Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed Unity [PS4][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατι ακούστηκε ότι αμα βγει η κονσολα (ps4) offline φτιαχνει καπως...Ισχυει ?

Αυτό είναι αλήθεια, απ' οτι είδα στο DF κερδίζεις 2 ολόκληρα fps. 

Εαν αυτό το πράγμα η Ubi το θεωρεί βελτίωση μπορούμε να φανταστούμε και το επίπεδο ποιότητας των επόμενων patches...

• Απαντ. 219
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το πηρα εχθες το Unity για PS4 απο το Πλαισιο. Επεξα τα πρωτα 20 λεπτα, ως και το κυνηγητο μεσα στην αγορα. Το παιχνιδι ειναι UNPLAYABLE. Κυριως οταν τρεχεις στους δρομους με τον πολυ κοσμο lagαρει τοσο πολυ που ειναι σαν να βλεπεις σλαϊτς, δεν παιζεται. Επισης μερικα αντικειμενα τρεμοπαιζουν, και γενικα η εικονα δεν ειναι και πολυ καθαρη σε σκηνες με πολλα αντικιμενα ή σε σκηνες με φυτα και δεντρα.

Θεωρησα οτι υπαρχει προβλημα με τον δισκο μου και τον πηγα πισω στο Πλαισιο σημερα το πρωι, αλλα μου ειπαν οτι ειναι προβλημα του παιχνιδιου και δεν ειμαι ο πρωτος που κανω παραπονα. Ειναι απαραδεκτο το πραγμα αυτο απο ενα ΑΑΑ τιτλο των 70 ευρω σε μια ολοκαινουρια κονσολα των 400 ευρω.

Υπαρχει κατι που μπορω να κανω απο δικης μου πλευρας?

Δεν με πειραζει να χασω λιγο απο ποιοτητα. Τα γραφικα ειναι πολυ μετρια σε σχεση με τα τρεϊλερ που ειχα δει πριν κυκλοφορισει το παιχνιδι, και ηδη τρεχει στα 900p. Υπαρχει τροπος να κατεβασω την αναλυση στα  π.χ. 720p ωστε να μειωθει λιγο το lag και τα κολληματα??

Σαν παιχνιδι μου αρεσει παρα πολυ και το θελω, αλλα το προσπαθησα και ειναι αδυνατον να το παιξω ετσι.

Επισης το PS4 μου ειναι ολοκαινουριο δεν νομιζω οτι εχει καποιο προβλημα, και το πηρα κυριως για το παιχνιδι αυτο καθως δεν βγηκε για PS3.

απο δικης σου πλευρας οχι δεν γινεται πλεον μιας και αγορασες το παιχνιδι οπως πολυς κοσμος.Θα βγει πρωτο στις πωλησεις στην εβδομαδα που περασε ,οποτε μια χαρα για την ubisoft  και θα σου βγαλει τωρα patches  για να βελτιωσουν το παιχνιδι στο μελλον.

Οσο συνεχιζετε να αγοραζετε τα μισο τελειωμενα/γεματα προβληματα παιχνιδια τους οι μεγαλες εταιριες θα συνεχιζουν να βγαζουν αυτα τα προχειρα παιχνιδια και να τα πουλανε 60-70 ευρω.

• Like 6
Δημοσ.

Κατι ακούστηκε ότι αμα βγει η κονσολα (ps4) offline φτιαχνει καπως...Ισχυει ?

Not really. Σε κάποια σημεία τρέχει με 2 fps παραπάνω, αλλού με 2 λιγότερα. Που σημαίνει ότι μάλλον έχει να κάνει με διαφορετικό engine load στην κάθε περίπτωση κι όχι με το αν η κονσόλα είναι online ή όχι.

Δημοσ.

@DJTaurus, Ας το παίξουν τώρα με 20FPS στο Ps4 μιας και για σας τους console gamers νοιάζεται η nUbisoft :D Αυτά τα περί πειρατείας τα έχουμε αναλύσει άπειρες φορές, και στις κονσόλες υπάρχει πειρατεία και μάλιστα σκάνε στα torrents πολύ πριν από την έκδοση PC.Εκτός αυτού, με τα ports που βγάζει η nUbisoft είναι απόλυτα λογική η πειρατεία, κοίτα το Witcher 3 όταν βγει τι πωλήσεις θα κάνει και θα καταλάβεις τι εστί σοβαρή εταιρεία.

Δημοσ.

H Ubisoft ήταν ξεκάθαρη όσον αφορά τις δυνατότητες των νέων κονσολών. Τα είχαμε πεί ξανά και ξανά ότι οι CPUs των XBOX1 και PS4 είναι πολύ χαμηλών δυνατοτήτων και θα κρατήσουν την ΑΙ στάσιμη για την επόμενη γενιά παιχνιδιών.

Δια στόματος του παραγωγού του Unity:

Technically we're CPU-bound. The GPUs are really powerful, obviously the graphics look pretty good, but it's the CPU [that] has to process the AI, the number of NPCs we have on screen, all these systems running in parallel.

"We were quickly bottlenecked by that and it was a bit frustrating," he continued, "because we thought that this was going to be a ten-fold improvement over everything AI-wise, and we realised it was going to be pretty hard. It's not the number of polygons that affect the frame-rate. We could be running at 100fps if it was just graphics, but because of AI, we're still limited to 30 frames per second."

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-assassins-creed-unity-performance-analysis

Βέβαια τα παραπάνω δεν αναιρούν το γεγονός ότι η Ubi είναι συστηματικά κατώτερη των ελάχιστων προσδοκιών στα τελευταία της παιχνίδια.

Δημοσ.

....ρε παιδια...τη να λέμε τώρα .....metacritic pc users score ......2.0!!!!!!Εχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο??....για ποιες κονσολες και για ποια PC.....οι άνθρωποι τις Ubi είναι εκτός πραγματικότητας....

Δημοσ.

....ρε παιδια...τη να λέμε τώρα .....metacritic pc users score ......2.0!!!!!!Εχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο??....για ποιες κονσολες και για ποια PC.....οι άνθρωποι τις Ubi είναι εκτός πραγματικότητας....

Για δες τα παλια Call τι Metacritic score ειχαν :P

.......περιεργο μου φαινεται που αποτελω εξαιρεση που δεν κατεχω ακομη Fifa/Pro.......τωρα περι GTA.....επειδή το εχω <<χασει>> πανω από δεκαετια...ηδη το εχω κανει προ-παραγγελια...και κατι άλλο....εχω 8 παιχνίδια αυτή την στιγμη στο PS4 και είναι όλα Digital(....το ιδιο και στο PC) ...δεν εχω αγορασει Physical και ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.....αρα μηπως, λεω εγω τωρα, υπαρχει περισσοτερος κοσμος σαν εμενα και τα νουμερα δεν είναι αυτά που πρεπει να είναι???

Το παραπανω δειχνει τις πωλησεις οπως καλα λες πανω κατω των καταστηματων.Ηλεκτρονικη καταμετρηση δεν μπορει να γινει καθως ειναι χιλιαδες τα sites που πουλανε παιχνιδια. Θυμαμαι στο Public οταν ειχε ριξει τις τιμες των BF4 και GTA V για Ps3 που ειχαν γεμισει κοσμο. Και αυτο ακριβως δειχνει το παραπανω τι ακριβως αγοραζει ο κοσμος απο τα καταστηματα,προφανως και δεν σημαινει οτι ολοι απο καταστημα αγοραζουν.

• Like 1
Δημοσ.

H Ubisoft ήταν ξεκάθαρη όσον αφορά τις δυνατότητες των νέων κονσολών. Τα είχαμε πεί ξανά και ξανά ότι οι CPUs των XBOX1 και PS4 είναι πολύ χαμηλών δυνατοτήτων και θα κρατήσουν την ΑΙ στάσιμη για την επόμενη γενιά παιχνιδιών.

Δια στόματος του παραγωγού του Unity:

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-assassins-creed-unity-performance-analysis

Βέβαια τα παραπάνω δεν αναιρούν το γεγονός ότι η Ubi είναι συστηματικά κατώτερη των ελάχιστων προσδοκιών στα τελευταία της παιχνίδια.

Εντωμεταξύ η AI του παιχνιδιού είναι για τα μπάζα..Σκέψου να είχε και σοβαρή ΑΙ δηλαδή..

Δημοσ.

Εντωμεταξύ η AI του παιχνιδιού είναι για τα μπάζα..Σκέψου να είχε και σοβαρή ΑΙ δηλαδή..

Τωρα ανακαλυψες την Αμερικη !!!

Ειχε ποτε ΑΙ η σειρα AC; Απο ποτε φημιζοταν για την AI του, η μηπως δεν ηξερες τι παιχνιδι αγοραζεις η περιμενεις να βγει.

Δημοσ.

Κατι τετοια παραδειγματα οπως το παραπανω ειναι ο λογος που δεν πρεπει με την καμια να βιαζομαστε να αγοραζουμε παιχνιδια day one.Οχι μονο ειναι πανακριβα(70ευρω αν ειναι δυνατον δεν το επερνες αγαπητε απο καποιο αλλο καταστημα στο Skroutz πιο φθηνα θα σου ερχοτανε) αλλα τρως και στην μαπα ολα τα bugs και τα προβληματα του παιχνιδιου,απο το Bayonetta του Ps3 μεχρι το Unity,ναι η εταιρια σου λεει ’’θα στο φτιαξω το παιχνιδι αλλα αργοτερα,σκασε μας πρωτα την 70αρα τωρα και συμβιβασου για τωρα με αυτο το αποτελεσμα’’ και αργοτερα που θα εχει φτιαξει το παιχνιδι με Updates θα κοστιζει και φθηνοτερα για να το αγορασεις....

Γιαυτο παντα να περιμενουμε Reviews παιχνιδιων και να μην μας τρωει ο ενθουσιασμος για αγορα,ειδικα οταν προκειται για τοσο μεγαλο ποσο.

Καλα αυτο ειναι απο τα αρνητικα που πετυχαινεις στα δημοφιλοι Forums.Πηγαινε δες και σε ξενα Site τυπου Ign,gamespot κλπ που εχουν πολυ περισσοτερο κοσμο εκει ειναι ακομα χειροτερα :P.

Πως να φανταστω οτι ενα παιχνιδι με τοσο μεγαλο ονομα σε μια Next Gen κονσολα θα εχει τετoια προβληματα. Το παιχνιδι μου αρεσε τοσο που το περιμενα πως και πως να βγει. Και ακομα μου αρεσει και θελω πολυ να το παιξω.

Το πηρα απο το Πλαισιο γιατι το πηρα μαζι με την κονσολα και αλλα 2 παιχνιδια. Ηθελα να εχω εγγυηση απο ενα καταστημα που το εμπιστευομαι. Κοιταξα και τιμες στο skroutz, 10 ευρω λιγοτερο το ειχαν και δεν ηταν καποιο καταστημα κοντα μου (Κηφισια).

Oχι δεν υπαρχει κατι που μπορεις να κανεις εκτος του να περιμενεις να βγαλουν κανενα update που καπως να διορθωνει τα πραγματα. Μην περιμενεις πολλα ομως. Εχω παρακολουθησει αρκετα βιντεο του game και φαινεται οτι αυτο δεν μπορει να φτιαχτει ουτε με καμποσα updates.

Το να ριξεις αναλυση στην κονσολα θα επηρεασει μοναχα την ποιοτητα της εικονας που θα βλεπεις και δεν θα σε βοηθησει να κερδισεις αποδοση.  Κονσολα εχεις, δεν γινονται αυτα.

Το ps4 σου δεν εχει κανενα προβλημα, το προβλημα ξεκιναει απο αυτους  που το εβγαλαν στην αγορα σε αυτη την μορφη/κατασταση.

Μου εχει κατεβασει καμποσα updates, δεν εχω δει ομως την παραμικρη διαφορα. Το παιχνιδι μεχρι και πριν 2 ωρες που το δοκιμασα lagαρει σε σημειο που ειναι unplayable.

-Δοκιμασα να ριξω την αναλυση στα 720p, δεν βελτιοθηκε το προβλημα. Μετα στα 480p, ουτε εκει μειωθηκαν τα κολληματα.

-Εκανα reset το PS4 μου και εσβησα τα saves/files του Unity, δεν αλλαξε κατι.

-Αποσυνδεσα το internet (Wifi), ουτε με αυτο αλλαξε κατι.

Αυριο θα παρω και ενα πιο καλο HDMI καλωδιο μηπως βοηθησει λιγο.

Κατι αλλο που θα μπορουσα να δοκιμασω?

Γενικα παντως δεν ειμαι ευχαριστημενος απο το PS4, μπορει να εχει καλυτερη εικονα αλλα και τα 3 παιχνιδια που πηρα δεν ειναι τοσο smooth οσο τα παιχνιδια στο PS3. Σιγουρα προτιμω κατωτερη ποιοτικα εικονα χωρις lagαρισμα και κολληματα.

Με την διαφορα οτι στο pc υπαρχει και hardware και επιλογες να βαλεις/βγαλεις για να κερδιζεις perfomance. Ηδη με το 1.2 εχουν φυγει τα περισσοτερα προβληματα και στα επομενα θα λυθουν ολα. μιας και η ubi μερα παρα μερα δινει και ενα update.

Parity στοχευαν αλλα failαραν οικτρα.. Οποιος εχει δυνατο πυργο ας το παρει στo pc γυρω στον Δεκεμβριο (δινω αυτον τον μηνα για να ειμαι safe) και να το παιξει σαν ανθρωπος.

Δηλαδη στο laptop μου λες να παιζει καλυτερα? Γιατι αν ειναι ετσι θα το παιξω εκει, δεν το ειχα σκεφτει αυτο.

Εχω το TurboX Furious 3. http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop/Turbo-X-Furious-III-17i741-1675.htm

Επισης στην περιπτωση αυτη θα πρεπει να παρω την εκδοση για υπολογιστη ή μπορει να παιξει απο το CD που εχω?

Δημοσ.

Πως να φανταστω οτι ενα παιχνιδι με τοσο μεγαλο ονομα σε μια Next Gen κονσολα θα εχει τετoια προβληματα. Το παιχνιδι μου αρεσε τοσο που το περιμενα πως και πως να βγει. Και ακομα μου αρεσει και θελω πολυ να το παιξω.

Το πηρα απο το Πλαισιο γιατι το πηρα μαζι με την κονσολα και αλλα 2 παιχνιδια. Ηθελα να εχω εγγυηση απο ενα καταστημα που το εμπιστευομαι. Κοιταξα και τιμες στο skroutz, 10 ευρω λιγοτερο το ειχαν και δεν ηταν καποιο καταστημα κοντα μου (Κηφισια).

Μου εχει κατεβασει καμποσα updates, δεν εχω δει ομως την παραμικρη διαφορα. Το παιχνιδι μεχρι και πριν 2 ωρες που το δοκιμασα lagαρει σε σημειο που ειναι unplayable.

-Δοκιμασα να ριξω την αναλυση στα 720p, δεν βελτιοθηκε το προβλημα. Μετα στα 480p, ουτε εκει μειωθηκαν τα κολληματα.

-Εκανα reset το PS4 μου και εσβησα τα saves/files του Unity, δεν αλλαξε κατι.

-Αποσυνδεσα το internet (Wifi), ουτε με αυτο αλλαξε κατι.

Αυριο θα παρω και ενα πιο καλο HDMI καλωδιο μηπως βοηθησει λιγο.

Κατι αλλο που θα μπορουσα να δοκιμασω?

Γενικα παντως δεν ειμαι ευχαριστημενος απο το PS4, μπορει να εχει καλυτερη εικονα αλλα και τα 3 παιχνιδια που πηρα δεν ειναι τοσο smooth οσο τα παιχνιδια στο PS3. Σιγουρα προτιμω κατωτερη ποιοτικα εικονα χωρις lagαρισμα και κολληματα.

Δηλαδη στο laptop μου λες να παιζει καλυτερα? Γιατι αν ειναι ετσι θα το παιξω εκει, δεν το ειχα σκεφτει αυτο.

Εχω το TurboX Furious 3. http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop/Turbo-X-Furious-III-17i741-1675.htm

Επισης στην περιπτωση αυτη θα πρεπει να παρω την εκδοση για υπολογιστη ή μπορει να παιξει απο το CD που εχω?

1150ευρω για Laptop και το Πλαισιο δινει 1 μονο χρονο εγγυηση αν ειναι δυνατον

Οσο γαι το AC τα ειπανε ωραια παραπανω,τραγικη η Ubi για αλλη μια φορα.

Δημοσ.

....ναι....καλα...τραγουδα εσυ....ριξε φιλε μου μια ματια στο Metacritic Users score την εκδοση για PC και τον λογο που το παιχνιδι παιρνει.....2/10(...στις κονσόλες είναι ελαφρως,αλλα παρολ'αυτα είναι,καλητερη η κατασταση)...και με καμια δεν φταιει ουτε η κονσολα ουτε το κάθε αξιολογο PC....το παιχνιδι εχει πρόβλημα...η να θυμηθούμε παλι την περιπτωση του WD που το αγορασα για PC και αφου ειδα και αποειδα μετα από μια βδομαδα το πηρα στο PS4 και τα προβλήματα....

<<λυθηκαν ως δια μαγειας>>.....από μενα κατσε κει που εισαι.....εκτος αν εχεις λεφτα για πεταμα!!!

Υ.Γ.....καποια σχολια από Metacritic:::::::

1.   2 x gtx 980. i7 4770k, 16gb of ram and ssd, game is still sluggish compared to others. If they fix optimization ill give 2 more points, The scifi setup is stupid and ruins the immersion often, Movement glitches make sneaking almost impossible. Everybody has British accent in France, NPCs run against walls, glide everywhere and warp stupidly on objects. 1 point for trying to make co-op.

2. Tried playing it on my Monitor's native rez (900p) on ultra settings on my 780ti.

9fps, huh lets tone it down to high quality.

8fps, well what the **** down to medium it is

15fps.

They didn't even bother optimising this dump, for the love of god **** yourself Ubisoft. Killing PC gaming and console gaming......

κ.ο.κ...........μπες και δες.........

• Like 1
Δημοσ.

καλά ρε εσείς είστε σοβαροί βλέπω άτομα που ασχολούνται με το pc gaming συγκεκριμένα και κάνουνε hate στις κονσόλες αντί να γράψουν κάτι για το παιχνίδ η να πούνε τα δικά τους σε άλλο θέμα. ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ.

για τους υπόλοιπους οτι ακόμα τσακώνονται για το xbox one και ps4 δεν θα μιλήσω.

υγ btw διαβάζω πώς στο ps4 τα fps παίζουνε στα 30 κανονικά χωρίς προβλήματα με τα updates.

υγ2 γενικά η ubisoft αξίζει να φάει γιούχα γιατί κυκλοφόρησε το παιχνίδι βιαστηκά με αποτέλεσμα να έχει προβλήματα σε κονσόλες και pc.

• Like 1
Δημοσ.

καλά ρε εσείς είστε σοβαροί βλέπω άτομα που ασχολούνται με το pc gaming συγκεκριμένα και κάνουνε hate στις κονσόλες αντί να γράψουν κάτι για το παιχνίδ η να πούνε τα δικά τους σε άλλο θέμα. ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ.

για τους υπόλοιπους οτι ακόμα τσακώνονται για το xbox one και ps4 δεν θα μιλήσω.

υγ btw διαβάζω πώς στο ps4 τα fps παίζουνε στα 30 κανονικά χωρίς προβλήματα με τα updates.

υγ2 γενικά η ubisoft αξίζει να φάει γιούχα γιατί κυκλοφόρησε το παιχνίδι βιαστηκά με αποτέλεσμα να έχει προβλήματα σε κονσόλες και pc.

Το Hate στις κονσολες ξεκιναει απο τις ιδιες τις κονσολες που τρωγονται μεταξυ τους,βλεπε διαφορετικες αναλυσεις και fps σε ιδια παιχνιδια σε Ps4 και XboxOne,και το αδιαφορο σε Multiplattform Wii U το οποιο ομως ειναι πανακριβο λες και ειναι ακριβο Hobby

Αλλωστε μην ξεχναμε  οτι μιλαμε για το Studio της χρονιας 2014 στα Golden Joystick awards ,τρομαρα τους :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...