golfakias13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 όποιος γνωρίζει κάτι επί του θέματος, ας βοηθήσει..ευχαριστώ.
Kostasspil Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Θες να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες; Σε περίπτωση που μετά από κάποια αναβάθμιση, σου γκρίζαρε ο δείκτης και δεν ανοίγει, μιλάμε για το γνωστό πρόβλημα με το WiFi chip.Αν είσαι εντός εγγύησης το πας εκεί που το πήρες, διαφορετικά ,μιλάς με τεχνικό.
golfakias13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 ευχαριστώ για την απάντηση! λοιπόν, αυτό που λες συμβαίνει (αν και όχι μετά από αναβάθμιση) είμαι εκτός εγγύησης, όταν λες μιλάω με τεχνικό κάτι πιο συγκεκριμένο? ευχαριστώ
Kostasspil Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δεν έχω να προτείνω κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα για επισκευή. Κοίταξε στην περιοχή σου ή καλύτερα περίμενε μήπως γνωρίζει κανένας άλλος.
igoods Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 ευχαριστώ για την απάντηση! λοιπόν, αυτό που λες συμβαίνει (αν και όχι μετά από αναβάθμιση) είμαι εκτός εγγύησης, όταν λες μιλάω με τεχνικό κάτι πιο συγκεκριμένο? ευχαριστώ Ποτε αγοραστηκε η συσκευη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα