Anthi25 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Γνωρίζει κανείς την όλη διαδικασία; Πρόκειται να μου φέρουν το 6ρι απο Αμερική το οποίο είναι σε T-moile κλειδωμένο. όσες φορές κι αν τους ρώτησα εάν μπορώ να βάλω άλλη κάρτα με παραπέμπουν στο site τους το οποίο λέει ότι πρέπει να παραμείνω σε αυτούς (δλδ να κρατήσω τη συσκευή κλειδωμένη και να λειτουργεί μόνο με την κάρτα τους) για 45 μέρες και έπειτα να ζητήσω κωδικό ξεκλειδώματος. Υπάρχει τρόπος νωρίτερα να το χρησιμοποιήσω με άλλη κάρτα sim? Διότι r-sim για Ios 8 δεν έχει βγει ακόμα απ'οσο είδα και αναρωτιέμαι. Εάν κάποιος πραγματικά γνωρίζει, ας μου πει...
lefteris4 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Το ξεκλειδώνεις απο εδώ: http://www.ebay.com/itm/Factory-Unlock-IPhone-6-and-6-PLUS-T-Mobile-and-AT-T-USA-CLEAN-IMEI-/201179253311?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item2ed737ca3f Ή περιμένεις!
Kostasspil Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Κοιτάς για Official και αν κρίνεις ότι σε συμφέρει, προχωράς, διαφορετικά αναγκαστικά περιμένεις
Anthi25 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Ε πιθανόν καλύτερα να περιμένω. Εγώ παρ'ολα αυτά θα πώ στην φίλη μου να το ενεργοποιήσει στην Αμερική με την καρτούλα που θα της δώσουν και απο κει και περα οταν το φέρει, το βλέπω.
igoods Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Να το ενεργοποιησει ο ιδιοκτητης με τα στοιχεια του την πρωτη φορα γτ αλλιως δεν θα μπορεσει ποτε κανεις να το ενεργοποιησει η να το ξεκλειδωσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα