Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έχουμε ξαναγράψει. Εταιρεία χωρίς όραμα, χωρίς προσωπικότητα, χωρίς χαρακτήρα, αντιγράφει χωρίς να προσθέτει τη δική της άποψη, αλλάζει στυλ ανάλογα με το από που φυσάει ο άνεμος, επενδύει περισσότερο στις επιθετικές διαφημίσεις παρά στο design και στην έρευνα για τον πελάτη-άνθρωπο και τις ανάγκες του. Καλά θα κάνει να σταματήσει να κατασκευάζει συσκευές και να επιστρέψει στο παρασκήνιο με τα parts που θα δίνει σε άλλους.

• Like 5
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ας μειώσει τις τιμές στις μνήμες να δεις πως θα βγάλει κέρδη...που όλοι καθόμαστε με ότι πήραμε απο την εποχή του Νωε και περιμένουμε πότε θα δούμε το "φως"

Δημοσ.

Έχετε απόλυτο δίκιο όσον αφορά το value for money στα top προϊόντα τεχνολογίας με τα "μεσαία". Η διαφορά τιμής ποτέ δεν αντικατοπτρίζεται στην διαφορά ποιότητας/δυνατοτήτων. 

Αρχική σκέψη όποιου θέλει να πάρει κινητό ή υπολογιστή θα πρέπει να είναι " τι θέλω να κάνω με αυτό;" Αν δηλαδή θέλεις να καλύψεις βασικές ανάγκες ε, τότε δεν πας στα state of the art προϊόντα!! Άσε που όπως προαναφέρθηκε οι περισσότερες εφαρμογές τρέχουν π.χ. σε ένα υπολογιστή με μεσαίες δυνατότητες (με ίσως κάποιες ανεπαίσθητες υποχωρήσεις στην ποιότητα γραφικών ή στην ταχύτητα). τα ίδια ισχύουν και στις κάρτες γραφικών τα ίδια στις μνήμες, τα ίδια στους επεξεργαστές.

Ένα άλλο τρυπάκι στους υπολογιστές είναι ο αγώνας δρόμου hardware/games. Αν δεν υπήρχαν τα παιχνίδια, όλοι θα τρέχαμε windows 98 ή το πολύ xp και θα είμασταν τρελά ευτυχισμένοι :D

Όσον αφορά την αλλαγή συσκευών κάθε 6μηνο ο μόνος λόγος πιστεύω είναι ότι η νεογκλαμουριά του σύγχρονου homosapiens. Προσπαθούμε να ξεχωρίσουμε δίνοντας έμφαση στο "έχω" και όχι στο "είμαι", όπως θα έπρεπε (το κενό καλύπτεται ευκολότερα αγοράζοντας :D ). 

• Like 3
Δημοσ.

Τωρα που και το Μηλαρακι ''ξεμαστουρωσε'' και ειπε να βγαλει μεγαλυτερα τηλεφωνα (Βλεπε iPhone 6/6 Plus) εκει να δεις ποσο θα την χτυπησει την θεια Sammy :P

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά δεν είναι ούτε η απλ ούτε τα κινέζικα είναι αυτό που δίνει σε λάθος τιμές το δίνει πλέον

Κανένα ιδιαίτερα νέο χαρακτηριστικό ας πούμε στο νοτ 4 με τιμή να τραβάς τα Μάλια σου. Μαζί με κρίση και ανταγωνισμό και λογική κάθε έξι μήνες νέο υπέρ κινητό χωρίς διαφορά πάρα μόνο στο κόστος πάντα μεγαλύτερο.

Αν ξανακάνει οτι στο παλιό καλό καιρό (συσκευή με νορμάλ κόστος και νέα χαρακτηριστικά) θα ανέβει αν κάνει τις ΒΛΑΚΕΙΑ τις νόκια πάει και αυτη

Δημοσ.

δεν ειναι δυνατον τα κορυφαια κινητα

των δυο εταιρειων αυτων να ειναι

ακριβοτερα απο απο τις παρακατω συσκευες πχ

φορητο υπολογιστη, 42 τηλεοραση, ψυγειο, κουζινα, πληντηριο πιατων η ρουχων κλπ

καποια στιγμη το παρτυ των ασκοπων εξοδων εχει τελος

• Like 5
Δημοσ.

Το έχουμε ξαναγράψει. Εταιρεία χωρίς όραμα, χωρίς προσωπικότητα, χωρίς χαρακτήρα, αντιγράφει χωρίς να προσθέτει τη δική της άποψη, αλλάζει στυλ ανάλογα με το από που φυσάει ο άνεμος, επενδύει περισσότερο στις επιθετικές διαφημίσεις παρά στο design και στην έρευνα για τον πελάτη-άνθρωπο και τις ανάγκες του. Καλά θα κάνει να σταματήσει να κατασκευάζει συσκευές και να επιστρέψει στο παρασκήνιο με τα parts που θα δίνει σε άλλους.

Ότι πιο σωστό έχω διαβάσει τα τελευταία δυο χρόνια. Το θέμα είναι φίλε μου ότι οι καταναλωτές λειτουργούν παρωπιδικά. Προσπαθείς να τους πείσεις, λέμε τώρα, γιατί ένα Moto G είναι καλύτερο από το κάθε Samsung στα λεφτά αυτά και σου λένε: "Τι; Motorola; Χίλιες φορές Samsung" και ας μην γνωρίζουν καν γιατί πράγμα μιλάς. Όπως δεν καταλαβαίνουν επίσης, ότι τουλάχιστον το 40% που πληρώνουν σε οποιοδήποτε Samsung, πάει υπέρ πίστεως και Πατρίδος του κορεάτικου marketing. 

• Like 1
Δημοσ.

Τα κινητά έχουν φτάσει στα όρια τους για απλή, καθημερινή χρήση. Μόνο κανένα παιχνίδι τα κάνει να θέλουν καλύτερους επεξεργαστές και περισσότερη μνήμη, κλπ, κλπ.

Αλλά για παιχνίδια έχουμε άλλες, καλύτερες συσκευές.

Πάνω από 150-200 Ευρώ δεν χρειάζονται για ένα αξιοπρεπέστατο κινητό για τα επόμενα 2 χρόνια. 

• Like 1
Δημοσ.

Πωωω χολη μερικοι...οκ η apple πουλαει (δεν καταλαβαινω γιατι βεβαια) η samsung επεσε.happy now?

Προσωπικα δεν με ενδιαφερει καμια εταιρεια.καταναλωτης ειμαι.

Υ.Γ. @kirileman το S5 ηταν αντιγραφη δλδ?Η σειρα ΝΟΤΕ ειναι αντιγραφη?Για πες μας την πρωτοτυπια της Apple after Jobs .

Υ.Γ.2. Το service στα κινητα της ειναι αψογο οπως και της αλλης κορεατικης εταιρειας LG.

Y.Γ 3. Οne Plus One κινητο εχω να το ξεκαθαρισω .

Δημοσ.

Αναμενόμενη πτώση των κερδών της, πρέπει να προσφέρει καλύτερες λύσεις στην low και mid range κατηγορία αν θέλει να στήσει κάποιο ανάχωμα στους Κινέζους, δεν βλέπω όμως να έχει τη διάθεση να το κάνει τιμολογικά. Το ενθαρρυντικό είναι οτι άρχισε να βάζει μέταλλο στις συσκευές της και αυτό επετεύχθη χάρη στη μείωση των κερδών της που εμείς οι καταναλωτές προκαλέσαμε. Εκτός της σειράς Note ο ανταγωνισμός την έχει φτάσει και σε κάποια πράγματα την ξεπερνάει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...