Eagle_IIz Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Για σας παιδιά έχω στα χέρια μου μια asus 6950 και την έλυσα για να την καθαρίσω όσο και να έψαξα δεν βρήκα τη thermal pads έχει. Στης μνήμες? Στα αριστερά όπως φαίνεται στην φώτο το μακρόστενο? Είναι σε 0,5mm 1.mm?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 τα pads παντως δειχνουν οπτικα να ειναι οκ.οποτε,χαλαρα και να αφησεις τα ιδια.αυτο που με ανησυχει ειναι οτι στο μακροστενο pad,αυτο των vrm δηλαδη,εαν δεις το αποτυπωμα απο τα τσιπακια στην μεση δεν υπαρχει..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eagle_IIz Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 η φώτο που έχω βάλει δεν είναι από την κάρτα την έχω βρει από το internet. τα pad είναι ταλαιπωρημενα ελαφρώς στης μνήμες δύστυχος και θέλουνε 3 σίγουρα άλλαγμα και μιας και θα αλλάξω 3 είπα να τα αλλάξω όλα αλλά δεν ξέρω το πάχος τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Απ'οσο ξερω σε gpu συνηθως ειναι 0.5mm αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark vader Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 εγω αγόρασα απο ebay 0.5mm πάχος άλλα για να μην ανησυχώ τα έβαλα διπλά και δεν εχω κανένα πρόβλημα με πολύ καλές θερμοκρασίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsotrilos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Το πιο safe einai to 1mm.Μεγαλύτερο δεν σε χαλαει...μικροτερο να μην ειναι και υπαρχει κενο ειναι το θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα