Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Μιλαμε για το γελιο της αρκουδας με την Ubi αλλα και πολλες αλλες. Με την εμφανιση των νεων κονσολων μπηκανε νεα standards. Εχει πεσει αγριο δουλεμα στους χρηστες πισι. Ειχανε αγορασει τις νεες καρτες 680-780 πριν ενα δυο χρονια στα 400-500 ευρω και τωρα τους λενε οτι με τα νεα δεδομενα αν θελουνε Ultra high settings να πανε να τα σκασουνε για 9ΧΧ και R9 290 με 4GB μνημης γιατι τα 2 δεν ειναι αρκετα. το ποσταρω μονο γιατι με ειχαν χαρακτηρισει ασχετο κτλ καποιοι οντας ιδαιτερα επιθετικοι απεναντι μου(Ιουνιος): H αναφορα σε αριθμους εχει πραγματικο νοημα μονο οταν μιλαμε για κονσολα vs κονσολα και αν. Δεν χρειαζεται να ξαναποσταρω pc devs tweets. Δεν παιρνω ορκο οτι δεν θα παιζουν τελεια στου Gkalas, αλλα σιγουρα δεν θα ειναι το ιδιο καλο σε επιδοσεις οσο ηταν μεχρι σημερα στα ps360παιχνιδα.Aυτο το πιστευω. βεβαια ημουν και επιεικης.Φαντασου δε να μιλαγαμε και για κανα παιχνιδι της ND που υποθετικα θα εβγαινε σε pc και οχι για ενα πρωτης φουρνιας next gen game(unity) που η βαση του ειναι το One(ως multiplatform)... Δεν πειραζει.
mtzs Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 ω ναι τα καταφεραν Δεν μιλαμε απλως για parity. Το πηγαν ακομη πιο κατω. Αξια η επενδυση της MS 2
papeipa Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Ναι πληρωσανε για να βγει η καλύτερη εκδοση στο χ1 .....μουχαχαχαχαχα
Darthvader Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Οι άνθρωποι δεν παίζονται... Το unity ειναι μισοτελειωμενο ακομα και σε σχεση με το driveclub!!! Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App 1
papeipa Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Γιατί είναι μισοτελειωμενο?επειδή έχει την χειρότερη εκδοση το ps4? Πέρυσι που το black flag ηταν 1080p και στο χ1 900p ηταν καλυτερα? 1
stavros88 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Οχι παιδια δεν ειναι μισοτελειωμενο.Βεβαια αφου η "δικια μας" εκδοση εχει καλυτερο framerate τα συγχωρουμε ολα.Και να μου πεις οτι στο xbox one το framerate ειναι 30 την περισσοτερη ωρα να πω ενταξει εχεις δικιο.Εδω πεφτει και στις δυο κονσολες κοντα στα 20 αλλα,ειπαμε,αφου ειναι καλυτερο σε μας μια χαρα ολα ΒONUS 9
konpat Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Ούτε το Evil with in δεν έχει τόσο τρομαχτικά πρόσωπα! 6
Darthvader Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Γιατί είναι μισοτελειωμενο?επειδή έχει την χειρότερη εκδοση το ps4?<br> Πέρυσι που το black flag ηταν 1080p και στο χ1 900p ηταν καλυτερα? Μα και στο one μουφα ειναι... Εστω οτι το ps4 εχει χειροτερη cpu (150mhz ...) και πεφτει το framerate ωρες ωρες κατα 6(!!!) fps ( LOL) a) γιατι δεν ανεβασαν την αναλυση λογω της καλυτερης gpu; γιατι δεν χρησιμοποιουν το gpgpu κανοντας offload cpu tasks στη gpu; c) γιατι στα cutscenes εχει καλυτερο framerate το ps4 ; Απλα ειναι για κλαμματα ... μετα το broken watchdogs εχουμε unity. Η engine της ubi ειναι για τον φουτσο!!! Και οι δυο κονσολες τρεχουν το παιχνιδι τρελα unoptimized. Περιμενω να δουμε και το crew για να τριτωσει το κακο... ( και να το συγκρινουμε με το horizon 2....χαχαχαχα) Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App 3
mtzs Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Ναι πληρωσανε για να βγει η καλύτερη εκδοση στο χ1 .....μουχαχαχαχαχα Για να καταλαβω και γω επειδη δε ξερω πολλα πολλα Αμα θες μου εξηγεις, αμα δε θες θα μεινω στην αγνοια μου 1. Απ οσο ξερω ειναι κομματακι πιο δυνατη η GPU του PS4. Πως γινεται αμα προγραμματιζει καποιος να εχει καλυτερο αποτελεσμα σε μια GPU σαφως χειροτερη; 2. Αντε και δεν ειναι καλυτερη οπως "λαθος διαβαζουμε" η εσφαλμενα παραννοω στα specs. Εχει καλυτερο αποτελεσμα στο X1 λογω 10% μεγαλυτερου χρονισμου στη CPU?. 3. Πιθανως να ξεχασα τα 32ΜΒ ESRAM... Συγγνωμη παω πασο. Η ζωντανη αποδειξη της κρυμενης GPU που ελεγε ο Mister X Η engine της ubi ειναι για τον φουτσο!!! Και οι δυο κονσολες τρεχουν το παιχνιδι τρελα unoptimized. Περιμενω να δουμε και το crew για να τριτωσει το κακο... Eπειδη εχω την beta του Crew τα γραφικα ειναι απλα γουτουπου. Στην καλυτερη οπως τρεχει το last of us επιπεδου PS3
gkalas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Σαφως και εχει πληρωσει η ms για να δειχνει χειροτερο στο ps4 απο το one.Μιλαμε οτι το ps4 σηκωνει 8κ ανετα και εδω οχι μονο ειναι 900p αλλα στο frame rate ειναι και πιο κατω απο το one.Επισης φταιει και ο Ερμης που ειναι αναδρομος.Παω να φαω λιγο σανο και επανερχομαι. 3
red1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Γιατί είναι μισοτελειωμενο?επειδή έχει την χειρότερη εκδοση το ps4? Πέρυσι που το black flag ηταν 1080p και στο χ1 900p ηταν καλυτερα? Φτάνει ή να συνεχίσω ? -Μέχρι πριν απο λίγους μήνες, το footage που πλασάρανε στις εκθέσεις ως footage κονσολών (το οποίο έτρεχε νεράκι)...ηταν καθαρά απο PC. -Γλοιώδες, άσχετο PR που σε νομίζει για χαζό, βλέπε: 900p, 30fps (τα οποία ουτε καν πιάνει/φτάνει) σχετικά με το οτι είναι πιο "cinematic". - Tραγικά bugs, απόδοση - ακόμα και σε τούμπανο PC τρέχει ελεεινά. - Κλασσική τακτική Ubi με embargo στις κριτικές/review γιατί γνώριζαν φυσικά σε τι άθλια/βεβιασμένη κατάσταση θα κυκλοφορούσε ο τίτλος. - Micro-transactions που μερικά φτάνουν και τα 100€ σε full-retail τίτλο 60/70€ - κρυμμένη η επιλογή των Micro-transactions απο τα review copies για να μην το πάρουν πρέφα οι reviewers και αρχίσουν τα όργανα...μέχρι φυσικά να το αγοράσεις και να λάβεις την kinder έκπληξη ως καταναλωτής αλλά τοτε είναι ηδη αργά καθώς έχεις στάξει ηδη τα € και έχει βγει απο την ζελατίνα. Τα έχουμε ξαναπεί, ψηφίστε με το πορτοφόλι σας, τέτοιες εταιρικές πολιτικές/τακτικές είναι απαράδεκτες. Θα ακουστώ εμπαθής τώρα αλλά...δεν φταίει η Ubi καθώς σαν εταιρία δεν κάνει λειτούργημα αλλά ο καταναλωτής που κάθε χρόνο πάει και σκάει τις 60€-άρες για τα ίδια σκατά με διαφορετικό "story" (ποιό?)... Η μετριότητα στο μεγαλείο της ως τίτλος απο άποψη παραγωγής και ποιότητας... Αντε και του χρόνου το επόμενο, μην ξεχάσουν μερικοί να το αγοράσουν και εκείνο ετσι ? για να μην ξεχνιόμαστε 11
anamenos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 απλά το sub 25 fps για το PS4 είναι η μέγιστη απογοήτευση και κυρίως γιατί μιλάμε για το κράξιμο που έφαγαν που δεν το έκαναν 1080p. Δλδ σε αυτή την ανάλυση που θα πήγαιναν τα frames sub 15, λέω εγώ τώρα... 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Τρώτε δούλεμα και 'σεις οι κονσολάδες από την nUbisoft ή κάτι μου διαφεύγει ; 3
mtzs Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Πέρυσι που το black flag ηταν 1080p και στο χ1 900p ηταν καλυτερα? Μονος σου το ειπες. Το PS4 μπορει στα 1080. Το Χ1 δε μπορει (ιδιο τοτε με τωρα) με την ιδια μηχανη γραφικων Αρα δε σε παραξενευει αυτο ε; Τρώτε δούλεμα και 'σεις οι κονσολάδες από την nUbisoft ή κάτι μου διαφεύγει ; Μετα τους πρωτους διδαξασες του PC. GTX 780 ---> 30fps http://www.gamepur.com/news/16921-assassins-creed-unity-pc-impression-struggle-stay-above-30-fps-1080p-dips.html To crapdogs το βγαζω απ την εξισωση Αν θες μου λες αν εφτιαξε μετα απο μισο χρονο στο pc Πως παει με την 970 full MSAA κλπ; Πιανεις 60αρια; 1
gkalas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Εγω δε πιάνω σταθερά 60αρια mtzs αλλά είμαι σε 1080p με ultra settings και 19 frames δεν ειδα ποτέ και ούτε θα δω.Μεσο όρο 50 πιάνω οπότε παίζει σχετικά καλά το game.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα