thakats Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα, έκανα πρόσφατα σε έναν φίλο φορμάτ στο λάπτοπ του. Δεν έκανα recovery, τα διέγραψα όλα και εγκατέστησα τα windows από δικό μου dvd. Επειδή το αυτοκόλλητο με το product key έχει ψιλοσβήσει και δεν φαινόταν ολόκληρος ο κωδικός το βρήκα με το magical jelly bean keyfinder και ήταν διαφορετικός από αυτό του αυτοκόλλητου. Τα εγκατέστησα με αυτό και τώρα,μετά από κάνα μήνα του βγάζει ότι ο κωδι-κός δεν είναι αυθεντικός. Πήρα στην εξυπηρέτηση της sony (ο θεός να την κάνει) και το μόνο που μου έλε-γε είναι να έχω το recovery disk. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι παίζει ή τι πρέπει να γίνει?
SPANK Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Πρέπει αναγκαστικά ή να εχεις το recovery πράγμα που δεν έχεις ή το κλειδάκι απο εκει και πέρα δεν νομίζω οτι υπάρχει αλλος τρόπος
STORM1978 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Ή κατέβασε κανένα live linux boot disk με πρόγραμμα restore μέσα και δοκίμασε να βρεις το recovery partition και να το επαναφέρεις. Η άλλη λύση είναι... από τον Θείο.
SPANK Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Το θέμα ειναι να εχεις το recovery partition αλλα απο οτι κατάλαβα το έσβησες ε ;
thakats Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Ναι δεν υπαρχει.Το θεμα ειναι γιατι δεν δεχεται το key.Επισης δεν μπορω να κανω τιποτα στο λαπτοπ γιατι βρισκεται στην Γαλλια...
SPANK Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Μήπως τα windows ήταν ξανα περασμένα απο τον θείο οποτε και το κλειδί δεν ηταν το αυθεντικό ;
~mxls~ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Το key που χρειάζεται είναι μονο αυτο απο το αυτοκόλλητο.
thakats Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 οχι τα προτοτυπα ηταν πανω σιγουρα. το μονο που σκεφτομαι ειναι να μην λειτουργησε σωστα το magical jelly bean, αλλα οσες φορες το χω ξαναχρησιμοποιησει μου εβγαζε σωστα τα κλειδια
arc Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 @ts Τα windows που περασες ήταν ή ίδια ακριβώς έκδοση (π.χ. home premium oem retail) με αυτή που είχαν τα windows (το γράφει στο κολλημένο αυτοκόλλητο) ; Αν οχι πρέπει να βρεις τα ίδια. Επισης το serial που πήρες με το mjb είναι ένα γενικό volume key για την συγκεκριμένη μάρκα φορητού. Αυτό απαιτεί ειδική έκδοση των windows για τη συγκεκριμένη μάρκα η οποία επιβεβαιώνεται με διάφορα ειδικά αρχεία εντός της εγκατάστασης των windows. Λύσεις: Ψάχνεις για recovery dvd για το συγκεκριμένο laptop. Μπορεί κάποιος να τα εχει και να στα δώσει Αγοράζεις τα recovery dvd από την κατασκευάστρια εταιρεία. ΔΕΝ το θεωρώ παράλογο γιατί τα laptop όταν τα ανοίγεις «γκρινιάζουν» να φτιάξει ο χρήστης τα recovery dvd. Αφου ο χρήστης επέλεξε να αγνοήσει το μήνυμα, οταν σκάσει το πρόβλημα «χώνει» τοκ κολλητό (μιλώ εκ πείρας) να βγάλει τα κάστανα απο τη φωτιά Ψάχνεις για αλλο νόμιμο κλειδι - αδεια (π.χ. αγοράζεις ή αν είναι φοιτητής σε κατάλληλο τμήμα παίρνει δωρεαν αδεια) Στρέφεσαι σε αλλες πηγές (ρωτας τον θείο) αλλά προσέχεις υπερβολικά πάρα πολύ γιατί τα περισσότερα activators που κυκλοφορούν είναι μολυσμένα.
thakats Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. Η μονη λυση ειναι να βρω κλειδι γιατι οπως ειπα ειναι στην γαλλια και δεν ξερει να κανει τιποτα μονος του. Ψαχνω πλεον μηπως εχει κανας γνωστος κανα κλειδι να μου δωσει.
~mxls~ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 O arc πιστεύω να σε κάλυψε σε κάθε δυνατότητα που έχεις με το ποστ του. ... το μονο που σκεφτομαι ειναι να μην λειτουργησε σωστα το magical jelly bean, αλλα οσες φορες το χω ξαναχρησιμοποιησει μου εβγαζε σωστα τα κλειδια Next time http://joshcellsoftwares.com/products/advancedtokensmanager/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα