Dinosfan Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Αφηνω για λιγο την μοντα και παω σε καινουργιο hardware ειμαι αναμεσα σε αυτες τις 3 μητρικες: MSI Z97 Gaming 7 Asus Maximus VII Ranger MSI Z97 MPower Εχω ψηθει ασχημα με την MSI Z97 MPower λεω να τολμησω το κιτρινο σε συνδυασμο με μαυρο ασπρο. Τι γνωμη εχετε εσεις??καλητερο κοκκινο η κιτρινο pcb??? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jinoo Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Γνωμη θες μονο για το χρωμα η και για την μητρικη? Παντως θα το κανεις τουμπανο.Μπραβο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 γνωμη για χρωμα μητρικη ειμαι αναμεσα σε αυτες τις 3 καμια αλλη φιλε μ τι προτεινεις εσυ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 κόκκινο μαύρο είναι πιο συνηθισμένο αλλά πολύ ωραίο! Κάνε την διαφορά και πήγαινε με κίτρινο μαύρο.. οπότε κίτρινο μαύρο απο μένα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 και εγω αυτο λεω το εχουμε δει παντου κοκκινο μαυρο ασπρο συνδυασμο γιατι να μην κανω την διαφορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 εχει και πολυ ωραιους ανεμιστηρες κιτρινους για να δεσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Όλα καλά και ωραία με το κίτρινο και εμένα μου αρέσει αλλά φίλε αν μιλάμε για επίπεδο μητρικής τότε ανάμεσα στις 3 μόνο ASUS και μια δική μου πρόταση βάλε και αυτή στο παιχνίδι http://www.asrock.com/mb/intel/fatal1ty%20z97%20killer/ ή αυτή http://www.asrock.com/mb/Intel/Z97%20OC%20Formula/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 δεν μου αρεσει καθολου η asrock και σαν ομορφια σε ευχαριστω για την προταση .....φιλε Τhanos1972 ελεγα να μην παρω κιτρινους προτιμω ασπρους ανεμηστηρες η ασπρομαυρους να σπασει λιγο το κιτρινο χρωμα ειμαι αναμεσα σε αυτους Cooler Cooler Master Jetflo 120 - White LED PWM Noiseblocker NB-eLoop B12-P Bionic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Οι jetflo θα σου παρουν τα αυτια λογω δυναμης.εξαρταται.στα ψυγεια πχ θα προτεινα τους akasha viper ειτε 120 ειτε 140mm.και λογω χρωμματος,επιμενω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 οι noisblocker και αυτο φασαριοζοι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Mαλλον το βλεπω να παιζω με μαυρο και κιτρινο pcb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Το συζητάς??????????????Μαύρο-Κίτρινο φυσικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) UPDATE 3 !!!!!!! Αφησα πισω λιγο την μοντα εχουμε νεες αφηξεις τοσο σε hardware οσο και σε watercooling και αναμενω απο εβδομαδα και αλλα!!! Ξεκιναμε αποχαιρετω την ΜSI Z77 GD55 και μετα απο πολυ σκεψη κατεληξα στην : Asus Maximus Z97 VII Ranger Tελικα κατεληξηκα σε κοκκινο-μαυρο pcb ευχαριστω τον Φιλο μ τον Γιωργο δοκιμασαμε κιτρινο-μαυρο pcb δεν ταιριαζετε καθολου....ανεμενω απο εβδομαδα I5 4670K Συνεχιζουμε με υδροψυξη: EK-CoolStream RAD XT (120): EK-BAY SPIN Reservoir: Αναμενω απο εβδομαδα και τριπλο ψυγειο μαντεψε ποιο???Alphacool NexXxoS UT60 Full Copper!!! Παμε να δουμε φωτο τραβηγμενες με ψηφιακη φωτογραφιες απο εβδομαδα θα τα ξαναπουμε με τα επομενα κομματια που περιμενω αφηνω τις εικονες να μιλησουν μονες τους.Περιμενω αποψεις για την μεχρι τωρα δουλεια. Παμε και σε ποιο κοντινες φωτο Και μερικες σε σκοταδι με φωτισμο απο τα ασπρα led των ανεμηστηρων και το κοκκινο led της μητρικης Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2014 από Dinosfan 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alejandro32 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 φιλαρακι το μηχανακι που κανεις απλα τα σπαει περιμενω νεα αλεκος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 UPDATE 5!! ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΕΣ ΑΦΗΞΕΙΣ: ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΜΟΝΤΑΣ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΛΕΞΙΚΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΠΤΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ ΗΡΘΑΝ ΝΕΑ PARTS ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΟΨΥΞΗ(ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ http://www.insomnia.gr/user/307702-alejandro32/ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ) ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ: Alphacool NexXxoS UT60 Full Copper 240mm & Phobya G-Changer 360 V2 ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ: ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΕΞΙΓΚΛΑΣ ΦΟΡΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΙΖΑΡΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΡΕΩΣΩ 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα