Dinosfan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Mε αργα αλλα και σταθερα βηματα προχωραμε την ολη διαδικασια.Αγοραστηκε διπλο ψυγειο 64αρι καθως επεισης εγινε και προσθηκη καλυπτρας πατωματος.Λογο χαρας και βιασυνης δεν εβγαλα φωτο το καθε κομματι ξεχωριστα οποτε σας παρουσιασω το συνολο οπως ειναι τωρα... \ Ξεκιναω αρχικα με την προσοψη να παρετε μια εικονα απο τα φουρφουρια και την αντλια οπου θα φιλοξενειτε στο ποιο χαμηλο μερος κατω απο την καλυπτρα δηλαδη Και παμε στο ποιο ενδιαφερον κομματι Αναμενω απο εβδομαδα το GPU Waterblock η λογικη λεει οτι θα στηθει πρωτα η λουπα στην καρτα γραφικων και τελος του μηνα θα μπει και το νερακι στην καρτα...Αυτα προς το παρων συνεχιζω και με αλλες φωτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Πολύ καλή δουλειά Κωνσταντίνε όχι ότι περίμενα και κάτι άλλο βέβαια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Πολύ καλή δουλειά Κωνσταντίνε όχι ότι περίμενα και κάτι άλλο βέβαια Σε ευχαριστω Allday..τωρα π το θυμηθηκε πες μ τι γνωμη σου λεω να βαλω το ρεζερβουαρ σε αυτην την θεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Να σου πω την αλήθεια δεν μ`αρέσει και τόσο γιατι είναι σαν να υπάρχει ένα εμπόδιο στην μεση που κρύβει τα υπόλοιπα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Ξερεις δν θελω να τρυπησω το κουτι αυτο θελω να αποφυγω! Γτ να πιασω προχειρα το ρεζερβουαρ δν γινεται γτ παιζω με ακρυλικους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Τότε είναι μια χαρά :-D 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Να σου πω την αλήθεια δεν μ`αρέσει και τόσο γιατι είναι σαν να υπάρχει ένα εμπόδιο στην μεση που κρύβει τα υπόλοιπα Οπως τα λεει ο all Κωνσταντινε, αλλα μιας και λες οτι δεν μπορεις διαφορετικα... τι να γινει το αφηνεις ετσι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Αποψη μου ειναι να βαψεις ολο το ψυγειο μπροστα λευκο, να δειξει καλυτερα αποτι τωρα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Οπως τα λεει ο all Κωνσταντινε, αλλα μιας και λες οτι δεν μπορεις διαφορετικα... τι να γινει το αφηνεις ετσι. αν εχεις να προτεινεις ιδεα για το πως να στηριξω το ψυγειο πες μ μου..οπως ειπα ειναι κριμα και δεν θελω να τρυπησω κουτι 200€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μπορεις να δεις για γωνιακη βαση ψυγειου εχει ο Γιαννης, θα βιδωσει πανω στο ψυγειο στην μεσα πλευρα και εισαι ετοιμος. Αντε παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 δεν γινεται γτ θα περασω σωληνα γωνιακο απο το κατω μερος του ψυγειου στο πανω μερος της καρτα γραφικων...δεν ρισκαρω για να βαλω κολλα γτ ειναι ακρυλικοι σωληνες ετσι και κουνηθει το δοχειο την γα@@$#@ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Οπως το ειδα στην φωτο νομιζω γινεται αλλα εσυ ξερεις καλυτερα μιας και το βλεπεις. Αυτο το κολλημα με τα ακρυλικα παλι..... ειδικα εσυ ρε Κωσταντινε ειναι κριμα γιατι με τοσες αλλαγες -κουτια,μητρικες,καρτες- μονο σε φασαριες μπαινεις. Αλλωστε στην ουσια ευθειες τραβας, εκει και απλο σωληνα να βαλεις το ιδιο ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Οπως το ειδα στην φωτο νομιζω γινεται αλλα εσυ ξερεις καλυτερα μιας και το βλεπεις. Αυτο το κολλημα με τα ακρυλικα παλι..... ειδικα εσυ ρε Κωσταντινε ειναι κριμα γιατι με τοσες αλλαγες -κουτια,μητρικες,καρτες- μονο σε φασαριες μπαινεις. Αλλωστε στην ουσια ευθειες τραβας, εκει και απλο σωληνα να βαλεις το ιδιο ειναι. οχι δεν με παιρνει δυστυχως,,,,ε τι να κανουμε ειναι ωραιοι οι ακρυλικοι ..ενα χομπι εχουμε απο το να τα χαλαω σε πουτ@## και ποτα τα χαλαω σε pc αλλα οσο μεγαλωνουμε πρεπει να κατασταλαξουμε γτ σε λιγο ερχονται αλλες υποχρεωσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Ποτε δεν σου ειπα το αντιθετο φιλε μου εγω οσες φορες μιλησαμε σου λεω το απλο-οικονομικο εσυ εισαι ο βιτσιοζος (με την καλη εννοια) χεχεχε Αν ειμασταν και κοντα θα καναμε καλα πραγματακια εμεις αλλα τι να κανουμε εχουμε την αποσταση... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 να σου πω για στειλε μ αυτην την γωνια π λες μηπως την δοκιμασω Ποτε δεν σου ειπα το αντιθετο φιλε μου εγω οσες φορες μιλησαμε σου λεω το απλο-οικονομικο εσυ εισαι ο βιτσιοζος (με την καλη εννοια) χεχεχε Αν ειμασταν και κοντα θα καναμε καλα πραγματακια εμεις αλλα τι να κανουμε εχουμε την αποσταση... να μην παινευτω αλλα εχω γουστο και φτιαχνω ωραια πραγματα.. δες το Cosmos, το ΝΖΧΤ και το 780Τ αυτο το pc δεν το χα δειξει ποτε στο insomnia το ειχα φτιαξει παρεα με εναν φιλο μου ηταν η πρωτη αποπειρα για Case Moding ΠΡΙΝ ΜΕΤΑ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα