Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, χθες το βράδυ έγινε μια διακοπή ρεύματος και σήμερα το πρωί δε κάνει boot τα Windows.... Τι να κάνω, να το πάω στο e-shop.gr?

Αν είναι εντός εγγύησης για το σύστημα, ναι, τους το πας και δεν τους λες τίποτα περί διακοπής (διότι ΙΣΩΣ βρούνε αφορμή για κωλοτούμπες). Κι απλά λες "είχα καμμιά βδομάδα να το ανοίξω και σήμερα που το άνοιξα δεν λέει ν' ανοίξει. Για ανοίχτε το και πείτε μου τί γίνεται...".

Αν πάλι ΔΕΝ είναι εντός κάποιας εγγύησης (και κάπου εδώ αναρωτιέμαι αν τυχόν μιλάς για κα'να λάπτοπ - το βιντεάκι δεν το είδα), και ΕΧΕΙΣ την οικονομική δυνατότητα να πληρώσεις σέρβις, επίσης να το πας (διότι εάν γνώριζες "επαρκώς" περί υπολογιστών, στάνταρ θα είχες δοκιμάσει ήδη διάφορα και θα μας τα ανέφερες. Δεν το έκανες, οπότε μάλλον δεν γνωρίζεις, οπότε μάλλον δεν έχει και πολύ νόημα να το ψάξουμε από απόσταση. Συν το ότι καλό θα ήταν, σε τέτοια περίπτωση, να μην πολυβάλεις χέρι. Συν το ότι αμέσως-αμέσως πρότεινες από μόνος σέρβις, οπότε καλό είναι να στηρίξουμε αυτή την επιλογή...).

Δημοσ.

Αν το λαπτοπ σου είναι μέσα σε εγγύηση πήγαινέ τους το θα σου βρούνε τι φταίει.

Νομίζω πως το e-shop αν έχει Crasharei το λογισμικό δεν σε καλύπτει. Εμένα το λαπτοπ της ξαδέρφης μου το οποίο ήταν μέσα στην εγγύηση (6 μήνες) της έκανε θέματα(έσβηνε μόνο του χωρίς να ζεσταίνεται). Το πήγε e-shop της είπαν ότι έφταιγε το λογισμικό αλλά της ζήτησαν χρήματα για να τις το ξαναπεράσουν. Το πρόβλημα τελικά λύθηκε με ένα formατάκι απο εμάς και όλα κομπλε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...