fagib2002 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά Πρόσφατα μου έπεσε το κλειδί σε νερό και χάλασε από το κλειδί του αυτοκινήτου το control που κλειδώνει/ξεκλειδώνει. Ξέρει κανείς κάποιον κλειδαρά να το φτιάξει το chip ή να μου κάνει καινούριο κλειδί; Γιατί στην αντιπροσωπεία ζητάνε πολύ μεγάλο ποσό. Απο Αθήνα αν είναι δυνατόν. Ευχαριστώ!
MT60RS Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 http://www.vrisko.gr/details/352k45ad0g0_7d6jaa5kdfdf1aajdg35 αυτος ασχολειται με μηχανακια πιο πολυ, αλλα θα ξερει σιγουρα που να πας, αν δεν θελει να ασχοληθει εχε μαζι ταυτοτητα και αδεια κυκλοφοριας γιατι αλλιως δεν θα ασχοληθει
fagib2002 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Ωραίος είναι και δίπλα στο σπίτι θα πάω να ρωτήσω, Ναι εννοείται οτι με τα χαρτιά στο χέρι! Αλλιώς θα μείνω με το πουλί στο χέρι χαχαχα
Liverpool89 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Προσοχη ομως... Μην πας για μαλλι και βγεις κουρεμενος..
Joshua21 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά Πρόσφατα μου έπεσε το κλειδί σε νερό και χάλασε από το κλειδί του αυτοκινήτου το control που κλειδώνει/ξεκλειδώνει. Ξέρει κανείς κάποιον κλειδαρά να το φτιάξει το chip ή να μου κάνει καινούριο κλειδί; Γιατί στην αντιπροσωπεία ζητάνε πολύ μεγάλο ποσό. Απο Αθήνα αν είναι δυνατόν. Ευχαριστώ! Τι αυτοκίνητο είναι? Οκ ο τηλεχειρισμός δεν δουλεύει, έχει χαλάσει και το immobilizer όμως(παίρνει μπροστά με αυτό το κλειδί)? Αν όχι ίσως να κάνεις τη δουλειά σου αγοράζοντας ένα φτηνό μεταχειρισμένο κλειδί από ebay, σε πολλά αυτοκίνητα μπορείς και μόνος σου να προσθέσεις νέο τηλεχειριστήριο.
fagib2002 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Τι αυτοκίνητο είναι? Οκ ο τηλεχειρισμός δεν δουλεύει, έχει χαλάσει και το immobilizer όμως(παίρνει μπροστά με αυτό το κλειδί)? Αν όχι ίσως να κάνεις τη δουλειά σου αγοράζοντας ένα φτηνό μεταχειρισμένο κλειδί από ebay, σε πολλά αυτοκίνητα μπορείς και μόνος σου να προσθέσεις νέο τηλεχειριστήριο. Κυρίως για το τηλεχειρισμό με ενδιαφέρει. Κλειδί απλό έχω κιάλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα