μου εχει φανει χρησιμο ειναι στην προεπισκοπηση του βιντεο για να δεις που θες να πας. Ολα τα αλλα ειναι αχρηστα. Με τον αντιχειρα γινονται πολυ πιο γρηγορα κ πολυ πιο ευκολα και δε φαινεσαι σα να εχεις στνδρομο down οταν εισαι εξω. Αυτό. Όμως από ότι φαίνεται αυτό είναι καλύτερο. Θα μάθουμε σύντομα, υποθέτω Και η ακτινοβολία στα ύψη! Το περίμενα αυτό το comment
21century Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Νομίζω οτι ήδη το εχουν καταφέρει σε ορισμένα κινητα...
Captain Nemo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Υπέρυθρες,υπέρηχους,μπλέ δόντι,nfc,μόνο μικροκύματα δεν έχουν βάλει ακόμα να ψήνουμε το φαί μας και να ζεσταίνουμε τον καφέ
bill81 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Και η ακτινοβολία στα ύψη! Καλό, αλλά η γιαγιά μου λέει για ραδιενέργια οπότε σε έχει ξεπεράσει! 1
JS v.i.p. Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Για κάποια άλλη συσκευή και για κάποιο άλλο λόγο ίσος να είναι ιδανικό.Για να βλέπεις της φωτό σου και να κάνεις σαν βλαμμένο δεν μου φαίνεται και πολύ βολικό. https://www.youtube.com/watch?v=7SFeCgoep1c
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα