Dinosfan Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Σημερα μαζι με τα φιλαρακια Πανο,Δημητρη και Κωστα ειπαμε να δοκιμασουμε την ιδεα που εδωσε ενας φιλος και θα επιχειρησουμε να βαψουμε τα 2 τριπλα ψυγειο.... Ξεκιναμε τρυψιμο με γυαλοχαρτο: μετα απο πολυ τρυψιμο εφυγε το μαυρο και εμεινε το ασημι Και αλλες φωτο : Αφου τελειωσε το τρυψιμο εχει τωρα μπανακι Κρεμαστηκαν τα ψυγεια καλυφθηκαν με χαρτονι τα fins και ετοιμαζονται για βαφη: Ξεκινησε και η βαφη: Mετα απο πολλα χερια το αποτελεσμα ειναι φανταστικο Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2015 από Dinosfan 7
Dinosfan Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Mετα απο ωρες ετοιμα τα ψυγεια .. Οριστε οι τελικες φωτο 10
Dinosfan Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Πολύ καλό το αποτέλεσμα ναι οντως το αποτελεσμα ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ..επεισης να νε καλα ο φιλος Tenshi που εδωσε την ιδεα και με εψησε ασχημα να ασχοληθω οπως και εκανα.. 1
alldaynews Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω ψηθεί και γω και μόλις βρώ χρόνο θα τα βάψω και τα δικά μου 1
cliobaccarra Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Θελω να μου βαψεις και τα δικά μου!! 2
Dinosfan Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Θελω να μου βαψεις και τα δικά μου!! Νομιζω το πηραμε το κολαει οποτε..... φερτε ψυγεια να βαψουμε Έχω ψηθεί και γω και μόλις βρώ χρόνο θα τα βάψω και τα δικά μου οτι βοηθεια θες εδω ημαστε 3
paoutsos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 ειχε πλακα το ολο σκηνικο καναμε πολυ καλη δουλεια με τα παιδια και προπαντως με καλη παρεα χαβαλε και χαλαρα.αντε κων/νε να ασχοληθουμε και με τη λουπα σιγα σιγα,ειμαι σιγουρος οτι το αποτελεσμα θα ειναι εντυπωσιακο.εισ το επανειδην λοιπον 1
cliobaccarra Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 ειχε πλακα το ολο σκηνικο καναμε πολυ καλη δουλεια με τα παιδια και προπαντως με καλη παρεα χαβαλε και χαλαρα.αντε κων/νε να ασχοληθουμε και με τη λουπα σιγα σιγα,ειμαι σιγουρος οτι το αποτελεσμα θα ειναι εντυπωσιακο.εισ το επανειδην λοιπον +1 για την παρέα και τα σουβλάκια, την επόμενη βέβαια φορά να κατέβει προς τα εδω, μου βγήκε ο κωλος τοσα χλμ και το κερασάκι στην τούρτα πως χάθηκα στον γυρισμό!!! 2
Dinosfan Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 +1 για την παρέα και τα σουβλάκια, την επόμενη βέβαια φορά να κατέβει προς τα εδω, μου βγήκε ο κωλος τοσα χλμ και το κερασάκι στην τούρτα πως χάθηκα στον γυρισμό!!! χαχα ωραιος ρε γτ δεν πηρες τηλεφωνο να βοηθησουμε...την επομενη φορα να ερθει το Pc δυσκολο γτ θα στησουμε τους ακρυλικους..εξαλλου τα ψυγεια δεν μπορουσαμε και πουθενα αλλου να τα βαφουμε σε διαμερισμα δεν ειναι εφικτο...γτ πες οτι σε χαλασε οι εξοχη η αυλη ο καθαρος αερας και φυσικα τα ντουβαρια που κρεμασαμε τα ψυγεια?? <p>.</p> τι ακριβως θες να πεις γτ δεν εμφανιζει κατι ειχε πλακα το ολο σκηνικο καναμε πολυ καλη δουλεια με τα παιδια και προπαντως με καλη παρεα χαβαλε και χαλαρα.αντε κων/νε να ασχοληθουμε και με τη λουπα σιγα σιγα,ειμαι σιγουρος οτι το αποτελεσμα θα ειναι εντυπωσιακο.εισ το επανειδην λοιπον + και απο μενα συμφωνω σε ολα το ολο θεμα θελει παρεα και χαβαλε,,,αντε απο εβδομαδα και την λουπα 3
mitsospap Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω ομως θα κατσω να σας παρακολουθω να τα στηνετε και θα αναλαβω μετα το extreme overclock 4
paoutsos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω ομως θα κατσω να σας παρακολουθω να τα στηνετε και θα αναλαβω μετα το extreme overclock ωχ καταλαβα θα φερω και τιποτα κερια σε περιπτωση που πεσει ο γενικος 2
Dinosfan Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω ομως θα κατσω να σας παρακολουθω να τα στηνετε και θα αναλαβω μετα το extreme overclock τι καλητερη δουλεια κανεις ωχ καταλαβα θα φερω και τιποτα κερια σε περιπτωση που πεσει ο γενικος αν ειχα AMD θα χαμε blackout στο Μαρκοπουλο χαχαχα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα