Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μενω Ευβοια και αργησε να ερθει το ψηφιακο σημα.

Οποτε βολευομουν με το DVD recorder μου για εγγραφες τηλεοπτικών προγραμμάτων.

Πλεον μιας και απ τον Αυγουστο ηρθε το ψηφιακο και εδώ το DVD recorder είναι αχρηστο και ψάχνοντας βολευτηκα με τη λυση μιας Turbo X 32αρας με δυνατοτητα PVR(εγγραφης).

Θελω όμως να παρω και 1 για το σαλονι πιο μεγαλη και κοιταω τις προσφορες που βγαινουν κατά καιρους επωνυμες TV αλλα χωρις PVR και εδώ ρωταω πως γινεται να κανω εγγραφη τηλεοπτικου προγραμματος σε 1 τηλεοραση που δεν εχει PVR.

Οι εξωτερικοι αποκωδικοπ/τες κανουν δουλεια,(αν και δεν είμαι πολυ υπερ λογο υπαρξης και αλλου τηλεκοντρόλ),αλλα και πιθανης υποβαθμίσεις ποιοτητας σηματος στην εγγραφη.

Απ την άλλη θα μου αρεσε αν εχω τη δυνατοτητα που ειχα με το DVD recorder που άλλο καναλι εγραφα και άλλο παρακολουθουσα ταυτόχρονα.

Πειτε μου οσοι γνωρίζετε του τι γινετε σε αυτές τις περιπτώσεις για να μπορω να γραφω σε 1 τηλεοραση που δεν εχει ενσωματομενο pvr ώστε να προβω σε αγορα,από καμια προσφορα μιας και αυτές με pvr(εκτος Turbo X)είναι πολύ ακριβες στις 40 με 42 ιντσες που θελω το λιγοτερο,και αν εχετε να προτείνετε καποια ευχαρίστως.

Δημοσ.

Ενας απλος αποκωδικοποιητής με ενα σκληρο δισκο 500GB θα σε βολεψει, Απο την αλλη εχουν πεσει πολυ οι τιμες και σε tv με pvr. Δεν θα μπορεις ομως να παρακολουθεις αλλο καναλι. Η θα παρεις tv απλη και ενα αποκωδικοποιητή η μια tv με pvr και διπλο δεκτη ωστε να σου προσφερει την ευκολια εγγραφης και παρακολούθησης αλλου καναλιου.

Μια τετοια ειναι η samsung H6500. Ιντσες διαλεγεις εσυ.

Δημοσ.

Κατ αρχήν ευχαριστώ πολύ για την απάντηση :)

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά με 1 αποκωδικοποιητή με pvr θα μπορώ να γράφω 1 κανάλι μέσω αυτού και να παρακολουθώ άλλο απ τη TV ταυτόχρονα ανεξάρτητα αν η TV έχει δυνατότητα pvr από μόνη της,όπως έκανα πιο παλιά με το dvd recorder?

Έχεις κάποιο να μου προτείνεις να κοιτάξω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...