Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα αγόρασα αυτό: http://www.skroutz.gr/s/5231663/Lenovo-IdeaPad-G700-2030M-4GB-500GB.htmlαλλά δεν έχω μείνει ικανοποιημένος από την οθόνη, μου φαίνονται πολύ ξεπλυμένα τα χρώματα ενώ για να βλέπω καλά πρέπει να την έχω αρκετά tilted προς τα πίσω, σχεδόν όσο ανοίγει δηλαδη. Είναι σαν να είναι πολυ κακή η γωνία θέασης αλλά δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα.

Υπάρχει γενικό θέμα με τη σειρά αυτή; Τι μπορώ να κάνω για να βελτιώσω κάπως την κατάσταση;

Δημοσ.

Πρόσφατα αγόρασα αυτό: http://www.skroutz.gr/s/5231663/Lenovo-IdeaPad-G700-2030M-4GB-500GB.htmlαλλά δεν έχω μείνει ικανοποιημένος από την οθόνη, μου φαίνονται πολύ ξεπλυμένα τα χρώματα ενώ για να βλέπω καλά πρέπει να την έχω αρκετά tilted προς τα πίσω, σχεδόν όσο ανοίγει δηλαδη. Είναι σαν να είναι πολυ κακή η γωνία θέασης αλλά δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα.

Υπάρχει γενικό θέμα με τη σειρά αυτή; Τι μπορώ να κάνω για να βελτιώσω κάπως την κατάσταση;

ετσι φαινοντε τα χρωματα;

Displays_a2718f_02.jpg

στα φθηνα λαπτοπ,monitors,οθονες,εχουν το κακο οταν τις κοιτας απο πολυ χαμηλα πολυ ψηλα,πολυ αριστερα και πολυ δεξια τα σκουρα χρωμα να φαινονται μαυρα

Δημοσ.

ετσι φαινοντε τα χρωματα;

Displays_a2718f_02.jpg

στα φθηνα λαπτοπ,monitors,οθονες,εχουν το κακο οταν τις κοιτας απο πολυ χαμηλα πολυ ψηλα,πολυ αριστερα και πολυ δεξια τα σκουρα χρωμα να φαινονται μαυρα

Μιλάω για όταν κάθομαι μπροστά στο laptop και δουλεύω σ' αυτό, όταν δηλαδή είμαι στη σωστή θέση χρήσης και όχι όρθιος και από μακρυά κλπ. Για να φανούν σχετικά καλά τα χρώματα πρέπει η οθόνη του laptop να είναι σχεδόν τέρμα πίσω ανοιχτή ενώ στο προηγούμενο ήταν ανοιχτό λίγο περισσότερο από την κάθετη θέση.

Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα, απλα οτι πληρωνεις παιρνεις. Και εγω αγορασα αναλογης τιμης Λενοβο προφατα και η οθονη ειναι οπως την περιγραφεις, χαλια. Απλα το συνηθιζεις και κανεις οτι κανεις με χαλια χρωματα. Σε κανενα χρονο θα το παροπλισω σαν δευτερο λαπτοπ και θα παρω ενα macbook retina να βρω την υγεια μου απο χρωματα.

Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα, απλα οτι πληρωνεις παιρνεις. Και εγω αγορασα αναλογης τιμης Λενοβο προφατα και η οθονη ειναι οπως την περιγραφεις, χαλια. Απλα το συνηθιζεις και κανεις οτι κανεις με χαλια χρωματα. Σε κανενα χρονο θα το παροπλισω σαν δευτερο λαπτοπ και θα παρω ενα macbook retina να βρω την υγεια μου απο χρωματα.

Με αυτό περίπου το σκεπτικό προχώρησα κι εγώ στην αγορά του, αυτή τη στιγμή με εξυπηρετεί ως πρώτο και για τη δουλειά που το θέλω οι επιδόσεις του με καλύπτουν. Απλά μου κάνει εντύπωση ότι η οθόνη του προηγούμενου φορητού (HP Pavilion DV9000 του 2008) ήταν αρκετά καλύτερη με πιο ωραία χρώματα και καλύτερη αντίθεση. Γενικά ένιωθες ευχάριστα ενώ σε αυτό νιώθεις ότι είναι αρύθμιστη. Τεσπα... κάποια στιγμή θα πάρω και δεύτερο και όταν γίνει αυτό θα δώσω βάρος στο πάνελ.

Δημοσ.

Ένα HP του 2002 που ειχα ειχε καλυτερη οθονη από τα φθηνα Λενοβο. Μην σε εκπλησει γιατι αυτή η τεχνολογια (TN) είναι παλια και το πανελ είναι των $40. Ένα καλο IPS panel κανει $250 στο Ebay.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...