fallen4ngel Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Οχι αυτο θα μεινει καιρο....Λοιπον αν το σπασω πριν τα επομενα Χριστουγεννα θα παρεις οτι πουλησω στην μιση τιμη Χαχαχαχα μακάρι να το κρατήσεις και να το χαρείς φίλε μου, ακόμη και δώρο να το έκανες θα προτιμούσα να το κρατήσεις. Τόσες τραμπες κάναμε και άλλα τόσα τηλέφωνα αν βρεθώ Αθήνα ή το αντίθετο ένα καφεδακι θα ήταν αρκετό φίλε μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Νταξει παιδιά μην τσακώνεστε το παίρνω εγώ χαχαχα.Αν κατέβεις και γω μέσα για καφέ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Χαχαχαχα μακάρι να το κρατήσεις και να το χαρείς φίλε μου, ακόμη και δώρο να το έκανες θα προτιμούσα να το κρατήσεις. Τόσες τραμπες κάναμε και άλλα τόσα τηλέφωνα αν βρεθώ Αθήνα ή το αντίθετο ένα καφεδακι θα ήταν αρκετό φίλε μου. σε περιμενω παμε με τον Allday στο Πορτο Ραφτη για καφε Aντε σημερα εσπασα και την 40αρα (40.000views) πρεπει να το γιορτασω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 40000 που; Εδώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 ναι εδω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theo1903 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 απλά πανέμορφο...keep up the good work 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReadOrDead Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Πολυ ωραιο φιλος!Συνεχισε ετσι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hariC11 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Πως κατασκεύασες την καλύπτρα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα