Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

Πρόσφατα μου έπεσε το κλειδί σε νερό και χάλασε από το κλειδί του αυτοκινήτου το control που κλειδώνει/ξεκλειδώνει.

Ξέρει κανείς κάποιον κλειδαρά να το φτιάξει το chip ή να μου κάνει καινούριο κλειδί; Γιατί στην αντιπροσωπεία ζητάνε πολύ μεγάλο ποσό. Απο Αθήνα αν είναι δυνατόν.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ωραίος είναι και δίπλα στο σπίτι θα πάω να ρωτήσω, 

Ναι εννοείται οτι με τα χαρτιά στο χέρι! Αλλιώς θα μείνω με το πουλί στο χέρι χαχαχα 

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

Πρόσφατα μου έπεσε το κλειδί σε νερό και χάλασε από το κλειδί του αυτοκινήτου το control που κλειδώνει/ξεκλειδώνει.

Ξέρει κανείς κάποιον κλειδαρά να το φτιάξει το chip ή να μου κάνει καινούριο κλειδί; Γιατί στην αντιπροσωπεία ζητάνε πολύ μεγάλο ποσό. Απο Αθήνα αν είναι δυνατόν.

Ευχαριστώ!

Τι αυτοκίνητο είναι? Οκ ο τηλεχειρισμός δεν δουλεύει, έχει χαλάσει και το immobilizer όμως(παίρνει μπροστά με αυτό το κλειδί)? Αν όχι ίσως να κάνεις τη δουλειά σου αγοράζοντας ένα φτηνό μεταχειρισμένο κλειδί από ebay, σε πολλά αυτοκίνητα μπορείς και μόνος σου να προσθέσεις νέο τηλεχειριστήριο.

Δημοσ.

Τι αυτοκίνητο είναι? Οκ ο τηλεχειρισμός δεν δουλεύει, έχει χαλάσει και το immobilizer όμως(παίρνει μπροστά με αυτό το κλειδί)? Αν όχι ίσως να κάνεις τη δουλειά σου αγοράζοντας ένα φτηνό μεταχειρισμένο κλειδί από ebay, σε πολλά αυτοκίνητα μπορείς και μόνος σου να προσθέσεις νέο τηλεχειριστήριο.

Κυρίως για το τηλεχειρισμό με ενδιαφέρει. Κλειδί απλό έχω κιάλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...