MonstrousChaos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 παντως κριμα που δινεις τοσο πολυ χρημα για το μοντ και οχι για το hardware,ειλικριαν δν μπορω να το καταλαβω αυτο...θες να εισαι καγκουρας δλδ να φανταστω?????
Dinosfan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Κατσε ρε αδερφε εχω την asus ranger z97 μητρικη απο τις καλητερες υλοποιησεις!Εχω 600 watt τροφοδοτικο δεν μ χρειαζεται παραπανω προς το παρων.Επεξεργαστη εφοσον τον θελω για παιχνιδια ο i7 δεν μ χρειαζεται εχω τον 4670Κ π με καλυπτει.8 gb ram 2133 συχνοτητα ειναι αρκετα παραπανω ειναι υπερβολες το μονο που μ λειπει ειναι η καρτα γραφικων και ενας ssd! περιμενω μεχρι τα Χριστουγεννα να παρω την 970.Ας με διορθωσει κανεις αν υπερβαλω η αν εχω κανω καπου λαθος Τωρα αν θεωρεις καγκουρια αυτα π χω φτιαξει εχω το θεωρω κοπος κ μερακι. 12
agligoros Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Κατσε ρε αδερφε εγω την asus ranger z97 μητρικη απο τις καλητερες υλοποιησεις!Εχω 600 watt τροφοδοτικο δεν μ χτειαζεται παραπανω προς το παρων.Επεξεργαστη εφοσον τον θελω για παιχνιδια ο i7 δεν μ χρειαζεται εχω τον 4670Κ π με καλυπτει το μονο που μ λειπει ειναι η καρτα γραφικων και ενας ssd! περιμενω μεχρι τα Χριστουγεννα να παρω την 970.Ας με διορθωσει κανεις αν υπερβαλω η αν εχω κανω καπου λαθος φιλε,καλα κανεις..αν δεν το βιαζεσαι το pc καλυτερα να περιμενεις και να το κανεις οπως θες εσυ παρα να τα παρεις ολα μαζεμενα και να καταληξεις με μεσαιο hardware
Dinosfan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Οχι νομιζω οτι εχω τα παντα για ενα gaming pc για το επομενα 2-3 χρονια.Εγω ποτε δεν υπερβαλα δηλαδη επει δεν εβαλα 1000αρι τροφοδοτικο δεν εβαλα 32 gb ram επειδη αντι για 170 μητρικη δεν πηρα μια με 300 κ κ δεν εκανα triple sli δεν θεωρω οτι εχω gaming pc εγω αυτα τα λεω υπερβολες.Σκοπος του project μου ηταν δειξω τα πρωτα βηματα στον χωρο του modding που μπορει να γινει κ επαγγελμα. 3
Dinosfan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Την έχω δει φίλε μου ευχαριστώ πολύ . Αν ήταν ASUS την έπαιρνα . Ήμουν κάτοχος MSI πολύ καλή υλοποίηση αλλά ήθελα να δοκιμάσω την ASUS που έχει πολλά καλούδια να προσφέρει...
Dinosfan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστω πολυ !ερχονται συντομα φωτο με το τελευταιο mod που εφτιαξα ....
Dinosfan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) UPDATE 6!!! Επιτελους το Project φτανει στο τελικο σταδιο.Φυσικα δεν τελειωσα ακομα απο θεμα ομως μονταρισματος ναι.Αυτο που μου εχει μεινει ειναι το στησιμο της υδροψυξης οπου θα αργησει λιγακι.Ευχαριστω οσους παρακολουθουσαν θα τα ξαναπουμε συντομα.Παμε συνοπτικα να δουμε αυτον τον 1 μηνα ολα οσα εγιναν UPDATE 1:Εγινε το λυσιμο του κουτιουUPDATE 2:Το κουτι βαφτηκε εσωτερικα μαυρο γαυλιστερο και τα πλαστικα ασπραUPDATE 3:Εγινε αλλαγη Ηardware(μητρικης και επεξεργαστης)UPDATE 4:Εγινε προσθηκη καλυπτρας πατωματοςUPDATE 5 FINAL:Φτιαχτηκε shroud μπροστα για προσθηκη διπλου ψυγειουΠαμε να δουμε καποιες τελευταιες φωτο με την προσθηκη τoυ shroud και μετα μια συνοπτικη εικονα με το project στα τελικα του σταδια. ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΥ HARDWARE CPU:Intel I5 4670K MΟBΟ:Asus Maximus VII Ranger Z97VGA: ??RAM:8GB DD3 Corsair Vengence 2133 MhzPSU:CoolerMaster Silent Pro M600CASE:CM Cosmos S Black & White (Modded)WATERCOOLING Ψυγεια:EK-CooleStream RAD XT (120),Alphacool NexXxoS UT60 Full Copper (240),Phobya G-Changer V2(360),Αντλια:Swiftech MCP 655,Cpu WaterBlock:Alphacool NexXxoS XP³ Light Reservoir:EK-BAY SPIN Reservoir - Acetal CSQ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΦΩΤΟ (ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΣΩΛΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ) Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2014 από Dinosfan 6
Dinosfan Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 HARDWARE UPDATES!! 1------->Αλλαγη απο 4670Κ σε 4690Κ 2------->Αλλαγη τροφοδοτικου απο CM Silent Pro M600 σε Corsair CX750M 2------->Αλλαγη μνημων Corsair Vengeance σε Kingston HyperX Fury Red Παμε να δουμε μερικες φωτο: Πλεον ολοκληρωσα τα παντα απο θεμα Moding και Ηardware απο Χριστουγεννα λογικα θα στηθει η υδροψυξη.Στα σχεδια μου ειναι να στηθει ακρυλικος σωληνας αλλα λογο οικονομικων περιμενουμε οπως ολοι μας τον Αγιο Βασιλη να μας φερει τα δωρα Ευχαριστω οσους εχουν παρακολουθησει και οσους προκειτε να παρακολουθησουν το ολο Project θα τα ξαναπουμε συντομα.Φιλικα Κωνσταντινος 4
NEKROMA Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 πολυ ωραια μοντα ετσι συνεχισε μονο τα 3 rad λιγο πολλα αλλα αφου τα βολεψες ολα μεσα μια χαρα
Dinosfan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 θα βαλω 2 καρτες γραφικων και σκοπευω να κανω dual loop συστημα γιαυτο. 2
vdeseris Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Πολύ ωραίο γίνεται. Μια ερώτηση μόνο: Θα έχεις μία αντλία για 3 ψυγεία? (ή δεν κατάλαβα καλά?) Αν ναι να ξέρεις ότι έτσι σκοτώνεις την ροή. Αν έχεις χωριστά για cpu kai gpu θα είσαι μια χαρά.
Dinosfan Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 να φανταστω εννοεις τα ανεμηστηρακια.Εχω τους Enermax Cluster Πολύ ωραίο γίνεται. Μια ερώτηση μόνο: Θα έχεις μία αντλία για 3 ψυγεία? (ή δεν κατάλαβα καλά?) Αν ναι να ξέρεις ότι έτσι σκοτώνεις την ροή. Αν έχεις χωριστά για cpu kai gpu θα είσαι μια χαρά. Αρχικα δεν εχω την καρτα γραφικων οποτε τωρα θα δουλεψω το διπλο και το τριπλο για τον επεξεργαστη και οταν ερθει η καρτα γραφικων εχω σκοπο να κανω dual loop 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα