hliastsek Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Το ψυγειο το πλυνατε με νερο βρυσης και τρίψιμο? Γιατι βλεπω το δικο μου εχει πιασει σκονη και θελει ενα καλο καθαρισμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Με νερο το πλυναμε εσωτερικα οπως και τα φινς και εξωτερικα τρυψιμο με σαπουνι για να φυγει η σκονη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστω!! Θα το επιχειρήσω και εγω σε μια seidon που εχω, κρατώντας στεγνη προφανώς την αντλία! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Eρχονται νεες αλλαγες Τεταρτη παραλαμβανω νεο κουτι και συγκεκριμενο το Corsair 780T 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamerz Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Πολύ καλή επιλογή το έχω σε μαύρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Και εγω το μαυρο θα παρω τελικα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Ηρθε η καινουργια μητρικη!!! και ποιο κοντινες φωτο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.angelos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 HARDWARE UPDATES!! 1------->Αλλαγη απο 4670Κ σε 4690Κ 2------->Αλλαγη τροφοδοτικου απο CM Silent Pro M600 σε Corsair CX750M 2------->Αλλαγη μνημων Corsair Vengeance σε Kingston HyperX Fury Red Παμε να δουμε μερικες φωτο: Πλεον ολοκληρωσα τα παντα απο θεμα Moding και Ηardware απο Χριστουγεννα λογικα θα στηθει η υδροψυξη.Στα σχεδια μου ειναι να στηθει ακρυλικος σωληνας αλλα λογο οικονομικων περιμενουμε οπως ολοι μας τον Αγιο Βασιλη να μας φερει τα δωρα Ευχαριστω οσους εχουν παρακολουθησει και οσους προκειτε να παρακολουθησουν το ολο Project θα τα ξαναπουμε συντομα.Φιλικα Κωνσταντινος ΖΗΛΕΥΩ ΤΟΝ Ι5 4690Κ!!!!!!! ΜΠΡΑΒΩ ΣΙΝΕΧΕΙΣΕ ΕΤΣΙ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Ξεκινησε να μπαινει η μητρικη Και τελικες φωτο Το Power Button ειναι απλά κορυφη Και για να δουμε το εσωτερικο σιγα σιγα 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Καλορίζικο το θηρίο Κωνσταντίνε.Αναμένουμε πλέον το στήσιμο της υδρόψυξης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsospap Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 πωωω κουκλα η μητρικη...Παντως πολυ λευκο κοκκινο βλεπω..Πρεπει να εισαι κρυφογαυρος και ας μην το παραδεχεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 παναθα μια ζωη αδερφε μην με προσβαλεις!!!! ε ειναι ωραιος συνδιασμος το ασπροκοκκινο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takaros123 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 αντε καλοριζικα τα καινουργια πραγματα,περιμενω να δω υδροψυξη σιγα σιγα!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsospap Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 αντε καλοριζικα τα καινουργια πραγματα,περιμενω να δω υδροψυξη σιγα σιγα!!! ε ναι γιατι για να βοηθησεις...χλωμο το κοβω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takaros123 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 ε ναι γιατι για να βοηθησεις...χλωμο το κοβω... (ειπε αυτος που ηρθε τελευταιος και εφυγε πρωτος)οπως εσυ ετσι και γω αλλωστε ειμαι στον τομεα του oc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα