Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed Unity [PS4][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οκ παιδιά πάμε μια ακόμα, γιατί μάλλον εσείς δεν καταλαβαίνετε:

AC Unity στο ps4 που είναι η χειρότερη έκδοση 76 με 19 critic reviews, 

AC Unity στο one που είναι η καλύτερη έκδοση 73 με 46 critic reviews.

Διαφωνεί κανείς με αυτό;

Και κάνω παράθεση το μήνυμα μου :

Και να συμπληρώσω πάνω σε αυτό ότι η χειρότερη έκδοση του ps4 έχει μεγαλύτερη βαθμολογία απ την καλύτερη του one. Αυτό βέβαια μπορεί να είναι τυχαίο αλλά μπορεί και όχι...

Ελπίζω τώρα ότι έγινα κατανοητός.

Το ότι παίρνετε likes από άτομα που έβλεπαν "κόσμο" στο infamous και μετά γελούσαν μέχρι και οι πέτρες (για όσους θυμούνται την συζήτηση) πραγματικά δεν λέει κάτι.

• Like 1
  • Απαντ. 219
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Tώρα καταλαβαίνω αυτά που μου λέγανε για το insomnia χρόνια τώρα...Κάποια πράματα δεν αλλάζουν ποτέ απ'οτι φαίνεται...

Η ειρωνεία είναι οτι αυτοί που κατηγορούν άλλους/ομάδες για οπαδίλα ή/και φανατισμό είναι "οπαδοί" απο μόνοι τους.

Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω και όλα τα σχετικά...

Μάγκες, το topic έχει να κάνει με το Ass Creed Unity - με το αν είναι καλό (ή οχι), μη ζαλίζετε πατερόσακους με list wars...

Φίλτατε Ηarry, πολλοί απο εμάς δεν είμαστε στην ιδια ηλικία με εσένα (αναφορά σε "like", πόσο είσαι, 15?) και ο χρόνος μας με αυτό το hobby του να πατάς κουμπάκια σε ενα χειριστήριο και η επίσκεψη σε φόρουμ για λόγους καθαρά ενημερωτικούς και ψυχαγωγικούς είναι περιορισμένος, αμα θέλεις να συνεχίσεις να παραθέτεις τις - κατα την άποψή σου - "αντικειμενικές" απόψεις με "επιχειρήματα βγαλμένα απο 'κει που ο ήλιος δεν φέγγει παρακαλείσαι να το κάνεις αλλού, δεν διαθέτουμε όλοι την υπομονή να διαβάζομε αποφθέγματα εφηβικά.

Για κάποιους όλα ειναι ΣΜΠΑΟΚ-ΓΑΥΡΟΣ, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, Εurope - Japan κτλπ κτλπ...Καμία γ@μω-εταιρεία δεν σας τα στάζει μάγκες στο τέλος του μήνα, σταματήστε να είστε κυριολεκτικά κουραστικοί.

Και για να επιστρέψουμε στο ACU : Ως προϊόν είναι κουτσουρεμένο και "σπασμένο" ανεξαρτήτως πλατφόρμας, το φουρόρε και η κριτική που έχει δεχτεί η εταιρεία και ο συγκεκριμένος τίτλος δεν είναι άνευ λόγου, το αντίθετο μάλιστα, εξ ου και η όλη διακωμώδηση υπο την μορφή video και εικόνων, gif κτλπ...Ο κόσμος το'χει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι ενα πράμα...
Ναι, είναι καλό το να βγαίνουν στην φόρα όλα αυτά καθώς μπορεί να λειτουργήσει ως μορφή προειδοποίησης για τον εν δυνάμει αγοραστή, 60-70 γιούρια είναι αυτά κύριοι - εκτός και αν κάποιο αρέσκονται στο να πετάνε τα χρήματα τους...

Συνεχίστε τις λίστες και τα μαλώματα αμα γουστάρετε κάποιοι - κάντε το όμως κάπου αλλού, 2 σελίδες τώρα ειρωνείες, "το metacritic αυτο", "το metacritc εκείνο", "fanboys lol" και ************...Θα το ξαναπώ, πολλοί έχουν τελειώσει το Λύκειο εδώ και δεκαετίες...

Τις ευλογίες μου

• Like 12
Δημοσ.

Οκ παιδιά πάμε μια ακόμα, γιατί μάλλον εσείς δεν καταλαβαίνετε:

AC Unity στο ps4 που είναι η χειρότερη έκδοση 76 με 19 critic reviews, 

AC Unity στο one που είναι η καλύτερη έκδοση 73 με 46 critic reviews.

....τα User Scores βλεπω περισσοτερο,οπου η κατασταση είναι με απλα λογια πολύ ποιο ΤΡΑΓΙΚΗ....Xbox One 3.3  PS4 4.4 και PC 2.0 .......

Δημοσ.

Tώρα καταλαβαίνω αυτά που μου λέγανε για το insomnia χρόνια τώρα...Κάποια πράματα δεν αλλάζουν ποτέ απ'οτι φαίνεται...

Η ειρωνεία είναι οτι αυτοί που κατηγορούν άλλους/ομάδες για οπαδίλα ή/και φανατισμό είναι "οπαδοί" απο μόνοι τους.

Μάγκες, το topic έχει να κάνει με το Ass Creed Unity - με το αν είναι καλό (ή οχι), μη ζαλίζετε πατερόσακους με list wars...

Φίλτατε Ηarry, πολλοί απο εμάς δεν είμαστε στην ιδια ηλικία με εσένα (αναφορά σε "like", πόσο είσαι, 15?) και ο χρόνος μας με αυτό το hobby του να πατάς κουμπάκια σε ενα χειριστήριο και η επίσκεψη σε φόρουμ για λόγους καθαρά ενημερωτικούς και ψυχαγωγικούς είναι περιορισμένος, αμα θέλεις να συνεχίσεις να παραθέτεις τις - κατα την άποψή σου - "αντικειμενικές" απόψεις με "επιχειρήματα βγαλμένα απο 'κει που ο ήλιος δεν φέγγει παρακαλείσαι να το κάνεις αλλού, δεν διαθέτουμε όλοι την υπομονή να διαβάζομε αποφθέγματα εφηβικά.

Για κάποιους όλα ειναι ΣΜΠΑΟΚ-ΓΑΥΡΟΣ, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, Εurope - Japan κτλπ κτλπ...Καμία γ@μω-εταιρεία δεν σας τα στάζει μάγκες στο τέλος του μήνα, σταματήστε να είστε κυριολεκτικά κουραστικοί.

Είπε το άτομο που στην πρώτη σελίδα του θέματος έχεις την MS να πληρώνει την Ubisoft για να κατεβάσει την ανάλυση στο ps4.

0337_gxkq3.gif

Το ξανά λέω λοιπόν : γελάνε και οι πέτρες!

Δημοσ.

Ευτυχώς που κρατάτε σκορ μερικοί, για να ξέρουμε και ποιος νικάει. Επειδή οι καταναλωτές σίγουρα όχι. Αλλά ποιος νοιάζεται γι' αυτούς; Η ομάδα μας...εεεε, η κονσόλα μας να πάει καλά (αν ψοφήσει και η κατσίκα του γείτονα μαζί ακόμα καλύτερα)...

• Like 4
Δημοσ.

Το πηρα εχθες το Unity για PS4 απο το Πλαισιο. Επεξα τα πρωτα 20 λεπτα, ως και το κυνηγητο μεσα στην αγορα. Το παιχνιδι ειναι UNPLAYABLE. Κυριως οταν τρεχεις στους δρομους με τον πολυ κοσμο lagαρει τοσο πολυ που ειναι σαν να βλεπεις σλαϊτς, δεν παιζεται. Επισης μερικα αντικειμενα τρεμοπαιζουν, και γενικα η εικονα δεν ειναι και πολυ καθαρη σε σκηνες με πολλα αντικιμενα ή σε σκηνες με φυτα και δεντρα.
Θεωρησα οτι υπαρχει προβλημα με τον δισκο μου και τον πηγα πισω στο Πλαισιο σημερα το πρωι, αλλα μου ειπαν οτι ειναι προβλημα του παιχνιδιου και δεν ειμαι ο πρωτος που κανω παραπονα. Ειναι απαραδεκτο το πραγμα αυτο απο ενα ΑΑΑ τιτλο των 70 ευρω σε μια ολοκαινουρια κονσολα των 400 ευρω.

Υπαρχει κατι που μπορω να κανω απο δικης μου πλευρας?

Δεν με πειραζει να χασω λιγο απο ποιοτητα. Τα γραφικα ειναι πολυ μετρια σε σχεση με τα τρεϊλερ που ειχα δει πριν κυκλοφορισει το παιχνιδι, και ηδη τρεχει στα 900p. Υπαρχει τροπος να κατεβασω την αναλυση στα  π.χ. 720p ωστε να μειωθει λιγο το lag και τα κολληματα??

Σαν παιχνιδι μου αρεσει παρα πολυ και το θελω, αλλα το προσπαθησα και ειναι αδυνατον να το παιξω ετσι.

Επισης το PS4 μου ειναι ολοκαινουριο δεν νομιζω οτι εχει καποιο προβλημα, και το πηρα κυριως για το παιχνιδι αυτο καθως δεν βγηκε για PS3.

Δημοσ.

Το πηρα εχθες το Unity για PS4 απο το Πλαισιο. Επεξα τα πρωτα 20 λεπτα, ως και το κυνηγητο μεσα στην αγορα. Το παιχνιδι ειναι UNPLAYABLE. Κυριως οταν τρεχεις στους δρομους με τον πολυ κοσμο lagαρει τοσο πολυ που ειναι σαν να βλεπεις σλαϊτς, δεν παιζεται. Επισης μερικα αντικειμενα τρεμοπαιζουν, και γενικα η εικονα δεν ειναι και πολυ καθαρη σε σκηνες με πολλα αντικιμενα ή σε σκηνες με φυτα και δεντρα.

Θεωρησα οτι υπαρχει προβλημα με τον δισκο μου και τον πηγα πισω στο Πλαισιο σημερα το πρωι, αλλα μου ειπαν οτι ειναι προβλημα του παιχνιδιου και δεν ειμαι ο πρωτος που κανω παραπονα. Ειναι απαραδεκτο το πραγμα αυτο απο ενα ΑΑΑ τιτλο των 70 ευρω σε μια ολοκαινουρια κονσολα των 400 ευρω.

Δεν με πειραζει να χασω λιγο απο ποιοτητα. Τα γραφικα ειναι πολυ μετρια σε σχεση με τα τρεϊλερ που ειχα δει πριν κυκλοφορισει το παιχνιδι, και ηδη τρεχει στα 900p. Υπαρχει τροπος να κατεβασω την αναλυση στα π.χ. 720p ωστε να μειωθει λιγο το lag και τα κολληματα??

Σαν παιχνιδι μου αρεσει παρα πολυ και το θελω, αλλα το προσπαθησα και ειναι αδυνατον να το παιξω ετσι.

Επισης το PS4 μου ειναι ολοκαινουριο δεν νομιζω οτι εχει καποιο προβλημα, και το πηρα κυριως για το παιχνιδι αυτο καθως δεν βγηκε για PS3.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή. Και ας ελπίσουμε σε λίγο καιρό να έχει στρώσει το θέμα με κάποια patch.

Ακριβώς το ίδιο θέμα έχουμε και εμείς που το πήραμε στο pc.

Δημοσ.

Δεν με πειραζει να χασω λιγο απο ποιοτητα. Τα γραφικα ειναι πολυ μετρια σε σχεση με τα τρεϊλερ που ειχα δει πριν κυκλοφορισει το παιχνιδι, και ηδη τρεχει στα 900p. Υπαρχει τροπος να κατεβασω την αναλυση στα  π.χ. 720p ωστε να μειωθει λιγο το lag και τα κολληματα??

Σαν παιχνιδι μου αρεσει παρα πολυ και το θελω, αλλα το προσπαθησα και ειναι αδυνατον να το παιξω ετσι.

Επισης το PS4 μου ειναι ολοκαινουριο δεν νομιζω οτι εχει καποιο προβλημα, και το πηρα κυριως για το παιχνιδι αυτο καθως δεν βγηκε για PS3.

Oχι δεν υπαρχει κατι που μπορεις να κανεις εκτος του να περιμενεις να βγαλουν κανενα update που καπως να διορθωνει τα πραγματα. Μην περιμενεις πολλα ομως. Εχω παρακολουθησει αρκετα βιντεο του game και φαινεται οτι αυτο δεν μπορει να φτιαχτει ουτε με καμποσα updates.

Το να ριξεις αναλυση στην κονσολα θα επηρεασει μοναχα την ποιοτητα της εικονας που θα βλεπεις και δεν θα σε βοηθησει να κερδισεις αποδοση.  Κονσολα εχεις, δεν γινονται αυτα.

Το ps4 σου δεν εχει κανενα προβλημα, το προβλημα ξεκιναει απο αυτους  που το εβγαλαν στην αγορα σε αυτη την μορφη/κατασταση.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή. Και ας ελπίσουμε σε λίγο καιρό να έχει στρώσει το θέμα με κάποια patch.

Ακριβώς το ίδιο θέμα έχουμε και εμείς που το πήραμε στο pc.

Με την διαφορα οτι στο pc υπαρχει και hardware και επιλογες να βαλεις/βγαλεις για να κερδιζεις perfomance. Ηδη με το 1.2 εχουν φυγει τα περισσοτερα προβληματα και στα επομενα θα λυθουν ολα. μιας και η ubi μερα παρα μερα δινει και ενα update. 

Parity στοχευαν αλλα failαραν οικτρα.. Οποιος εχει δυνατο πυργο ας το παρει στo pc γυρω στον Δεκεμβριο (δινω αυτον τον μηνα για να ειμαι safe) και να το παιξει σαν ανθρωπος.

• Like 3
Δημοσ.

Θεωρησα οτι υπαρχει προβλημα με τον δισκο μου και τον πηγα πισω στο Πλαισιο σημερα το πρωι, αλλα μου ειπαν οτι ειναι προβλημα του παιχνιδιου και δεν ειμαι ο πρωτος που κανω παραπονα. Ειναι απαραδεκτο το πραγμα αυτο απο ενα ΑΑΑ τιτλο των 70 ευρω σε μια ολοκαινουρια κονσολα των 400 ευρω.

Κατι τετοια παραδειγματα οπως το παραπανω ειναι ο λογος που δεν πρεπει με την καμια να βιαζομαστε να αγοραζουμε παιχνιδια day one.Οχι μονο ειναι πανακριβα(70ευρω αν ειναι δυνατον δεν το επερνες αγαπητε απο καποιο αλλο καταστημα στο Skroutz πιο φθηνα θα σου ερχοτανε) αλλα τρως και στην μαπα ολα τα bugs και τα προβληματα του παιχνιδιου,απο το Bayonetta του Ps3 μεχρι το Unity,ναι η εταιρια σου λεει ’’θα στο φτιαξω το παιχνιδι αλλα αργοτερα,σκασε μας πρωτα την 70αρα τωρα και συμβιβασου για τωρα με αυτο το αποτελεσμα’’ και αργοτερα που θα εχει φτιαξει το παιχνιδι με Updates θα κοστιζει και φθηνοτερα για να το αγορασεις....

Γιαυτο παντα να περιμενουμε Reviews παιχνιδιων και να μην μας τρωει ο ενθουσιασμος για αγορα,ειδικα οταν προκειται για τοσο μεγαλο ποσο.

Και για να επιστρέψουμε στο ACU : Ως προϊόν είναι κουτσουρεμένο και "σπασμένο" ανεξαρτήτως πλατφόρμας, το φουρόρε και η κριτική που έχει δεχτεί η εταιρεία και ο συγκεκριμένος τίτλος δεν είναι άνευ λόγου, το αντίθετο μάλιστα, εξ ου και η όλη διακωμώδηση υπο την μορφή video και εικόνων, gif κτλπ...Ο κόσμος το'χει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι ενα πράμα...

Ναι, είναι καλό το να βγαίνουν στην φόρα όλα αυτά καθώς μπορεί να λειτουργήσει ως μορφή προειδοποίησης για τον εν δυνάμει αγοραστή, 60-70 γιούρια είναι αυτά κύριοι - εκτός και αν κάποιο αρέσκονται στο να πετάνε τα χρήματα τους...

Συνεχίστε τις λίστες και τα μαλώματα αμα γουστάρετε κάποιοι - κάντε το όμως κάπου αλλού, 2 σελίδες τώρα ειρωνείες, "το metacritic αυτο", "το metacritc εκείνο", "fanboys lol" και ************...Θα το ξαναπώ, πολλοί έχουν τελειώσει το Λύκειο εδώ και δεκαετίες...

Τις ευλογίες μου

Καλα αυτο ειναι απο τα αρνητικα που πετυχαινεις στα δημοφιλοι Forums.Πηγαινε δες και σε ξενα Site τυπου Ign,gamespot κλπ που εχουν πολυ περισσοτερο κοσμο εκει ειναι ακομα χειροτερα :P.

Καλα και εσυ τωρα συγνωμη για αλλη μια φορα που θα το πω αλλα μιλας για τον Ελληνα αγοραστη/gamer,που ως γνωστον εχουμε την χειροτερη φημη/καταναλωτικες συνηθειες στις κονσολες. Μονο Pro,Fifa,Manager,GTA και Lol/dota τιποτα αλλο,δεν τα λεω εγω οι πωλησεις τα λενε

http://www.gameslife.gr/greek-top10-charts-january-70276

http://www.gameslife.gr/videogames-greece-sales-sep-2014

Απο το Γεναρη μεχρι και τον Σεπτεμβριο τα ιδια και τα ιδια.

Οσο για το AC U,ηταν αναμενομενο να συμβει αυτο οπως το ιδιο συνεβη και με το Online του BF και των CoD κλπ κλπ. Οι εταιριες πολυ απλα τρεχουν να βγαλουν νωρις τα παιχνιδια με αρκετα προβληματα που υποτιθεται θα τα λυσουν στο μελλον. Εκει οντως πρεπει να μιλησει ο καταναλωτης με το πορτοφολι του,αλλα ειδικα στην Ελλαδα ειναι αστα να πανε η υποθεση.

Δημοσ.

Καλα και εσυ τωρα συγνωμη για αλλη μια φορα που θα το πω αλλα μιλας για τον Ελληνα αγοραστη/gamer,που ως γνωστον εχουμε την χειροτερη φημη/καταναλωτικες συνηθειες στις κονσολες. Μονο Pro,Fifa,Manager,GTA και Lol/dota τιποτα αλλο,δεν τα λεω εγω οι πωλησεις τα λενε

http://www.gameslife.gr/greek-top10-charts-january-70276

http://www.gameslife.gr/videogames-greece-sales-sep-2014

Απο το Γεναρη μεχρι και τον Σεπτεμβριο τα ιδια και τα ιδια.

.......περιεργο μου φαινεται που αποτελω εξαιρεση που δεν κατεχω ακομη Fifa/Pro.......τωρα περι GTA.....επειδή το εχω <<χασει>> πανω από δεκαετια...ηδη το εχω κανει προ-παραγγελια...και κατι άλλο....εχω 8 παιχνίδια αυτή την στιγμη στο PS4 και είναι όλα Digital(....το ιδιο και στο PC) ...δεν εχω αγορασει Physical και ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.....αρα μηπως, λεω εγω τωρα, υπαρχει περισσοτερος κοσμος σαν εμενα και τα νουμερα δεν είναι αυτά που πρεπει να είναι???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...