Tsar Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους, αν και σας διαβάζω καιρό αποφάσισα να γράψω σήμερα για πρώτη φορά αντί ενός ξένου site. Πρόσφατα έστησα ένα νέο σύστημα με τα εξής χαρακτηριστικά: ASUS Maximus VII Gene | Intel Core i7-4790K | G.Skill TridentX 16GB 2400 | Corsair H90. Όντας νέος στο χώρο του overclocking επιχείρησα ύστερα από αρκετό διάβασμα ένα OC στα 4.6 Ghz με 1.25V. Τα χαρακτηριστικά του είναι σε εικόνα παρακάτω. Αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα με τις θερμοκρασίες μου κατά τη διάρκεια των stress test του Prime95 και του AIDA (FPU) όπου και φτάνουν 100c με εμένα να τα διακόπτω άμεσα. Το σύστημα χαρακτηριστικά σε άλλα περιβάλλοντα, gaming ή stress τεστ πιάνει τις εξής θερμοκρασίες: Idle: ≤40c Far Cry 3 / WatchDogs: ≤60c Aida (Cpu): ≤65c Intel XTU Stress Test: 70-75c RealBench: ≤70c Cinebench: ≤70c Aida (CPU,FPU,CACHE,RAM,DISKS,GPU)*: ≤75c Intel XTU Benchmark: ≤80c Intel Burn Test: ≤85 To σύστημα δουλεμένο δύο εβδομάδες δεν μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα. Προσπαθώ να καταλάβω την αιτία του προβλήματος και εδώ σας χρειάζομαι! Φταίει η CPU, φταίει η H90**;; ;H όλα είναι φυσιολογικά και ευθύνονται τα test; *το συγκεκριμένο τεστ το έτρεξα επί 12 ώρες χωρίς πρόβλημα **θορυβημένος από την επίδοση ξαναέκανα μία φορά mount την H90 με Arctic Silver 5 και δεύτερη φορά πάλι με AS5 προσθέτοντας και μικρά παξιμάδια πριν τις βίδες του plate πίσω από τη μητρική για καλύτερη επαφή. Η διαφορά ήταν ελάχιστη κοντά στους 5c. Παρακάτω επισυνάπτω σχετική εικόνα καθώς και το κουτί μου (τουλάχιστον αυτό είναι όμορφο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IntelInside Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 http://www.insomnia.gr/topic/539095-%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CE%B97-4790%CE%BA/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deargr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 ............ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Εγω πιστεύω δεν εχεις θεμα. Καταρχάς μην κανεις ολων των ειδων τα τεστ. Το Aida αρκει(και το προτεινουν πολλοι overclockers για stability testing) και μάλιστα το απλο test, οπως ανοίγεις το bench αυτο κανεις κατευθείαν. Πχ ο φιλος μου με 1.25V του πηγαινε 4.7Ghz και θερμοκρασίες με το τεστ που ανεφερα ειχε 71c. Στην γενικη χρηση που κανει και στα παιχνίδια που παιζει συνεχεια, εκτος οτι δεν εχει φαει κανενα bsοd εννοείται, οι θερμοκρασίες του ποτε δεν ξεπερασαν τους 61c. Οποτε πιστεύω μια χαρα εισαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα