Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά...

Στο σπίτι μου πιάνω wifi απο ενα φίλο που μένει απέναντι και μου έχει δώσει τον κωδικό του.

Θέλω όμως να συνδέσω τον πύργο μου ο οποίος δεν έχει ασύρματη κάρτα δικτύου.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω ενα thomson TG585 ώστε να λαμβάνει το wifi και να το δίνει με καλώδιο ethernet στον πύργο?

Σας ευχαριστώ πολύ....

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά...

Στο σπίτι μου πιάνω wifi απο ενα φίλο που μένει απέναντι και μου έχει δώσει τον κωδικό του.

Θέλω όμως να συνδέσω τον πύργο μου ο οποίος δεν έχει ασύρματη κάρτα δικτύου.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω ενα thomson TG585 ώστε να λαμβάνει το wifi και να το δίνει με καλώδιο ethernet στον πύργο?

Σας ευχαριστώ πολύ....

to thomson παιζει σαν repeater υπο πολυ συγκεκριμενες συνθηκες δηλαδη και η απεναντι πλευρα να εχει thomson οπως και να ειναι καποιο μοντελο που να εχει wds οπως και να ειναι ιδιο μοντελο οπως και να ειναι με wep.(Μην σου πω και ιδιο version firmware).

Και παλι θα ειναι με ερωτηματικο αν θα παιξει.Δοκιμασμενο 2 φορες και την μια επαιξα σχετικα σωστα.Την αλλη ειχα μεγαλο packet loss.2 χ thomson 780 την πρωτη φορα και 2 χ thomson 784 νομιζω ηταν την δευτερη.Τοσο καλα δηλαδη.Πλεον την εχουν αφαιρεσει την λειτουργεια τελειως απο τα πιο νεα μοντελα ειτε thomson ειτε technicoloor αφου δεν επαιξε και ποτε σωστα.

πχ το 585 v7 υποστηριζε wds το 585v8 δεν υποστηριζει για παραδειγμα.

Οποτε ή θα παρεις καποια ασυρματη καρτα δικτυου καλυτερα με εξωτερικη κεραια ή θα παρεις καποιο Repeater(να παιζει και σαν wireless client αν ριξεις ethernet) να το βαλεις εκει που θα πιανει καλυτερα σημα και μετα με ethernet ή ασυρματα να σου δωσει στο pc.καλυτερα με ethernet βεβαια για λιγοτερες απωλειες.αν παιξεις ασυρματα τοτε απλα σε νοιαζει να ειναι repeater και οχι wireless client αν και τα περισσοτερα παιζουν και στα 2 Modes.

Το αν θα παρεις repeater ή καρτα wifi εξαρτατε απο το ποσo καλα σημα πιανεις.αν πιανεις καλο σημα εκει που εισαι τοτε πας σε καρτα που ειναι ευκολη λυση δεν θελει ρυθμισεις κτλ.Usb καρτα ειναι η καλυτερη λυση με την εννοια οτι μπορεις να της βαλεις και μια επεκταση 2-3 μετρα για να βαλεις το wifi stick καπου καλυτερα.αν δεν πιανεις καλο σημα και εισαι οριακα τοτε μπορεις να βαλεις repeater εκει που το σημα ειναι ικανοποιητικο πχ κοντα παραθυρο και μετα να ριξεις ethernet μεχρι το pc.αν δεν  βολευει το ethernet τοτε ή πας σε powerline μετα το Repeater ή αγοραζεις και μια ασυρματη καρτα για το pc.

σε repeater μπορεις να πας σε tp link 701nd ,801 nd ,901nd.παιζουν και wireless client αλλα και access point.Mετα υπαρχει το 730Re και 830 Re που παιζουν σαν  range extender οπως και access point.Νομιζω οτι στο range extender μπορει να δωσει και με καλωδιο αλλα βαζω ενα ερωτηματικο γιατι δεν μπορω να θυμηθω στα σιγουρα.υπαρχουν και τα 750 και 850 που ειναι πιο compact αλλα δεν εχουν εξωτερικη κεραια οποτε δεν ειναι η καλυτερη επιλογη.

σε wifi καρτες παλι μπορεις να πας ειτε σε tp link ειτε σε netgear ειτε σε dlink ειτε σε asus οτι θες εσυ απο αυτες απλα θα ηταν καλο να ειναι με εξωτερικη κεραια να μπορεις αν χρειαστει να βαλεις μια μεγαλυτερη ή μια κατευθυντικη. Οπως επισης να ειναι Usb αντι για pci/pci express ωστε να μπορεις να βαλεις μια επεκταση Usb και να μην ειναι χωμενη πισω απο τo pc και χανει σημα.

απεφυγε crypto, belkin,tenda,turbo x ειτε σε καρτες ειτε σε repeater.

μπορεις να βαλεις και διπλα μετα το bacon για να ψηθει μαζι με τα λουκανικα.5800mw με νομιμο οριο τα 100mw?

επισης κατι το πολυ βασικο.εσυ εχεις κατι κατευθυντικο το οποιο παιζει στα 5800 οποτε ναι θα στειλει σημα στα 10 km πχ.απο την αλλη πλευρα εχεις ενα ρουτερ που παιζει 100 mw το οποιο δεν ειναι καν κατευθυντικο.οποτε αυτο που καταφερεις θα ηταν ακριβως το ιδιο με το να ειχες μια καρτα κατευθυντικη να παιζει στα 50mw  ουτε καν στα 100mw που ειναι το default της.εσυ δηλαδη εφτανες στα 10Km ενω η αλλη πλευρα φτανει στα 200 μετρα και ουτε.ποιο το νοημα?απλα απειρη ακτινοβολια και απλα σκιζεις ολο το φασμα των 2,4 ghz που καποιοι αλλοι προσπαθουν να παιξουν με 100mw και να κανουν πχ ενα Link.sorry για το χωσιμο απλα το γραφω διοτι πολλα γινονται εν αγνοια μας.κοινως δεν κερδισες τιποτα παραπανω στην πραξη περα απο αυτα που κερδισες λογω κατεθυντικης.και οκ να μου λεγες 200-300 mw να πω οκ αλλα και σχεδον 6000mw ειναι way to much

οχι  απο οσο ξερω δεν γινεται αυτο που λες    παρε ενα usb  σαν και αυτο εδω http://www.cosmodata.gr/product/159835/    και καθαρισες

Καλο θα ηταν για καλυτερη εμβελεια να παρει κατι με εξωτερικη κεραια.παραειναι μικρο.καλη λυση για κοντα αλλα επειδη λεει οτι θελει να παρει απο τον γειτονα ισως να χρειαζεται κατι καλυτερο εκτος αν ειναι διπλα τοιχο ο γειτονας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...